QUOTE(rasve @ 2008 12 01, 22:31)
Sveikutės, merginos, tikrai šimtas ir dar daugiau metų, kaip čia nebuvau Sulaukiau labai man malonios ir netikėtos až, taip kad skubu pas jus Dabar taip, PASIAIŠKINIMAS Nesilankau čia, nes noriu gyvent su kitom mintim. Nesupraskit klaidingai, mūsų angelėlis iš mūsų šidržių nedingo ir nedings, net minčių negali būt. Paprasčiausiai, nebenoriu matyt daugiau kitų skausmo ir gilintis dar labiau, nes matau, kad angelėlių mamyčių daugėja, o aš noriu nuo skausmo atitolti. Čia turbūt kiekvienam savo, kiekvienas bando susigyventi savaip
Iš naujienų žinau tik kas STT pagimdė, tai ją kuo nuoširdžiausiai ir sveikinu Sveikatytės jums
O šiaip tikrai nesilankau ir nieko nežinau
nesiaiškink Rasve, kiekvienas daro kaip kam reikia.
man pvz čia labai gera. čia toks skyrelis ir tooookios MAMOS, su kuriomis norisi bendraut. Man tai vieta, kuri tarsi antra šeima... typiu čia jau du metus beveik ir nesinori niekur išeit, o kur beprisijungčiau, kur bebendraučiau, tik čia noriu įlyst ir skaityt ir bendraut visada.
aš nejaučiu skausmo kitų, negyvenu, matyt per daug prisikentėjau, kad perimti kitų. o jei ir nauja mamytė prisijungia, nubraukiu ašarėlę ir duok die kad jai palengvėtų...
kai negaliu, tiesiog nekomentuoju, kai ką praleidžiu... kaip kam
nesiaiškink, tai tavo reikalas, faktas yra tas kad mes tavęs nepamiršom ir nepamiršim. Ir gali ateit bet kada pas mus - mes prisimenam visas Angleliukų mamas, galbūt todėl čia taip gerair nuoširdu viskas, ne taip kaip kur kitur būna.. čia kažkaip viskas tyra ir švaru, be kažkokio pavydo ar dar ko.... na bent jau aš čia nejaučiu to. VAT
Ačiū tau už sveikinimus
bučkis nuo mūsų
beje, o jei čia nesilankai, iš kur žinai kad pagimdžiau?

nejaugi visas forumas alsavo
O dėl tavo nėštumo - trikrai nuoširdžiausi sveikinimai
Šitas skyrelis jau turi dvi nėštukes

Angeliukų mamytes
QUOTE(divėja @ 2008 12 01, 23:28)
STTauginkit zandus!!! Labai grazu

(iki kada tau prilaikyti sketi?)
labas barbe devyndarbe
nežin, kada iki tavęs atsibelsiu.
o kokia jo kaina taip ir nepaklausiau? kadangi kaip pasakojau, kai turiu laimę ant skėčių, tai nenorėčiau šimto litų išleist, ba ojoj kaip man su jais sekas.
jei ne šimtas litų ir daugiau - - jamu.
tu jį pajamk namo o man parašyk savo sąsk nr, aš babkes tau permesiu į až o dėl skėčio susitarsim, kaip aš jį kada prigriebsiu.
JUK REIKIA MEEEEEETĄ DARYT, EI

, oi, gal po poros sav

mes dar maži labai
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 02, 11:09)

nerealuuuuu
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 02, 11:53)
Sveikute,pailsejau super kaip niekad,taip nesinorejo man sykart skristi cia....Labai patiko Druskininku viesbutis "Violeta",maistas,aptarnavimas,proceduros,super!!!!!!!Nu ka mamkos nulekem akar i ligonine priemime prasedejome 7 valandas kol prieme apziurejo padare tyrimus tipo nieko.Kagi belieka tiketi kad bus gerai,bet vistiek stebiu.Vaistu pakuotes nebuvo,ir kur jis ten rado ka,neisiaizduoju.
nu bet anytaaaaaaaaa

pakarčiau.... žodžiais...
gerai, kad viskas gerai... o priimamasis.. trūksta žodžių
ko taip retai beužsuki?
QUOTE(Valery @ 2008 12 02, 22:29)
labas vakaras
Jo, tik gaila kad ne graziausias nuotraukas idejo, bet

jiems gi svarbu kad lele gerai matytusi, gi reklama
svarbu, kad gražiausias pačios turit, o čia tik reklama.
viskas labai super
Papildyta:
niu va - stt trys postai ir visos miega.... aūūūūūūūūūūūūū
bendraut norisi, kol mažė dar nekovoja
besotiškumas nesvietiškas...