QUOTE(Keberiokšt @ 2005 12 19, 12:07)
Manau, kad 3,4,5 ir 6 metu vaikas per mazas, kad valandai ar dviems ji viena palikti namuose. Man virs trisdesimt, bet kai esu viena namuose, nejauku. Xixi, toks mano argumentas. Be to, neisivaizduoju, kaip trimeti ar keturmeti ikalbinti viena likti namuose? Ar jau jis taip mielai ir liks, pamirkses akim: "Eik, mama, eik..".
Bet cia nuo seimu ir vaiku priklauso. Mano nuomone ir patirtis yra tokia, jei kazkam gerai kitaip - puiku. Be to, koks tikslas palikineti tokius mazus vaikus? Pratinti prie mokyklos gal dar ankstoka ( ir kazin ar jau pirmokas bus/privalu buti/ pareiti namo vienas?). Negi jau taip neimanoma jo su kazkuo palikti?
Nu lengva sakyt kai tikrai yra kas paziuri. O kaip tom seimom elgtis kai vienam dirbant seima badautu, o vaikui reikia i pirma klase, o mociutes dirba ir gyvena uz 200 km

as palieku savo vyresniaja (dabar jai 5 metai) keliom val. viena. Palieku tel kad extra atveju pask, nors jinai skambina kai tik sumasto.
O man va koks iskilo klausimas, o juos uzrakinti, ar leisti patiem "uzsisauti" su vidine spyna ar raktus palikti

pas mus tai spyna tokia sunkiai rakinama