Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

Sveikos, mano mažei važiuoti patinka thumbup.gif , bet būna kartais pamykia, jeigu toli važiuojam ir nelaikas miegoti wink.gif Kai ruošiames į tolimesne kelionę visada pasiruošių daug amunicijos smile.gif , visokių žaislų, graužaties visokios thumbup.gif

newyear.gif
Atsakyti
Mes labai mėgstam važiuoti mašina...tik vežk. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,mano vaikas Robis labai prasosi vazuoti tik su masina,net jo pirmas zodis buvo manyte.jam labai patinka masinytes,net karatais verkia kad tiktasi vazuotume su masina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukei labai nepatinka verysad.gif iš pradžių verkia, paskui susitaiko su padėtimi ir susiraukusi sėdi biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažuliukui patinka jei kelias neilgas thumbup.gif
Atsakyti
mano maziui nuo mazens patinka vaziuoti masina, net jokiu zaisliuku nereikia. Sedi sau ramiai kedutej ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikinukas megsta ,bet greit nuluzta biggrin.gif
na vaziavom vasara i pajury tai isbuvo kantriai autobuse buvo 2,5metuku ( rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 25 gruodžio 2008 - 21:25
sveikos mergikes, nu maniskiai visi ganetinai noriai vaziuoja tik paskui sunku is masinos isprasyt vat tada buna problema javascript:emoticon(':hm')
Atsakyti
Megsta smile.gif is karto uzmiega.O nuo gimimo iki g.gif nebepamenu iki kada..tai laabai nemego.Verkdavo,kol uzmigdavo.Tik pakeitem didesne kede is karto thumbup.gif .Gal jai nepatikdavo,kad vezdavome veidu atgal g.gif ,o gal kad nieko nesimatydavo..Bet svarbu,kad dabar megsta smile.gif
Atsakyti
Megstam labai thumbup.gif , nu bet kai kartais puse dienos mama visur vaika veziojasi, nes nebuna kur palikt, o reikalu daug doh.gif , tai gal ir pasimuisto kartais, ir pabando islipt is kedutes cool.gif , bet mums masina dar labai gera migdymo priemone smile.gif .
Atsakyti
nuo pirmos keliones is ligonines tik keduteje. Jai kazkaip net minciu nekyla, kad gali buti kitaip biggrin.gif
Atsakyti
mums tuoj 2 metukai, nuo gimimo mego vazinetis thumbup.gif
Atsakyti