QUOTE(spyglej @ 2008 11 30, 17:53)
Tai ko dabar nesirašo?
ai, nežinau, fainai kažkaip jaučiuosi, neskaitant skausmų dubens kauluose - išlupo man mažoji - grįžinėja į vieteles
gulinėju ir žiūriu vis į stebuklą
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 18:21)
***** pradedu bijoti. stengiuos nepanikuot, bet...
elizai negerai, temperatura ir viduriuoja jau. uzmigziau vel dabar. bet kas mane kazkaip nugasdino, tai pauksciukas- as jau ji vakar pastebejau kieme, ant tvoros. o siandie jis jau visa diena i virtuves langa su snapu barbena, nuskrenda ir vel parskrenda. kazkaip nepatinka man tai.
o eliza vesiu pas gyd po poros val, vyras turi parvaziuoti, as jau paskambinau gydytojui, susitariau. tegu pamiega kolkas.
amade, o tavo naujienos geros, linkiu jums greitai ....

. sekmes.

niu va tai tau - parašyk, kai sugrįšit..

balioniukai Elizytei - tikėkimės nieko rimto... juk pilnai tikėtina trijų dienų karštinė, girdėjau, kad ji jau beveik prisikiriama prie ligų ale kaip vėjaraupiai, tipo vaikai beveik visi praserga...
jei taip - nieko baisaus, tik tempa panervins...
na sveikit
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 30, 18:34)

Oi kaip pasiilgau tokių pasivaikščiojimų....... Kai pirmą kartą išvažiavau su vežimėliu laukan - nu fantaaastiškai jaučiaus - tokia išdidi stūmiau - Mama gi

.

ir aš taip jaučiuos ir jaučiaus... nerealuuuu
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 30, 18:40)
STT, kaip zemynai pirma kelione i laukeli?
mano madam reikia vartyt o jei soskė iš burnos iškrenta - paima iš antro karto ant rankų - tai kartelį teko paimt ant rankų...
oi madam - labai taktiška tokia, atsargi

tikra madam
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2008 11 30, 16:39)
labas labas
tai va, pasigirsiu

pakalbejom su MB ir... startuojam su IUI

Na, MB klause klause apie visa IUI "technologija"

susirupino, ar man neskaudes

Ir niekaip jam nedaejo, kad jei jau puikiai paruosta sperma suleidzia i gimda, kodel vis tiek galima nepastoti

na, jis pas mane toks, kad viska sutinka daryt, tik ji negyvai nervuoja, kad nera sekmes garantiju

Bet paskui sake, kad as vis tiek cia jau daug suprantu ir jei tikrai tas IUI padidina sansus tai galim daryt
tai va, siandien pradedu Clost ir gruodzio 8, 13 CD ryte lekiu pas gine. Na, as jai penktadieni pasiskambiunsiu, tai gal ir savaitgali ji sakys, kad ateiciau
yes - o kad jums pavyktų
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 30, 18:55)
oj, miega maziuke, as ratais aplink lovyte vaikstau. atrodo lyg ne tokia karsta gal dabar. tikiuosi, kad tai nieko baisaus, tiesiog tai pirmas elizos susirgimas. ir as jau seniai zinojau, kad man bus neramu kai ji apsirgs. vis tikejaus, kad gal nesirgs

gal bus sveikuole

.
o del paukscio, tai nezinau ko jis cia prie to musu lango prikibo. as ji pastebejau, nuskrenda kiek toliau, ant kitu tvoru patupi ir vel pas mus parskrenda ir tada i langa bando iskristi.
kai taip matai, tada tikrai baugu daros, atrodo, kai tai kazkokie zenklai, lyg perspejimai ar kas.
o kaip kiti ligoniukai, rasa, vaivos juosta? ajukos arielyte jau pasveiko.
Žydra, raminkis, pameni kai aš buvau nėščia ir jum čia prisiparinau??? kaip man pastukseno - verkiau gal dvi valandas pasikūkčiodama, net mažulės pagailo....
o po nustojimo bert po kelių valandų paskambino mama ir pasakė, kad teta mirė....
pamatysi, jums viskas bus gerai, tai gali būt tiesiog žinia...
QUOTE(divėja @ 2008 11 30, 18:59)
Tavo Zemyna su 10-tadieniu!!!!!!!!!!!!!!
ačiū

bučkis nuo Žemytės
Eliziuką su penktuoju mėnesiuku
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2008 11 30, 19:33)

uoj, mes irgi tik vieną kartelį su Žemyna