QUOTE(cambala @ 2013 10 31, 23:24)
O kokios lengvatos musu probobutems buvo, kai jos laukuose gimdydavo ir pagimdziusios toliau rugius pjaudavo? Nebereikia atsakyti, didvyres maitintojos, klausimas abstraktus.
Aš tai siūlyčiau išvis atsisakyti civilizacijos ir grįžti į akmens amžių.
QUOTE(given444 @ 2013 11 01, 15:01)

bet tas lietuviu saves negerbimas ir menkinimas - tai mistinis

nu ir kas kad nera? jei nera - ir mes turim - tai gal pasidziaukim, a??? tai gal ir NUO MUSU kazkuri salis nusikopijuos??? ar mes jau tokie suvarge, glusi, negalime BENT VIENOJ VIETOJ PAVYDZIU BUTI EUROPAI???? nu jau cia tai pratrukau... cia kaip su tom motinystes atostogomz...ne vienoj europj ner TOKIU ILGU.... TAI CIA BLOGAI?? vadinasi, lietuva nieko negali israsti, ka butu galima kitoms salims nusikop[ijuoti, mes cia tik - vargetos - nuo europos kopijuojames , ar ne? tuoj "zole" legalizuosimes kaip olandijoj, nes gi OLANDAI -mmhmmm

lygis, tai ne bankrutuojantys lietuviai

ir pan.
Nes mes matyt tokie jau esam, nieko gero ir doro nesugalvojam, tik kopijuot mokam. Iš tikrųjų mane irgi tas stebina, kad viską visur ir visada reikia kopijuoti iš kitų, ir jei kažkokio dalyko nėra kitur Europoje (geriausia, kad kokioj JK ar Vokietijoj, nes kitos šalys prastas pavyzdys), tai ir pas mus negali būti.
O šiaip jau esu minėjusi, kad jei žmonės jaustų daugiau pagarbos vieni kitiem, tai nereiktų tų kasų mamom ar neįgaliesiems.