Įkraunama...
Įkraunama...

Ar namines košės geriau už pirktines?

Pirktines koses valgem tik, jei kazkur vaziavom ilgai, ir neturejau galimybes pagaminti pati ax.gif 100% namines geriau thumbup.gif
Atsakyti
Daržovių košytes visada darau pati, stengiuosi naudoti tik pažįstamų užaugintas daržoves ir mėsytę.Dar kai daržovės būna beveik išvirę, įdedu obuolio, tada labai gerai valgo essen.gif Vaisines tyreles irgi pačiai tenka daryt, nes nuo pirktinių labai atpylinėja.
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2010 11 10, 20:23)
Na taip, aš pastebėjau, kad sūnelis mano virtas košytes daug skaniau suvalgo, nei pirktines HIPP wink.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats. Kol gavo tik pirktiniu, valge labai skaniai. Pradejau virti namines ir viskas - valgo tik jas. Jei kada duodu pirktine, tai ilgai kraiposi.
Atsakyti
Maniske nevalgo pirktiniu grudiniu kosyciu, kaszin ar valgys namie darytas kosytes is jusu minetu ekologisku miltu? g.gif
Atsakyti
As uz pirktines koseles,nes neturiu nei vaisiu ,nei darzoviu ,kurias buciau pati isauginus,jau nekalbu apie mesyte.Nepasitikiu nei ekologiskais turgeliais,nei bobulemis turgeliuose.
Atsakyti
aš girdėjau, kad pirktinių košių daržovės auginamos tikrai tinkamai, nes maistelio kaina rodo, kiek gamintojas sumokėjo už daržovių auginimą, ir licenziją gamybai.

o parduotuvėse parduodamos neva ekologiškos daržovės, pačios matėt per TV kokios...

nebent močiutė kaime, tikrai natūraliai augino, tada jau aišku, kad švarus produktas.
Atsakyti
As manau kad nera jau tokios blogos tos pirktines koses,bet jeigu yra galimybe ir noras tai visada busiu uz namines koses smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat manau kad pirktines koseles ir verdamos koses is pirktiniu prekybos centru darzoviu vos ne tolygios, pirktines dar geriau, nes manau kad kazkiek vistiek yra tikrinamos ir nera tiek chemijos ir kas baisiausia nitratu. Va kitas reikalas jei jei verdate kosytes is savo uzaugintu darzoviu, bet velgi ne kokiu bobulenciju nezinomu, kurios dievagojasi kad naturalios. Kitas dalykas nepamirskite, kad ir savo darze augintu darzoviu seklos, kazi kokio naturalumo, nes daug info apie tai skaiciau, seklos jau buna modifikuotos ir pazeistos, tai kaip is tokiu seklu gali isaugti ekologiska darzove g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vveduokle: 11 gruodžio 2010 - 19:25
QUOTE(ViGiDo @ 2010 12 06, 15:24)
aš girdėjau, kad pirktinių košių daržovės auginamos tikrai tinkamai, nes maistelio kaina rodo, kiek gamintojas sumokėjo už daržovių auginimą, ir licenziją gamybai.

o parduotuvėse parduodamos neva ekologiškos daržovės, pačios matėt per TV kokios...

nebent močiutė kaime, tikrai natūraliai augino, tada jau aišku, kad švarus produktas.

schmoll.gif
pirktiniu darzoviu kose (tyrele) siandien mane svelniai tariant sokiravo patikrinus ja nitratu testu ,pavojongas kiekis suaugusiam zmogui ju mano vaikas tikrai neragaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traske: 17 gruodžio 2010 - 12:55
Aš už namie virtas tyreles ir košytes. O dėl daržovių, tai juk ir anksčiau jos būdavo tokios pačios, na ir užaugo kelios kartos vaikų.
Aišku, reikia atsirinkti kas ir kaip, tačiau nuvažiavus į mažesnių miestelių turgelius tikrai galima įsigyti tikrų ir namie išaugintų daržovių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treciadiene: 22 gruodžio 2010 - 11:04
Mes ir kosytes tiek darzoviu ,tiek kruopu valgom namines tik kai isvaziuojam kur valgom pirktines.
Atsakyti
Skaiciau vaiku pediatres straipsni, kad tinka tiek kudikiams skirts kosytes, tiek paciu virtos koses, taciau jos turi buti is ekologisku kruopyciu g.gif
Atsakyti