Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(STT @ 2008 11 27, 14:08)
:sveika vaikui, juk mano pieną valgo.... reikia pasieškot info apie tai..

Stt'uk, kai laukiausi sunuko, tai labai domejausi apie mityba kas kudikiui tinka kas issaukia alergijas. Tai juros gerybes truputuka kudikiam kenkia. Sukelia alergines reakcijas. Zinoma viskas priklauso nuo kiekio.
QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 14:19)
O as zinot noriu grist dirbti  blush2.gif nors maniske tokia maza ir neisivaizduoju kaip ja galeciau palikt kazkur,

Ajuka, o kai dar paaugs pupa nesvarstote galimybes i "darza leisti"?
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 27, 15:50)
Ajuka, o kai dar paaugs pupa nesvarstote galimybes i "darza leisti"?

tai aisku mastysim, per daug siaip laikais ir ner iseiciu ax.gif aukle (sitas atkrenta - man kazkaip kreivai aukles atrodo) arba "darzas", bet noreciau savo vaikiuka kuo ilgiau palaikyt namie wub.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau dabar apie kažkokius ovuliacijos testus. Bet veikimo principas ir pritaikymas man taip ir liko neaiškus. Jį reik daryt kasdien? Jis daugkartinis? Amade, tu paprotink. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 27, 14:19)
*O as zinot noriu grist dirbti  blush2.gif nors maniske tokia maza ir neisivaizduoju kaip ja galeciau palikt kazkur, bet darbo man labai norisi  blink.gif Vyras nesenai pasake, kad laukia, kada grisiu dirbt  blush2.gif namuose ir dabar padirbu, bet norisi daugiau daaarbo  blush2.gif o su vaiku nedaug laiko ir lieka, neisivaizduoju kaip suderint siuos dalykus reikes ... net nezinau kiek namie busiu, manau priklausys nuo galimybiu ir labiausiai nuo pacios Arielytes, nes juk zinau, akd su mama jai geriausia, kai amamai palieku ir i kursus islekiu, tai sake ji nei zaist nieko nenori tik i duris ziurineja vis  verysad.gif

jau buvau isejus i lauka kol maze miega, galvojau pasirnksiu kankoreziu - imsiuios zaisliuku gamybos, ale ziu - ne vieno nesimeto  doh.gif reiks i miska traukt  doh.gif

**reik eit vakariene gamint, bet taip tyyyngiu. Kazkaip isgaravo mano visas ikepimas su valgio gaminimu. Jauciu virsiu desreles ir patieksiu su kopustais raugintais. Bus ukiska vakariene ir man maziau vargo  blush2.gif

*Aš gal ir norėčiau, jei kitos mikroklimatas būtų doh.gif
** Pas mane šiandie karbonadai, jei padarysiu lotuliukas.gif Reik jau traukt į virtuvę unsure.gif
Sėdėjau dabar ir sprendžiau tikimybes blink.gif reik gi skolas išsilaikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 27, 15:11)
A, tiesa, mergytės, kaip jusų tie kalėdiniai pyragai? gal bandėt ragaut jau?

kepkk thumbup.gif
įdomus žinok,. bet neragavau - NEGALIMA - nedrįstam
Per kalėdas, jei išlauksim

Avyte, gal tu ragavai??? pasakok, kaip tavpo????
aš vakar sulaisčiau tai toks minkštėja lyg... nu bet kvapas fe alkoholiu trenkia...... nu nežin lotuliukas.gif
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 27, 15:50)
Stt'uk, kai laukiausi sunuko, tai labai domejausi apie mityba kas kudikiui tinka kas issaukia alergijas. Tai juros gerybes truputuka kudikiam kenkia. Sukelia alergines reakcijas. Zinoma viskas priklauso nuo kiekio.

ačiū už onfo 4u.gif
gerai kad paskutintą kartą pasinaudojau proga prisišveist blush2.gif
Atsakyti
Mano kugelis jau kepa ax.gif
Papildyta:
Balta avyte,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Kur prapuolus???? Turiu tau nekokiu ziniu tongue.gif Matai sita rankinuka? lotuliukas.gif
user posted image
Tai,va tik jis ir beliko!!!!!!! Zalio ir to ruzavo jau nebera schmoll.gif
Tai kad paskubam paskubam paskubam!!!!! Jis jau paskutinis!!!!!!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 27, 17:09)
Papildyta:
Balta avyte,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!  Kur prapuolus???? Turiu tau nekokiu ziniu tongue.gif    Matai sita rankinuka? lotuliukas.gif
user posted image
Tai,va tik jis ir beliko!!!!!!!  Zalio ir to ruzavo jau nebera schmoll.gif
Tai kad paskubam paskubam paskubam!!!!! Jis jau paskutinis!!!!!!
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas labas

as tik po darbeliu grizau..baiges mano katino dienos mirksiukas.gif

ei...tai reik suskubt man del to rankinuko doh.gif doh.gif o tai ir to nebeliks... bet as vis tiek ruzavo noooooriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blyn, panos pagalvos, kad avytee stogas pavaziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 27, 17:29)
labas labas
as tik po darbeliu grizau..baiges mano katino dienos mirksiukas.gif

ei...tai reik suskubt man del to rankinuko doh.gif  doh.gif  o tai ir to nebeliks... bet as vis tiek ruzavo noooooriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blyn, panos pagalvos, kad avytee stogas pavaziavo

Taip ir pagalvojau,kad darbuose prapuolei g.gif
Aha,ir man tokia mintis kilo del to rankinuko thumbup.gif Ale norejau visas pajuokint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 27, 12:21)
Buvo ir pas mus toks metas, kai miegojom iki 12, dabar stabiliai iki 9 miegam, retos išimtys- iki 10, bet ir tai labai gerai
o apie atsikelimą 6:30 baisu ir pagalvot doh.gif

O aš jau septintus metus svajoju apie tai, kada išsimiegoti normaliai pavyks. Martynas pirmą pusmetį dieną-naktį valgė kas valandą, iki metų kėlėsi apie 5.30 val., paskui numigdavo dar pietų miego 1 val... Iki trejų metų jau kėlėsi api 6.00-6.30 val. Dabar jau išmiega retkarčiais iki 7.30, jei į darželį nereikia (pietų miego nemiega, o vakare užmiega ne anksčiau 23 valandos). O aš tai miegalė, man miego taip visada trūksta... blush2.gif
Atsimenu, vis skaitydavau žurnaluose, kad leliukai beveik ištisai miega ir valgo, ir netikėjau: maniškiai darė atvirkščiai (na, pavalgyt tai niekad neatsisakydavo). smile.gif
O į darbą man tenka keltis irgi 6.30.

Šiandien ieškojau užuolaidų salonui. Visą dieną išvaikščiojau, kol radau, ko norėjau. Bet paaiškėjo, kad tik likutį turi... Daugiau niekas nepatiko (arba "neįkandama" buvo), tai taip ir parėjau nieko nepešus... verysad.gif
Papildyta:
user posted image
Tai,va tik jis ir beliko!!!!!!!  Zalio ir to ruzavo jau nebera schmoll.gif

O rankinukas tai gražus. 4u.gif
Papildyta:

Skanaus. smile.gif Ir aš kugelio noriu... Reikės ir man iškept.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 27, 17:56)

Šiandien ieškojau užuolaidų salonui. Visą dieną išvaikščiojau, kol radau, ko norėjau. Bet paaiškėjo, kad tik likutį turi... Daugiau niekas nepatiko (arba "neįkandama" buvo), tai taip ir parėjau nieko nepešus...  verysad.gif

o kokiam salonui, jie ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Prisiduodu ir aš. mirksiukas.gif
Na ši para tai jau buvo, praktiškai be miego ir aš ir MB ir mažė. Žliumbė ir žliumbė. Nežinau gal dantys doh.gif g.gif Na ir diena per tris sykius pietukų miegojom, tai kaimynai duris daužo, tai dar kas nors. Košmaras kažkoks. doh.gif Oi pavydžiu kas namus nuosavus turi. ax.gif Tai ramybė ten.
Net visai vakarienė nieko nedariau pavalgė keptų vištos sprnelių nuo vakar.
Divėja noriu paklaut kiek supratau tu rankinukais prekiauji, o kas jums ten tiekia juos?Ir kur tu dirbi? mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau, didele, balta zvakie, su angeliuke mergyte, nunesiu pasventinsiu ir uzdeksiu kiekviena karta kai dukriuko labai liudesiu, siandien pasidariau nuotraukytes, kur su nemira nescia ir ji, deja bet jau nebegyva, gyvos nespejom nufotogrofot, taip liudna....taip tuscia... keista, bet net verkt negaliu....
Atsakyti