Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos mamoms

Aš būtent tokius atsimenu, bent jau Kaune tokie buvo. O tie didesni, man atrodo, skirti tik prekėm sudėt ir pardavėjom naudot.
Atsakyti
[quote=cambala,2013 11 12, 11:52]
As atsimenu didesnius, cia Lietuvoj. O tas kairej pusej kazkoks keistas, rankenos tai ner rolleyes.gif .

gūdžiais tarybiniais laikais net rankenų nebudavo biggrin.gif
Atsakyti
Einu i tas kasas su 4-meciu vaiku nors galima iki 3 m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lut* @ 2013 11 14, 12:14)
Einu i tas kasas su 4-meciu vaiku nors galima iki 3 m smile.gif

suvalgys dabar tave cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2013 11 14, 14:16)
suvalgys dabar tave cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai skanaus palinkesiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Kokia diskusija jau n puslapių blink.gif lotuliukas.gif man kadangi aktuali tema tai paskaitinėjau, ale kaip kai kurioms nepasisekė blink.gif ne taip seniai buvau nėščia, dabar jau va 8 mėn kleckui... vos ne kasdien ph34r.gif einam tai į vieną tai į kitą parduotuvę ir į akropolį užsukam kai jau laukas nusibosta lotuliukas.gif žinau, baisūs tėvai esam...
bet nu niekad nekilo jokių nesklandumų g.gif stojamės į savo kasą, retai kada be eilės braunamės (nebent ten stovi dėdės su alkoholiu, bet tie pasižiūri į mus tada į viršų ir būna „oi, nematėm“ lotuliukas.gif ). Bet kad vis pasiseka mums su kasininkėm nes pasikviečia į priekį thumbup.gif
Ir patys užleidžiam su mažesniais neramiais vaikais ir pensininkus teko užleisti ir mus užleisdavo kiti tėvai su vaikais...

Ir visuomeniniam trnsporte kai stipriai nėščia važinėjau iš darbo į paskaitas nekildavo probemų su atsisėdimu, yra buvę pora atvejų kai tetulytės bandydavo paaiškinti kad neturėčiau sėdėti (kuprinė pilvą užstodavo) bet vos atsistodavau, iš karto atsiprašydavo hihihi.gif

Žodžiu, kai stengiesi matyti tai kas gerai ir daryti tai kas gerai, tuomet ir kiti gerai elgiasi 4u.gif

Labai teisingi žodžiai „Būk tuo pokyčiu, kurį nori matyti gyvenime“.

Nebūkit piktos 4u.gif
Atsakyti
As laukiuosi, i tas kasas einu, bet nelendu be eiles...Praleidzia einu i prieki, jei ne tai stoviu ir laukiu smile.gif
Atsakyti