Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

Oi, musu bernas labai megsta vaziuot ir kuo greiciau, kuo labiau uznesant ant posukiu... Kai vaziuoja vyras - sunus patenkintas, is galo girdisi tik brmmm brmmm, o kai as vaziuoju, tai zyzia, kad per letai, neidomiai vaziuoju. O siaip neturejom problemu nuo pat kudikystes, visada uzmigdavo ir ramiai pramiegodavo, bet kai tik sustoji, kokioj benzo kolonelej, tai ir prasideda zyzimas, verkimas, kol vel nepradedam vaziuoti.
Vasara vaziavom i Nida, tai ilga kelione isvargino ji, jis tiesiog pavargo vienoj vietoj sedeti, bet maniau, kad bus blogiau, pakankamai gerai issilaike.
Atsakyti
mano abudu megsta vazineti masinoj, bet as labai taikau kad butu ju arba pietu miegas arba nakties miegas jei vaziuojam kur toliau, o vaziuojam tikrai daznai. nemegstu priristu vaiku, tad per miegeli nuvaziuojam kur reikia ir viskas labai ramiai ...
Atsakyti
Tiesiog dievina smile.gif

Na neveltui baxuriuka auginu:)
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 12 01, 11:25)
Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės  biggrin.gif O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais  biggrin.gif

Pa mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif musu zuike irgi megsta, ypac vakare kai daug sviesu dega biggrin.gif
ji taip tyliai sedi, kad kartais pamirstu, kad ji ten gale sedi, nes siaip tai ciauskute yra lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labai megsta,tik be kamsciu doh.gif
Atsakyti
Mūsiškė irg mėgsta. smile.gif
Atsakyti
mano sunui irgi patinka, tik dazniausiai jis uzmiega smile.gif
Atsakyti
Mano išdykėlis,tai išėjus į lauką tempia prie mašinos ,sako važiuojam eiti nenoriu biggrin.gif .Važiuodamas žvalgosi ir šaukia smagu važiuoti thumbup.gif
Atsakyti
net neįsivaizduojat kaip mėgsta, lekia kaip viesulas, po visus kambarius važinėja ir net į tualetą atvažiuoja su mašina doh.gif
Atsakyti
Dukrytė labai mėgo, o vyrukas nemėgsta ilgų klionių, pradeda niurzgėt, lipt iš kėdutės, o galiausiai pradeda rėkti doh.gif
Atsakyti