Oi, musu bernas labai megsta vaziuot ir kuo greiciau, kuo labiau uznesant ant posukiu... Kai vaziuoja vyras - sunus patenkintas, is galo girdisi tik brmmm brmmm, o kai as vaziuoju, tai zyzia, kad per letai, neidomiai vaziuoju. O siaip neturejom problemu nuo pat kudikystes, visada uzmigdavo ir ramiai pramiegodavo, bet kai tik sustoji, kokioj benzo kolonelej, tai ir prasideda zyzimas, verkimas, kol vel nepradedam vaziuoti.
Vasara vaziavom i Nida, tai ilga kelione isvargino ji, jis tiesiog pavargo vienoj vietoj sedeti, bet maniau, kad bus blogiau, pakankamai gerai issilaike.
mano abudu megsta vazineti masinoj, bet as labai taikau kad butu ju arba pietu miegas arba nakties miegas jei vaziuojam kur toliau, o vaziuojam tikrai daznai. nemegstu priristu vaiku, tad per miegeli nuvaziuojam kur reikia ir viskas labai ramiai ...
Tiesiog dievina 
Na neveltui baxuriuka auginu:)

Na neveltui baxuriuka auginu:)
QUOTE(multti @ 2008 12 01, 11:25)
Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės
O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais 

Pa mus lygiai taip pat

ji taip tyliai sedi, kad kartais pamirstu, kad ji ten gale sedi, nes siaip tai ciauskute yra

Labai megsta,tik be kamsciu

Mūsiškė irg mėgsta.

mano sunui irgi patinka, tik dazniausiai jis uzmiega

Mano išdykėlis,tai išėjus į lauką tempia prie mašinos ,sako važiuojam eiti nenoriu
.Važiuodamas žvalgosi ir šaukia smagu važiuoti

net neįsivaizduojat kaip mėgsta, lekia kaip viesulas, po visus kambarius važinėja ir net į tualetą atvažiuoja su mašina

Dukrytė labai mėgo, o vyrukas nemėgsta ilgų klionių, pradeda niurzgėt, lipt iš kėdutės, o galiausiai pradeda rėkti