Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos mamoms

Čia išskirtinis atvejis ar nuolatinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 09, 10:33)
Čia išskirtinis atvejis ar nuolatinis? g.gif

pamokantis 4u.gif
Atsakyti
Gyvenime pasitaiko labai daug pamokančių istorijų ir atvejų, bet išimtis yra išimtis.
Atsakyti
Vai vai kiek nervo doh.gif vaikai, jų balsai, mamytės būsimos, jų gabaritai, pensininkai, jų burbėjimas, o dar visi kiti, turintys sveikatos problemų........tiesiog nervas ant nervo doh.gif
Kaži, jei taip "kiekvienai šeimai po maximą" atidarius, išsispręstų visuotinis nervas g.gif

Nors vienas dalykas ir man kelią nervą. Nu kokio bieso prie kasos reikia atsistoti taip, kad priekyje esantis jaustų už nugaros stovinčio kvėpavimą arba bent jau į subinę, atsiprašant, įremtą vežimą. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 11 09, 11:06)
cha,nu tai palyginot,gatve ir parduotuve,parduotuveje ,kiek zaislu,skanestu,knyguciu,zurnaliuku,nu tai reikia labai jau kieta ranka turet,kad vaikas elgtusi lygiai taip pat kaip gatvej biggrin.gif ,vien prie kasu kiek prideta,pabandyk saugiai ten islaviruot.

Tiesa. drinks_cheers.gif
Ir mano atveju išeitis buvo vienintelė- kuo anksčiau pripratinti vaikus prie šių visų gėrybių, kad išmoktų matyti, bet nenorėti gauti visko iš karto, kad išmoktų atsirinkti, kad paprasčiausiai galėtų žiūrėti, apžiūrėti, bet netįsti prie kasos. Ramiai, be jokių scneų ir isterijų. Tos, kurios vaikus bijo įleist į PC, nes "nėra ko jų ten tampytis" -gal ir vargsta labiausiai, nes jų vaikai paprasčiausiai..neturi imuniteto.

QUOTE(mmergyte @ 2013 11 09, 11:30)
pasikartoius,kad mūsų leliukas išvirtė iš ten,ištrūkus  tai daliai kuri turėtų laikyti,

Siaubas, užuoajuta. Bet turbūt tuoj atsiras tokių, kiurios ir tokiu atveju rėks - mama bloga, mama kalta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meletu @ 2013 11 09, 14:01)
Nors vienas dalykas ir man kelią nervą. Nu kokio bieso prie kasos reikia atsistoti taip, kad priekyje esantis jaustų už nugaros stovinčio kvėpavimą arba bent jau į subinę, atsiprašant, įremtą vežimą.  mastau.gif

ir dar pastumia lyg greičiau kas įvyktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Čia jau kita tema http://www.supermama...?...0299&st=312 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 11 09, 11:30)
.tiesa prieš sodinant patikrinom,kaip visuomet,aišku nedraskai ten to atlošo su jėga,patikrini ar laikos ir tiek,o užteko vaikui pasisukti ir bum į apačią verysad.gif

Nu tai reikia aukleti vaikus, kad nesisukinetu hihihi.gif

QUOTE(meletu @ 2013 11 09, 15:01)
Kaži, jei taip "kiekvienai šeimai po maximą" atidarius, išsispręstų visuotinis nervas  g.gif

Neissisprestu, nes butu besinervinanciu, jei seimynine Maxima butu 500m arciau, nei "normali" hihihi.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WarnaLesa: 09 lapkričio 2013 - 22:51
man ka tik sove i galva gerniali ideja. o ka jeigu padaryt prekybcentriuose kasas, skirtas zmonems su gyvunais? nu tipo gyvunu teises ir visa kita. blin galvoju dabar, jei toliau tokias idejas generuosiu, tai gal po 4 metu i prezidentes varyt puse etato padirbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvinis @ 2013 11 09, 23:53)
man ka tik sove i galva gerniali ideja. o ka jeigu padaryt prekybcentriuose kasas, skirtas zmonems su gyvunais?

Man kilo kita idėja. Įkurti parduotuvių tinklą žmonėms, nemėgstantiems nėščiųjų ir mažų vaikų. Pavadinimu N 14. Be abejo, finansiniu požiūriu jų savininkai gerokai nukentėtų, kadangi negalėtų parduoti daugybės prekių, tokių kaip pampersai, tyrelės, žaislai, knygutės, žiurnaliukai, saldainiai, vaikiški drabužiai, visokie jogurtėliai, dešrelės ir sultys, daug ledų rūšių, mokyklinės priemonės, įvairios priemonės darbeliams (piešimo popieirus, plastilinas, akvarelės, teptukai ir kt.), vaikiški aksesuarai į plaukus, vaikiški šampūnai, putos voniai, dantų pastos ir šepetėliai, aliejukai, ir t.t. ir t.t.

Bet negi gaila pasiaukoti, kad kažkam apsipirkinėt būtų gera malonu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 lapkričio 2013 - 23:53
QUOTE(Alyvinis @ 2013 11 09, 23:53)
man ka tik sove i galva gerniali ideja. o ka jeigu padaryt prekybcentriuose kasas, skirtas zmonems su gyvunais? nu tipo gyvunu teises ir visa kita. blin galvoju dabar, jei toliau tokias idejas generuosiu, tai gal po 4 metu i prezidentes varyt puse etato padirbet  g.gif

prezidentė suvoktų, kad gyvūnai ir žmonės- netapatu ir tokių pat teisių neturės.
Atsakyti