http://www.maxima.lt...os-zaislai/2941
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 02, 10:09)
taviske ???
Neeee, čia Valery gražuolė
. Į fotkes buvo įdėjusi dalį fotosesijos, tai kai pamačiau - ir atpažinau.
[quote=divėja,2008 12 01, 21:28]
Vaje
Siryt kaip tik apie tave pagalvojau.Gaila kad atostogas aptemdo tokie ivykiai. Bet kaip jus paiilsejot??????
Sveikute,pailsejau super kaip niekad,taip nesinorejo man sykart skristi cia....Labai patiko Druskininku viesbutis "Violeta",maistas,aptarnavimas,proceduros,super!!!!!!!Nu ka mamkos nulekem akar i ligonine priemime prasedejome 7 valandas kol prieme apziurejo padare tyrimus tipo nieko.Kagi belieka tiketi kad bus gerai,bet vistiek stebiu.Vaistu pakuotes nebuvo,ir kur jis ten rado ka,neisiaizduoju.
Vaje
Sveikute,pailsejau super kaip niekad,taip nesinorejo man sykart skristi cia....Labai patiko Druskininku viesbutis "Violeta",maistas,aptarnavimas,proceduros,super!!!!!!!Nu ka mamkos nulekem akar i ligonine priemime prasedejome 7 valandas kol prieme apziurejo padare tyrimus tipo nieko.Kagi belieka tiketi kad bus gerai,bet vistiek stebiu.Vaistu pakuotes nebuvo,ir kur jis ten rado ka,neisiaizduoju.
Laba diena
, jau tikriausiai
Visą naktelę išmiegojome, tempa apmažėjo
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?
Labutes,
pirmiausia Rasve dideli sveikinimai Tau ir sekmingo nesiojimo
ziuriu tiek musu maziuku cia serga, sveikatytes jum
o mes po biski kapanojames lauk is ligu, siand visia jau mazai maziuke sloguoja, beveik neber ka siurbt
pirmiausia Rasve dideli sveikinimai Tau ir sekmingo nesiojimo
ziuriu tiek musu maziuku cia serga, sveikatytes jum
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 01, 22:06)
QUOTE(divėja @ 2008 12 01, 22:28)
rasve sveikinu tave!!!!!!!!!!!!!!!!! gaila,kad nebesilankai,bet tau daug daug sveikatytes
[
[
Ačiū, merginos
QUOTE(Amade @ 2008 12 02, 09:04)
Tai greičiausiai
QUOTE(bim @ 2008 12 02, 09:10)
rasve, nereikia aiskintys, tu darai kaip tau atrodo!!!! sekmes tau nesiojime, ir lengvo gimdimo, sveikateles ir visko ko geriausio!!!
as manau kad tu teisingai elgesi, kad nebenori gilintys ir atitruktnnuo skausmo!!! istiesu saunu kad tesiok pas tave viskas gerai ir kad laukesi savo stebukliuko!!!!
as manau kad tu teisingai elgesi, kad nebenori gilintys ir atitruktnnuo skausmo!!! istiesu saunu kad tesiok pas tave viskas gerai ir kad laukesi savo stebukliuko!!!!
Tai sakau pasipasakosiu, kodėl nebeužsuku pas jus
Kiek atmintis dar leidžia, tai ne aš viena "ant rudenio" planavau lelką
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 02, 09:54)
Laba diena
, jau tikriausiai
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?
Maniskis ir visa naktele ismiegojo iki 9 val
Va pasiguodziau issikalbejau ir geriau pasidare
sveikos mergaites. elizius jau pasveiko
. siandie jau visai nekarsta ir atrodo nebevidurioja. fui, praejo, labai nervinausi kai ji sirgo.
pauksciukas ir siandie buvo atskrides, nesuprantu kas jam nabagui, galvele susisukus ar kas. gal jis isivaizduoja, kad jo atvaizdas tai kitas paukstis, ar ka.kartais barbena i langa, o kartais tik priskrenda arti arti.
jis ir dabar cia ???
Rasve, kaip saunu, sekmes tau. ateik pas mus kai jau turesi leliuka, mes kartu su tavim pasidziaugsim
henriluk, tai viskas normaliai tavo berniukui. nu aciu dievui.
na rodos ligoniuku ratas sveiksta
kitoms mergaitems geros dienelis.
pauksciukas ir siandie buvo atskrides, nesuprantu kas jam nabagui, galvele susisukus ar kas. gal jis isivaizduoja, kad jo atvaizdas tai kitas paukstis, ar ka.kartais barbena i langa, o kartais tik priskrenda arti arti.
jis ir dabar cia ???
Rasve, kaip saunu, sekmes tau. ateik pas mus kai jau turesi leliuka, mes kartu su tavim pasidziaugsim
henriluk, tai viskas normaliai tavo berniukui. nu aciu dievui.
na rodos ligoniuku ratas sveiksta
kitoms mergaitems geros dienelis.
QUOTE(zydra30 @ 2008 12 02, 14:51)
jis ir dabar cia ???
jis ir dabar cia ???
Taaaaip, paukščiukas kai barbena į langą tai žinią atneša, ką nors sužinosi, kokią naujieną
Būtinai pasigirsiu
Rasve, kaip faina.
Sėkmės tau.
O pas mane irgi naujienos geros: šiandien buvau pas ginę, atsakymas buvo, ir jos įtarimai nepasiteisino, t.y. pas mane viskas gerai.
(reikia gi kažkur pasidžiaugti...
). Nu tiek viskas gerai, kad net ir tos operacijos nereiks - irgi tyrimas parodė, kad apsiriko.
Nu, tai ir vėl palieku vietos stebuklui...
Bent jau tikėtis tai galima, ar ne? 
Papildyta:
Mums labai patinka geros naujienos... Lauksim.
O pas mane irgi naujienos geros: šiandien buvau pas ginę, atsakymas buvo, ir jos įtarimai nepasiteisino, t.y. pas mane viskas gerai.
Nu, tai ir vėl palieku vietos stebuklui...
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 12 02, 16:14)
Būtinai pasigirsiu
dar nelabai ką žinau, laukia daug visokių tyrimų, jei viskas gerai, karts nuo karto pasidžiaugsiu

Mums labai patinka geros naujienos... Lauksim.
QUOTE(rasve @ 2008 12 02, 11:18)
Kiek atmintis dar leidžia, tai ne aš viena "ant rudenio" planavau lelką
Kaip kitoms planavusioms sekasi
Jei gerai pamenu Vaivos juosta ir rugsėjė dar galvojo
sekmes tau visokeriopos
pas mus jau kaip ir nera tu palnu, nebent labai netycia, bet taip pas mus nebuna(bent nebuvo)... tiesiog yra kaip yra ir nenoriu cia kvarsint be reikalo galvos ir prisikarkset bedu