Aš būtent tokius atsimenu, bent jau Kaune tokie buvo. O tie didesni, man atrodo, skirti tik prekėm sudėt ir pardavėjom naudot.
[quote=cambala,2013 11 12, 11:52]
As atsimenu didesnius, cia Lietuvoj. O tas kairej pusej kazkoks keistas, rankenos tai ner
.
gūdžiais tarybiniais laikais net rankenų nebudavo
As atsimenu didesnius, cia Lietuvoj. O tas kairej pusej kazkoks keistas, rankenos tai ner

gūdžiais tarybiniais laikais net rankenų nebudavo

QUOTE(*Lut* @ 2013 11 14, 12:14)
suvalgys dabar tave cia

QUOTE(sazininga @ 2013 11 14, 14:16)
Tai skanaus palinkesiu

Kokia diskusija jau n puslapių
man kadangi aktuali tema tai paskaitinėjau, ale kaip kai kurioms nepasisekė
ne taip seniai buvau nėščia, dabar jau va 8 mėn kleckui... vos ne kasdien
einam tai į vieną tai į kitą parduotuvę ir į akropolį užsukam kai jau laukas nusibosta
žinau, baisūs tėvai esam...
bet nu niekad nekilo jokių nesklandumų
stojamės į savo kasą, retai kada be eilės braunamės (nebent ten stovi dėdės su alkoholiu, bet tie pasižiūri į mus tada į viršų ir būna oi, nematėm
). Bet kad vis pasiseka mums su kasininkėm nes pasikviečia į priekį
Ir patys užleidžiam su mažesniais neramiais vaikais ir pensininkus teko užleisti ir mus užleisdavo kiti tėvai su vaikais...
Ir visuomeniniam trnsporte kai stipriai nėščia važinėjau iš darbo į paskaitas nekildavo probemų su atsisėdimu, yra buvę pora atvejų kai tetulytės bandydavo paaiškinti kad neturėčiau sėdėti (kuprinė pilvą užstodavo) bet vos atsistodavau, iš karto atsiprašydavo
Žodžiu, kai stengiesi matyti tai kas gerai ir daryti tai kas gerai, tuomet ir kiti gerai elgiasi
Labai teisingi žodžiai Būk tuo pokyčiu, kurį nori matyti gyvenime.
Nebūkit piktos

bet nu niekad nekilo jokių nesklandumų

Ir patys užleidžiam su mažesniais neramiais vaikais ir pensininkus teko užleisti ir mus užleisdavo kiti tėvai su vaikais...
Ir visuomeniniam trnsporte kai stipriai nėščia važinėjau iš darbo į paskaitas nekildavo probemų su atsisėdimu, yra buvę pora atvejų kai tetulytės bandydavo paaiškinti kad neturėčiau sėdėti (kuprinė pilvą užstodavo) bet vos atsistodavau, iš karto atsiprašydavo

Žodžiu, kai stengiesi matyti tai kas gerai ir daryti tai kas gerai, tuomet ir kiti gerai elgiasi

Labai teisingi žodžiai Būk tuo pokyčiu, kurį nori matyti gyvenime.
Nebūkit piktos