Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(STT @ 2008 12 01, 18:38)
bigsmile.gif  ji  nestuke.gif  bigsmile.gif

Ne balta avytė. Arba nežinau. smile.gif . AŽ parašiau kitai nestuke.gif .

HenriLuk, nu tavo postai......
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 19:05)
sveikos mergaites,as jau cia...Jungiuos vel prie Jusu,kazko man negera....Paskiepijom pries skrendant atgal i Dublina nu ir blin mano vaikis pas uosviene,uzsukom pries vaziuojant i aerouosta, matomai ant grindu atrado vaistu ir privalge,pamaciau tik kad tampo jy taip kaip vemt noretu puoliau ziodint o burna pilna vaistu....Kiek isvaliau ir susinervinau....Oji cia nieko baisaus,blyn negaliu,dabar kaip ant adatu sedziu....

nu blyn ir uosviene tavo...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 18:09)
blink.gif  blink.gif  eina sau, tikrai kaip baisu  unsure.gif  o tu zinai, kokie ten vaistai buvo?

nezinau,vyras tik pradejo suat,pabande paragaut,tipo supras kokie vaistai bet kur tau,sakau nejuokink pagal skoni nesuprasi...Stebiu dabar savo vaiki.Tik kazkaip keistai ar cia nuoskiepo tapo hiperaktyus nu tks nebuvo niekad g.gif ir kas keista miega pietu 5valandas,anksciau maximum 40 minuciu numigdavo,o dabar pabunda valanda pabuna ir vel meguistas...Dabar as nemiegu,saugau verysad.gif Gal ir nusoko man stogas,bet taip negera
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 21:05)
sveikos mergaites,as jau cia...Jungiuos vel prie Jusu,kazko man negera....Paskiepijom pries skrendant atgal i Dublina nu ir blin mano vaikis pas uosviene,uzsukom pries vaziuojant i aerouosta, matomai ant grindu atrado vaistu ir privalge,pamaciau tik kad tampo jy taip kaip vemt noretu puoliau ziodint o burna pilna vaistu....Kiek isvaliau ir susinervinau....Oji cia nieko baisaus,blyn negaliu,dabar kaip ant adatu sedziu....

nu sakys, kraupu blink.gif tikekimes kad viskas gerai bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 01, 18:02)
lotuliukas.gif

Buvo pas mus daktarytė, taigi mano spėjimai pasitvirtino- stomatitas doh.gif Gydytojos spėjimu virusinis, sakė ir gerklytė apnešta verysad.gif , žodžiu vargsim dar kokią savaitėlę tikrai verysad.gif Bet vistiek, svarbiausia, kad žinau kas yra, gydysimės.....

matai, tikrai stomatitas. jo nelengva gali buti. ar valgo, geria maziuke? jai gal skauda burnyte, tai gali nelabai ka valgyt.
kantrybes tau.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 19:22)
nezinau,vyras tik pradejo suat,pabande paragaut,tipo supras kokie vaistai bet kur tau,sakau nejuokink pagal skoni nesuprasi...Stebiu dabar savo vaiki.Tik kazkaip keistai ar cia nuoskiepo tapo hiperaktyus nu tks nebuvo niekad g.gif ir kas keista miega pietu 5valandas,anksciau maximum 40 minuciu numigdavo,o dabar pabunda valanda pabuna ir vel meguistas...Dabar as nemiegu,saugau verysad.gif Gal ir nusoko man stogas,bet taip negera

g.gif gal isplaut skranduka reiktu?
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 20:22)

siaubas, nevezet pas gyd?
tu stenkis vis pagirdyt ji, kad kuo greiciau tie vaistai pasisalintu. tegu geria daug ir sisioja. bet tu pastebek ar daugiau jam nieko. normaliai kvepuoja? nepergreit, ar per letai? pazadink, ir pabandyk pagirdyt.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 19:22)

gal jis nuo tu vaistu mieguistas? g.gif

QUOTE(Amade @ 2008 12 01, 19:24)
g.gif  gal isplaut skranduka reiktu?

gal tikrai reiktu isplaut skranduka... arba manyciau bent jau daug skysciu duoti gerti...
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 19:05)

blink.gif Duok daug gert. reikėjo gal iškart prigirdyti daug šilto vandenuko ir iššaukti vėmimą g.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 12 01, 19:23)
matai, tikrai stomatitas. jo nelengva gali buti. ar valgo, geria maziuke? jai gal skauda burnyte, tai gali nelabai ka valgyt.
kantrybes tau.

Valgom po trupučiuką Smagu, kad nors tiek bigsmile.gif Su gerimu truputi bėda, tai duodu su šiaudeliu pasiterlioti, tai va ką tik visą puodelį arbatos išpliumpino thumbup.gif Bet va ir man tas pats doh.gif įtariu užsikrėčiau, nes jau peršti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 01, 20:22)

jezau, ko jūs laukiat, vežkit vaiką į ligoninę o ne namie laukit.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 01, 19:41)
jezau, ko jūs laukiat, vežkit vaiką į ligoninę o ne namie laukit.... blink.gif

būtinai ir skubiai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! negalima sedet ir laukt išlys koks brudas ar ne , vaikui skubos tvarką turi sulašint skysčių į vieną , išplaut skrandi padaryt tyrimus , neduok dieve vaikas kokio aspirino prigere ar kitu nuskaus minamųjų unsure.gif pasekmes gali būti laabai liūdnos .... vaikai nebūtinai iškart mieguisti pasidaro nuo kai kuriu vaistu atvirkščiai gali butu aktyvus labiau nei visada išsiplėtė vyzdžiai ... žodžių viskas labai rimta !!!!!!vaikui kartais gali užtekt VIENOS suaugusio žmogaus dozes ... mamytė nedelsk prašau labai ..geriau be reikalo nuvažiuot nei pavėluotai... o kokia pakuote ar dar kas šalia nesivoliojo nuo vaistų? juk galima patikrint vaistinėle kokių vaistų trūksta

va radau nebloga straipsni ta temą

mamkos nesupykit kad vėl aš čia bet sakėt kad galėsiu kartais užsukt , o aš pasakiau užsuksiu kai turėsiu ką pasakyt tai gi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 01 gruodžio 2008 - 20:20
vat vėmimo pririjus vaistu negalima kelt, nes giliau absorbuojasi, isisavina organizmas
nu *** ble tokiai anytai tik nustipusia kate kita kart patikeciau
nejuokaukit geriau pas gydytojus kreipkites
HenriLuk sveikatytes maziui, o tau stiprybes
Atsakyti