Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Sveikutes, esamos ir busimos mamyciukes 4u.gif
Kiek pas mus daug ligoniuku verysad.gif . Laikykites mamytes ir ju ligoniukai 4u.gif . zydra jei galesi parasyk kaip sekesi pas daktariuka. Lauksim ziniu. Isivaizduoju jusu nerima doh.gif . Man tai baisiausia buna, kad visad kaip taisykle, vaikas suserga savaitgali. Sveikit visi maziukai 4u.gif
STT, kaip zemynai pirma kelione i laukeli?
Amade, sekmes 4u.gif
Spyglej, pasimankstint reik, issipuskuosi greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
zydra 30, sekmes pas daktariuka, tikiu kad viskas gerai bus! laikykis!!! sveikateles tavo stebukliukei!
Papildyta:
amade, sekmes jum pastojime!!!! saunuolys tavo vyriokas, kad duomesi ir kad tave palaiko!!!
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
As jau po darbu...

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 30, 00:05)

Maniškei tempa vis dar kyla. Neperseniausiai tik užmigo nabagiukė

Laikykites mergytes 4u.gif Sveikit greiciau 4u.gif

QUOTE(Edeva @ 2008 11 30, 00:41)
maniske irgi serga tai ziauru esu painikoj juodoj  unsure.gif tempa gerkle ir kosulys norintis buti laringitiniu o mes anglioj kur daktaras esi pats  4u.gif zodziu ..........

Tai jus dar pas teveli sveciuojates??As galvojau,kad jau gryzot ax.gif Ir tavo pupai sveikatytes 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 30, 10:20)
Labas rytas. 

Kaip tavo Migliukui darzeli???? Ar jau susitvarke reikalai su pabaisa aukletoja?

QUOTE(vdapr @ 2008 11 30, 11:14)
Mes tai su MV varom masina i KAuna i turgu... gal kas nupirks...  ax.gif

Pardavet? ax.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 11 30, 12:33)
Labas rytelis, o gal jau diena?

Eina sau kaip nefaina console.gif Laikykites,visus ta krize palies verysad.gif Ir gaila,kad traukiesi is planuojanciu saraso.

QUOTE(Amade @ 2008 11 30, 15:39)
labas labas  4u.gif
tai va, pasigirsiu flirt.gif pakalbejom su MB ir... startuojam su IUI yahoo.gif Na, MB

clap.gif thumbup.gif clap_1.gif va cia tai naujienos!!!!! Lauksim rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
zydra nepanikuok tik, man rodos dantukai gali krest tokius pokstus, o pauksciukai siuo laiku ieskosi lesalo ir pan, gal tas pauksciukas kokia zinia is LT tau nori pranest, tik nestresuok, nusiramink, viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 30, 18:48)
zydra 30, sekmes pas daktariuka, tikiu kad viskas gerai bus! laikykis!!! sveikateles tavo stebukliukei!
Papildyta:
amade, sekmes jum pastojime!!!! saunuolys tavo vyriokas, kad duomesi ir kad tave palaiko!!!

oj, miega maziuke, as ratais aplink lovyte vaikstau. atrodo lyg ne tokia karsta gal dabar. tikiuosi, kad tai nieko baisaus, tiesiog tai pirmas elizos susirgimas. ir as jau seniai zinojau, kad man bus neramu kai ji apsirgs. vis tikejaus, kad gal nesirgs smile.gif gal bus sveikuole smile.gif .
o del paukscio, tai nezinau ko jis cia prie to musu lango prikibo. as ji pastebejau, nuskrenda kiek toliau, ant kitu tvoru patupi ir vel pas mus parskrenda ir tada i langa bando iskristi.
kai taip matai, tada tikrai baugu daros, atrodo, kai tai kazkokie zenklai, lyg perspejimai ar kas.

o kaip kiti ligoniukai, rasa, vaivos juosta? ajukos arielyte jau pasveiko.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 15:25)
mano eliziukui vakar irgi pakilo temperatura. nezinau dar ar susalo, ar koki virusa pasigavo ar dantukai gal, nes kolkas jokiu kitu simptomu nera. tik tokia meili pasidare, trinasi prie manes.

Kaip gaila,sveikit 4u.gif Ir dar,mazaja Eliziuka su 5 menesiukais!!!!!!!!!!!
user posted image
Daug daug sveikatytes!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(STT @ 2008 11 30, 16:48)
šiandien buvom pirmą kart su vežimu lauke ilgai  thumbup.gif

thumbup.gif jauciu jausmas tai geras wub.gif
Tavo Zemyna su 10-tadieniu!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 19:55)
oj, miega maziuke,  as ratais aplink lovyte vaikstau. atrodo lyg ne tokia karsta gal dabar. tikiuosi, kad tai nieko baisaus, tiesiog tai pirmas elizos susirgimas. ir as jau seniai zinojau, kad man bus neramu kai ji apsirgs. vis tikejaus, kad gal nesirgs  smile.gif gal bus sveikuole  smile.gif .
o del paukscio, tai nezinau ko jis cia prie to musu lango prikibo. as ji pastebejau, nuskrenda kiek toliau, ant kitu tvoru patupi ir vel pas mus parskrenda ir tada i langa bando iskristi.
kai taip matai, tada tikrai baugu daros, atrodo, kai tai kazkokie zenklai, lyg perspejimai ar kas.

viskas bus gerai, vyk mintys salyn, o ir pauksciukas gi nebutinai elizai kaska [pranasauja, man pauksciukas pranese bedauzidamas krikstatevio myrti, aisku menka paguoda, bet...o gal seip jis dquzos! viskas bus gerai, ramei, eliza nenuleisk is akiu, bus ramiau! ir butinai pranesk po gyd, nes mes kartu pergyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 30, 17:50)
Kaip tavo Migliukui darzeli???? Ar jau susitvarke reikalai su pabaisa aukletoja?

Tfu tfu tfu - po pokalbio pasitaisė thumbup.gif .
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 17:55)
o kaip kiti ligoniukai, rasa, vaivos juosta?

Mes tfu tfu - sveikos. Tik ožiuotos blush2.gif tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 19:55)
oj, miega maziuke,  as ratais aplink lovyte vaikstau. atrodo lyg ne tokia karsta gal dabar. tikiuosi, kad tai nieko baisaus, tiesiog tai pirmas elizos susirgimas. ir as jau seniai zinojau, kad man bus neramu kai ji apsirgs. vis tikejaus, kad gal nesirgs  smile.gif gal bus sveikuole  smile.gif .

zydra, gal tikrai dantukai Eliziukui g.gif . Laikykites
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 30, 20:03)
Tfu tfu tfu - po pokalbio pasitaisė  thumbup.gif  .
Mes tfu tfu - sveikos. Tik ožiuotos  blush2.gif  tongue.gif  .

ir maniske siandien su oziukais doh.gif
Papildyta:
mano pana, man sukuosenas daro, tai taip kalie susektuku i galva, pamaniau kad vyni kala blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 30, 18:12)
mano pana, man sukuosenas daro, tai taip kalie susektuku i galva, pamaniau kad vyni kala blink.gif

Aš vakar buvau jos "klientė" doh.gif biggrin.gif , - galvojau, pusę plaukų nupeš...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 30, 20:14)
Aš vakar buvau jos "klientė"  doh.gif  biggrin.gif  , - galvojau, pusę plaukų nupeš...

tikiu, nes man atrodo kad toj plika liksiu doh.gif
Atsakyti