Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 12:47)
As tai nemanau kad pvz Ariele yra Ela. As manau, kai tai du mano vaikai.Vienas mire kita auginu. As ZINAU, kad tai ne ji ... Nors ir noreciau tiketi kitaip

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nelyginu ir nelyginsiu....
o ir lytys skirtingos

QUOTE(divėja @ 2008 11 27, 13:03)
Kaip gerai,kad randi laiko ir su mumis paplepet thumbup.gif
O del svorio tai ciki,net pavydziu.Nes savaji as vis dar prilaikau,Apie kokius 5kg blush2.gif

aš dar turiu nuo Angeliuko, bet šiai minutei manau kad tai paskutinis nėštumas todėl neužilgo tvarkysimės figūrą blush2.gif kai sugis visi kirpti siūti galai
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 27, 12:12)
Oi, Diveja, mielai palaikyciau tau kompanija, bet mano direktoriuke kelia cionga namie, tad apie pasivoliojima lovytej tik pasvajot doh.gif . Bet buna dienu lyg tycia, kad ismiegam iki 12 blush2.gif  ax.gif . Patinka man tokios dienos wub.gif . neisivaizduoju kaip reiks i darba eit ir keltis 6.30 doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va,va! Kai namie vyksta veiksmas tai ir ner kada miegot thumbup.gif
O keltis 6.30val isvis kosmaras doh.gif Nors jei pastoviai keliesi tuo pat metu tai organizmas pripranta! O va mano atveju tai,viena diena 10val.kita diena 7val,o dar kita 9val doh.gif Tai organizmas ir nepripranta niekaip.Tai kai tenka anksciau keltis tai jau kosmaras tada doh.gif
O tai tau jau greit darban reiks sugryzt???????

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 27, 12:21)
Buvo ir pas mus toks metas, kai miegojom iki 12, dabar stabiliai iki 9 miegam, retos išimtys- iki 10, bet ir tai labai gerai
o apie atsikelimą 6:30 baisu ir pagalvot doh.gif
Papildyta:
Visada sakiau, kad Miglė labai geru laiku gimė, bet kai artėja išėjimas į darbą, tas laikas neatrodo toks jau geras, ant vasaros į darbą- nenooooooooooooriiiiiiiiiuuuuuuuuuu schmoll.gif

Va,dar viena i sita kompanija jungiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 13:51)
pabandyk, verta tikrai  thumbup.gif

Nu vsio, vaziuoju siandien miestan ir uzsiperku sojos ax.gif . Juolab, kad MB valgo viska, tad atskirai ruos nereiks, o naujoves dar labiau megsta. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 11 27, 14:25)
Va,va! Kai namie vyksta veiksmas tai ir ner kada miegot thumbup.gif
O keltis 6.30val isvis kosmaras doh.gif  Nors jei pastoviai keliesi tuo pat metu tai organizmas pripranta! O va mano atveju tai,viena diena 10val.kita diena 7val,o dar kita 9val doh.gif  Tai organizmas ir nepripranta niekaip.Tai kai tenka anksciau keltis tai jau kosmaras tada doh.gif
O tai tau jau greit darban reiks sugryzt???????
Va,dar viena i sita kompanija jungiasi lotuliukas.gif

Na,kita rugseji bus du metukai direktoriukei, tad kaip ir man reiktu pradet darbuotis. Bet as dar turiu neisnaudotu atostogu 40 dienu, tai kad i darba kokiam 2009metu lapkrity planuoju. Na toli dar, bet tas laikas taip greit skrieja..................
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 27, 12:29)
Na,kita rugseji bus du metukai direktoriukei, tad kaip ir man reiktu pradet darbuotis. Bet as dar turiu neisnaudotu atostogu 40 dienu, tai kad i darba kokiam 2009metu lapkrity planuoju. Na toli dar, bet tas laikas taip greit skrieja..................

Tai dar metus laiko turi thumbup.gif
Bet sutinku,laikas bega greitai..... va man jau pusmetis bus po nelaimes...
Kai isejau i darba,isvis dienu nebesuskaiciuoju doh.gif Tiesiog suoliais varo...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 27 lapkričio 2008 - 12:45
jus cia visos apie soja ir maista kalbat, o pas mus virykle sugedo. sprogo, net ugnis buvo. tai tik sestadieni atvaziuos pajungt kita, kolkas tik arbatini ir mikrobange turiu, tai nelabai ka ten pasigaminsi sad.gif.gerai, kad eliza dar maza ir nieko jai virt nereik.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 27, 13:33)
jus cia visos apie soja ir maista kalbat, o pas mus virykle sugedo. sprogo, net ugnis buvo. tai tik sestadieni atvaziuos pajungt kita, kolkas tik arbatini ir mikrobange turiu, tai nelabai ka ten pasigaminsi sad.gif.gerai, kad eliza dar maza ir nieko jai virt nereik.

Va cia tai pasiseke thumbup.gif (cia ne apie sprogima schmoll.gif ) Pailsesi nuo puodu.i kavine isleksit dazniau uzkast mirksiukas.gif

Vis noriu STTpaklaust, ar dingo noras po gimdymo juru gerybems??????
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 27, 14:54)

Vis noriu STTpaklaust, ar dingo noras po gimdymo juru gerybems??????

lotuliukas.gif daer nevalgiau, bet norėčiau ir neatsisakyčiau... neesu tikra kad sveika vaikui, juk mano pieną valgo.... reikia pasieškot info apie tai..

beje, iš vakaro, kai po tavęs ir prisivažinėjimo po Vilnių išalkau, grįžau ir iš čileko užsisakiau dvigubą porciją tų jūros gėrybių, kur visad valgau... blush2.gif ir visas sužiaumojau,... sakiau paskutinį kart nėščia pasilepiniu.... blush2.gif
o dabar kažkaip dar nespėju galvot ko galbūt norėčiau suvalgyt, valgau ką galima kol kas - sriubos, plovai guliašiukai, vanduo ir kiti tokie neutralūs biggrin.gif
Atsakyti
A, tiesa, mergytės, kaip jusų tie kalėdiniai pyragai? gal bandėt ragaut jau?

Aš vis svarstau gal išsikept g.gif , tik nežinau ar verta unsure.gif , kaip?
Atsakyti
O as zinot noriu grist dirbti blush2.gif nors maniske tokia maza ir neisivaizduoju kaip ja galeciau palikt kazkur, bet darbo man labai norisi blink.gif Vyras nesenai pasake, kad laukia, kada grisiu dirbt blush2.gif namuose ir dabar padirbu, bet norisi daugiau daaarbo blush2.gif o su vaiku nedaug laiko ir lieka, neisivaizduoju kaip suderint siuos dalykus reikes ... net nezinau kiek namie busiu, manau priklausys nuo galimybiu ir labiausiai nuo pacios Arielytes, nes juk zinau, akd su mama jai geriausia, kai amamai palieku ir i kursus islekiu, tai sake ji nei zaist nieko nenori tik i duris ziurineja vis verysad.gif

jau buvau isejus i lauka kol maze miega, galvojau pasirnksiu kankoreziu - imsiuios zaisliuku gamybos, ale ziu - ne vieno nesimeto doh.gif reiks i miska traukt doh.gif

reik eit vakariene gamint, bet taip tyyyngiu. Kazkaip isgaravo mano visas ikepimas su valgio gaminimu. Jauciu virsiu desreles ir patieksiu su kopustais raugintais. Bus ukiska vakariene ir man maziau vargo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 27, 14:08)
lotuliukas.gif  daer nevalgiau, bet norėčiau ir neatsisakyčiau... neesu tikra kad sveika vaikui, juk mano pieną valgo.... reikia pasieškot info apie tai..

beje, iš vakaro, kai po tavęs ir prisivažinėjimo po Vilnių išalkau, grįžau ir iš čileko užsisakiau dvigubą porciją tų jūros gėrybių, kur visad valgau... blush2.gif  ir visas sužiaumojau,... sakiau paskutinį kart nėščia pasilepiniu.... blush2.gif
o dabar kažkaip dar nespėju galvot ko galbūt norėčiau suvalgyt, valgau ką galima kol kas - sriubos, plovai guliašiukai, vanduo ir kiti tokie neutralūs biggrin.gif

Tai dar spejai pasilepint thumbup.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 14:19)

reik eit vakariene gamint, bet taip tyyyngiu. Kazkaip isgaravo mano visas ikepimas su valgio gaminimu. Jauciu virsiu desreles ir patieksiu su kopustais raugintais. Bus ukiska vakariene ir man maziau vargo  blush2.gif

Pas mane siandien vakarienei bus kugelis essen.gif ir sveciu ,aisku,prie jo turesiu ax.gif
Einu susiruosiu produktus,kad paskui tik tep lep ir kepa!
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 14:19)
O
reik eit vakariene gamint, bet taip tyyyngiu. Kazkaip isgaravo mano visas ikepimas su valgio gaminimu. Jauciu virsiu desreles ir patieksiu su kopustais raugintais. Bus ukiska vakariene ir man maziau vargo  blush2.gif

Pas mane bus suktinukai su grybų įdaru rolleyes.gif . Darau pirmąkart, tai kas gausis - dar nepatikrinta biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane bus vakarykste soja, o MB tai ne nezinau ka valgys mastau.gif
Atsakyti