o man pilva skauda juodai... jau vaistu prigeriau... pilvas kietas kaip nezinia kas... dar ir sergu labai stipriai... nekenciu mmm.....

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 01, 14:59)
Mano kaimo vaistinėje ovuliacinių testų net negirdėję
. Sako, o tai gal nėštumo tiks?
Vos neprunkštelėjau... Varau ryt į kirpyklą, tai ir miesto vaistinėn užsuksiu.

Buvo pas mus daktarytė, taigi mano spėjimai pasitvirtino- stomatitas

QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 18:59)
oi nea!!! tu ka, as dar tik po antibijotiku, nes man po abrazijos uzdegimas buvo, sulaukiau antras mmm, ir visai net neplanuojam artimiausiu metu, nors gal butu ir smagu.... bet kol kas nea, ir vyras pasakie kad negreit ir planuosim, nes atseit krize ir nezinia kaip su pinigereis bus, tai va, mes atideja ta minti iki kada nors....
o musu nestuke jau senokai cia nesirodo....
Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 01, 19:02)

Buvo pas mus daktarytė, taigi mano spėjimai pasitvirtino- stomatitas

na svarbiausia kad jau zinuot kas jum!!! sveikyt

zydra 30, o kaip jus?
Papildyta:
amade, o kodel tu pagalvojai kad as nescia?
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 01, 16:02)
Nu va ia tai geeeeeeeras
. Pas mus nors ir nedidelis miestelis, bet jau vaistini ke turim superine. Net uz gydytojus ja labiau pasitikim. Savaitgaliais kai vaistine nedirba, net ada gali i ja kreiptis, atvaziuoss is namu ir duos ko tik reikia, dar ir patars 

Geari tada. Nes pas mus - ko paklausi, to negausi. Vaistų nuo peršalimo prašiau - turėsim poryt. Termometro skaitmeninio - žada parvežt kitą savaitę..... Kaip dar ji čia nebankrutuoja?....
QUOTE(bim @ 2008 12 01, 17:17)
o musu nestuke jau senokai cia nesirodo....
Tikrai jau. Kaiminkose, mačiau, buvo užsukusi. Gal nedrįsta.....
Prisivalgiau kopūstienės - iki pukšėjimo

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 30, 17:34)

O aš su Martynu pirmą pusmetį vos išvažiuodavau į lauką - tas iškart klykia...Tai aš aplėkdavau kokius penkis kartus su vežimėliu aplink namą su klykiančiu vaiku - ir namo. Nes žmonės kaip į nevisprotę žiūrėjo...

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 01, 19:21)
Geari tada. Nes pas mus - ko paklausi, to negausi. Vaistų nuo peršalimo prašiau - turėsim poryt. Termometro skaitmeninio - žada parvežt kitą savaitę..... Kaip dar ji čia nebankrutuoja?....
.

tai ir puksesi

QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 17:59)
rimtai?
QUOTE(bim @ 2008 12 01, 17:20)
oi nea!!! tu ka, as dar tik po antibijotiku, nes man po abrazijos uzdegimas buvo, sulaukiau antras mmm, ir visai net neplanuojam artimiausiu metu, nors gal butu ir smagu.... bet kol kas nea, ir vyras pasakie kad negreit ir planuosim, nes atseit krize ir nezinia kaip su pinigereis bus, tai va, mes atideja ta minti iki kada nors....
* o musu nestuke jau senokai cia nesirodo....
** amade, o kodel tu pagalvojai kad as nescia?
* o musu nestuke jau senokai cia nesirodo....
** amade, o kodel tu pagalvojai kad as nescia?
* o tai kazkas isaiskino, kas ta nestuke?

** nezinau, kazkodel taip supratau is rytiniu postu

QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 19:25)
* o tai kazkas isaiskino, kas ta nestuke?

jo, as tai zinau, taip suprantu dar yra zinanciu!!!
na ir kom gi tie rytinei postai mano itartini buvo

QUOTE(lina31m @ 2008 11 30, 12:33)
Tai vat mergaitės pasiskaitinėju - visada su jumis
Tik kad nesirašo.. Pas mane zebras šeimoj juodas.. Krizė palietė mūsų šeimą - aš be darbo, vyrui irgi ne kas su darbais, tai visa laimė kad karts nuo karto prireikia kam nors santechniko, tai dar vis koks pinigėlis į kišenę
Jau spėjom ir į skolas sulysti
Taip kad mano
planavimas atsikelia.. O dar vaikas susirgo - virusą pasigavo, nu žodžiu šūdas nesikeikiant.
Dar vyro gimtadienis vakar buvo, taip tyliai sėdėjom namie galvojom kad niekas neprisimins - nu kur tau..Tai visa laimė, kad draugai neatvažiuoja tuščiomis ant dyko, tai dar į rūsį sulakstė MB - tai agurkėlį, tai papriką marinuotą, vis netuščias stalas.
Tai tiek, žodžiu viena būsima nėštukė jau atkrito.. O taip norėjau..

Dar vyro gimtadienis vakar buvo, taip tyliai sėdėjom namie galvojom kad niekas neprisimins - nu kur tau..Tai visa laimė, kad draugai neatvažiuoja tuščiomis ant dyko, tai dar į rūsį sulakstė MB - tai agurkėlį, tai papriką marinuotą, vis netuščias stalas.
Tai tiek, žodžiu viena būsima nėštukė jau atkrito.. O taip norėjau..
Tai tau "juoda duobė" užėjo... Sunku, bet praeis. Taip jau būna: kai blogai, dar blogiau pasidaro. Bet paskui vistiek iš tos duobės išlipi. Linkiu, kad greičiau viskas pas jus susitvarkytų.
QUOTE(bim @ 2008 12 01, 17:27)
jo, as tai zinau, taip suprantu dar yra zinanciu!!!

QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 19:29)

tikrai nea!