Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Atpažįstat, kieno čia dukrytė wub.gif

http://www.maxima.lt...os-zaislai/2941
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 02, 10:09)
Atpažįstat, kieno čia dukrytė  wub.gif

http://www.maxima.lt...os-zaislai/2941

taviske ??? wub.gif man tokio tipo leles vaikystej buvo kazkas TOKIO blush2.gif
Atsakyti
Neeee, čia Valery gražuolė wub.gif . Į fotkes buvo įdėjusi dalį fotosesijos, tai kai pamačiau - ir atpažinau.
Atsakyti
[quote=divėja,2008 12 01, 21:28]

Vaje doh.gif Siryt kaip tik apie tave pagalvojau.Gaila kad atostogas aptemdo tokie ivykiai. Bet kaip jus paiilsejot??????

Sveikute,pailsejau super kaip niekad,taip nesinorejo man sykart skristi cia....Labai patiko Druskininku viesbutis "Violeta",maistas,aptarnavimas,proceduros,super!!!!!!!Nu ka mamkos nulekem akar i ligonine priemime prasedejome 7 valandas kol prieme apziurejo padare tyrimus tipo nieko.Kagi belieka tiketi kad bus gerai,bet vistiek stebiu.Vaistu pakuotes nebuvo,ir kur jis ten rado ka,neisiaizduoju.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif , jau tikriausiai g.gif

Visą naktelę išmiegojome, tempa apmažėjo thumbup.gif
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?
Atsakyti
Labutes,

pirmiausia Rasve dideli sveikinimai Tau ir sekmingo nesiojimo thumbup.gif

ziuriu tiek musu maziuku cia serga, sveikatytes jum unsure.gif bigsmile.gif o mes po biski kapanojames lauk is ligu, siand visia jau mazai maziuke sloguoja, beveik neber ka siurbt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 01, 22:06)
rasve sveikinimai  4u.gif  Lengvo ir sklandaus nešiojimo mirksiukas.gif  bigsmile.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 01, 22:28)
rasve sveikinu tave!!!!!!!!!!!!!!!!!  gaila,kad nebesilankai,bet tau daug daug sveikatytes 4u.gif
[

Ačiū, merginos 4u.gif
QUOTE(Amade @ 2008 12 02, 09:04)
wub.gif  wub.gif  tai cia tu buvai musu slaptoji  nestuke.gifwub.gif  wub.gif

Tai greičiausiai blush2.gif

QUOTE(bim @ 2008 12 02, 09:10)
rasve, nereikia aiskintys, tu darai kaip tau atrodo!!!! sekmes tau nesiojime, ir lengvo gimdimo, sveikateles ir visko ko geriausio!!!
as manau kad tu teisingai elgesi, kad nebenori gilintys ir atitruktnnuo skausmo!!! istiesu saunu kad tesiok pas tave viskas gerai ir kad laukesi savo stebukliuko!!!! wub.gif

Tai sakau pasipasakosiu, kodėl nebeužsuku pas jus ax.gif

Kiek atmintis dar leidžia, tai ne aš viena "ant rudenio" planavau lelką g.gif Kaip kitoms planavusioms sekasi g.gif Jei gerai pamenu Vaivos juosta ir rugsėjė dar galvojo
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 02, 09:54)
Laba diena 4u.gif , jau tikriausiai g.gif

Visą naktelę išmiegojome, tempa apmažėjo thumbup.gif
Kaip kiti ligoniukai?
Henriluk, kai taviskis?

Maniskis ir visa naktele ismiegojo iki 9 val g.gif iki vaziavimo i Lietuva 6 valanda akis jau stacios budavo,dabar vel jau glaustos kaip kaciukas,ce zenklas, kad einam miegelio g.gif
Va pasiguodziau issikalbejau ir geriau pasidare blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. elizius jau pasveiko smile.gif . siandie jau visai nekarsta ir atrodo nebevidurioja. fui, praejo, labai nervinausi kai ji sirgo.
pauksciukas ir siandie buvo atskrides, nesuprantu kas jam nabagui, galvele susisukus ar kas. gal jis isivaizduoja, kad jo atvaizdas tai kitas paukstis, ar ka.kartais barbena i langa, o kartais tik priskrenda arti arti.
jis ir dabar cia ???

Rasve, kaip saunu, sekmes tau. ateik pas mus kai jau turesi leliuka, mes kartu su tavim pasidziaugsim smile.gif

henriluk, tai viskas normaliai tavo berniukui. nu aciu dievui.
na rodos ligoniuku ratas sveiksta smile.gif
kitoms mergaitems geros dienelis.

Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 12 02, 14:51)
pauksciukas ir siandie buvo atskrides, nesuprantu kas jam nabagui, galvele susisukus ar kas. gal jis isivaizduoja, kad jo atvaizdas tai kitas paukstis, ar ka.kartais barbena i langa, o kartais tik priskrenda arti arti.
jis ir dabar cia ???

Rasve, kaip saunu, sekmes tau. ateik pas mus kai jau turesi leliuka, mes kartu su tavim pasidziaugsim smile.gif

Taaaaip, paukščiukas kai barbena į langą tai žinią atneša, ką nors sužinosi, kokią naujieną tongue.gif bent jau taip močiutė mano sakydavo. O pas mus ir tokia sakyčiau įdomi situacija buvo (arba man jau vaidenasi blush2.gif ). kai buvo mišios mūsų cibulikės 2-ojo gimtadienio proga, prieš prasidedant mišioms pro koplyčios langą vos zyliukė neįlėkė. Pasibarbeno ir nuskrido, jau maniau įskris per atvirą langą doh.gif Tai taip ir prisigalvoji paskui blush2.gif Bet smagiau, kai prisisvajoji, kad mūsų angeliukai kažkaip pas mus pasibarbena tongue.gif

Būtinai pasigirsiu blush2.gif dar nelabai ką žinau, laukia daug visokių tyrimų, jei viskas gerai, karts nuo karto pasidžiaugsiu ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Rasve, kaip faina. wub.gif Sėkmės tau. smile.gif

O pas mane irgi naujienos geros: šiandien buvau pas ginę, atsakymas buvo, ir jos įtarimai nepasiteisino, t.y. pas mane viskas gerai. clap.gif thumbup.gif (reikia gi kažkur pasidžiaugti... ax.gif ). Nu tiek viskas gerai, kad net ir tos operacijos nereiks - irgi tyrimas parodė, kad apsiriko. rolleyes.gif
Nu, tai ir vėl palieku vietos stebuklui... yess.gif Bent jau tikėtis tai galima, ar ne? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 12 02, 16:14)
Būtinai pasigirsiu  blush2.gif  dar nelabai ką žinau, laukia daug visokių tyrimų, jei viskas gerai, karts nuo karto pasidžiaugsiu  ax.gif  rolleyes.gif

Mums labai patinka geros naujienos... Lauksim.
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 12 02, 11:18)
Kiek atmintis dar leidžia, tai ne aš viena "ant rudenio" planavau lelką  g.gif  Kaip kitoms planavusioms sekasi  g.gif  Jei gerai pamenu Vaivos juosta ir rugsėjė dar galvojo

sekmes tau visokeriopos 4u.gif
pas mus jau kaip ir nera tu palnu, nebent labai netycia, bet taip pas mus nebuna(bent nebuvo)... tiesiog yra kaip yra ir nenoriu cia kvarsint be reikalo galvos ir prisikarkset bedu
Atsakyti