Įkraunama...
Įkraunama...

Aktinidija

O GAL KAS TURIT PASIULYTI AKTINIDIJU UGLIUKU?
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 09 21, 11:33)
Jau nuo pavasario turejau minti isigyti Aktinidiju, bet medelyne ju neradau. Gal kas galite patarti kur galima isigyti Kauna.

ir dar klausimukas - ar joms reikia labai sauletos vietos, ra gali ir pusiau paunksmeje augti ?

Apie dailiąsias aktinidijas 21:44 minutė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 10 30, 13:55)

Maniske auga uzpavesintoje vietoje,saule pro medzius.Sekmadieniais aktinidijomis prekiaujama Aleksoto turguje,toks pagyvenes vyras,tai zino apie jas viska.As irgi kazkada pirkau is jo .Viena man nugeibo,o kita puikiai vesi,siemet turejau vaisiuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 31 spalio 2009 - 19:01
Laba. Sakykit vilnietės, kur pirkote ar matėte parduodamus aktinidijos augaliukus?

Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 01 09, 19:25)
Laba.  Sakykit vilnietės, kur pirkote ar matėte parduodamus aktinidijos augaliukus?

Pirkau Rudaminos turguj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 19, 20:04)
Morkų persodinti negalima schmoll.gif Bent jau aš nesu girdėjusi. Kai paauga dirvoje, tada ir išretinu. Šiemet ir pas mane morkos blogos-sukirmiję, bet aš manau dėl to, kad lysves buvau mulčiavusi pjuvenomis, o tas, kurias žole, tai geros. Pasimokiau rolleyes.gif

Šiaip turgai netinka man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 01 21, 12:59)
Šiaip turgai netinka man  biggrin.gif

Keista smile.gif O kodėl turgus netinka? Kiek teko pirkti, tai jokių problemų, tai kaina mažesnė, nei kitur biggrin.gif Augalai liuks auga, jokių bėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 21, 15:24)
Keista smile.gif O kodėl turgus netinka? Kiek teko pirkti, tai jokių problemų, tai kaina mažesnė, nei kitur biggrin.gif Augalai liuks auga, jokių bėdų biggrin.gif

kartais geriau gali turgui nusipirkti,nei kokioje parduotuveje ir dar parduotuvei permoket gali.
Atsakyti
Gal kas esate auginę aktinidijas iš sėklų?Mačiau elektroninėje parduotuvėje sėklų.Įdomu per kiek laiko jos užaugtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 21, 16:24)

Todėl, kad turguje niekas man negarantuos, kad nusipirksiu du agaliukus ir abu skirtingų "lyčių". Kiek čia pasiskaičiau pasakojimų tai nepatinka man turgus - tai abu augaliukus vienos "lyties' įkišo, tai jie apie " hermafroditus " girdėję nėra.
Na jei dar kas parekomenduotų konkrečiame tuguje prekiaujantį patikimą augintoją - tai nuvažiuočiau, bet tikrai nekitaip. O pigiau - nereiškai geriau tokias atvejais kai tau įkiša betką.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 01 22, 12:50)
Todėl, kad turguje  niekas man negarantuos, kad nusipirksiu du agaliukus ir abu skirtingų "lyčių". Kiek čia pasiskaičiau pasakojimų tai nepatinka man turgus - tai abu augaliukus vienos "lyties'  įkišo, tai jie apie " hermafroditus " girdėję nėra.
Na jei dar kas parekomenduotų konkrečiame tuguje prekiaujantį patikimą augintoją - tai nuvažiuočiau, bet tikrai nekitaip. O pigiau - nereiškai geriau tokias atvejais kai tau įkiša betką.

Nesąžiningų žmonių yra visur biggrin.gif Parduotuvėj paso augalui niekas neišduoda, galima nusipirkt irgi š... smile.gif Parduotuvėse gal net dažniau, bei turguj....Bent aš tai kai važiuoju į sodą, tai Rudaminoj ir į turgų užbėgu. Pardavėjai visi jau kaip ir matyti, dauguma jų prekiauja jau eilę metų, tai ir pataria, ir tikrai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 22, 21:37)
Nesąžiningų žmonių yra visur biggrin.gif Parduotuvėj paso augalui niekas neišduoda, galima nusipirkt irgi š... smile.gif Parduotuvėse gal net dažniau, bei turguj....

pritariu drinks_cheers.gif ,ne visada parduotuvei dirbantis zmogus viska zino apie augalus ju begales ,o informacija pas juos is aprasymu.O turguje prekiauja zmones kurie patys daugeli metu augina ivairius augalus ir tikrai jie daugiau papasakoja.Juk paklausus pas pardaveje,jauti kokios pas ji zinios ,jei jis nelabai nusimano,neperki pas ji.Nesu profe auginime,bet astuonis metus turiu soda ir patirtis veda tiktai i turgu pirkti augalu.Pirkus daug ir parduotuvese ir turguje ir pagal skelbimus,tai dabar parduotuvei perku tik krastutiniu atveju.
Aisku kiekvienam kitaip atrodo 4u.gif .

jei kalbeti apie aktinidijas,pirkau tris parduotuvei,ir labai nusivyliau,uzdaviau klausimus apie lyti ir t .t.Gavau atsakyma ,kad jos paskiepytos visos vienodai visos su vaisiais bus ir t.t.Rezultatas,viena neprigyjo,kita nei vieno ziedelio ir nei vieno vaisiuko,trecia su vaisiais,bet labai silpna.Pirkau kita vijoklini augala turguje,padejo issirinkti is praktikos papasakojo kaip auginti(nes zmones tik tuo ir uzsiima),ir maciau ,kad perku tvirta augala.Ir dabar tikrai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti