Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Kristepala @ 2008 12 17, 00:02)
Kazkada sis tusas kainavo berods 89 lt, db kai pirkau tai mokejau 107 lt, nes buvo rinkinukas su dovanelem (akiu makijazo valiklis ir juodas piestukas). Konsultante sake, kad pastaruoju metu viskas pabrango ir tas tusas siuo metu kainuoja 105 lt.

Tas rinkinukas kur as gyvenu kainuoja 84lt,o be rinkinuku tusas ir tiek pat smile.gif ,tai stengiuosi pirkti su rinkinuku mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip lankome fatale?
Atsakyti
QUOTE(vaivita @ 2008 12 17, 21:13)
YSL nepatarciau,pradzioj atrodo neblogas,bet labai jau greitai "sublogeja" unsure.gif  Man dabar puikumelis yra Diorshow iconic-ilgina,atskiria,uzriecia... ax.gif

o mano Iconic toliau bumbuluojasi verysad.gif labai jau daug tušo pasikabina ir ištraukiant šepetėlį galėtų daugiau nubraukt tušo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivita @ 2008 12 17, 21:13)
YSL nepatarciau,pradzioj atrodo neblogas,bet labai jau greitai "sublogeja" unsure.gif 

apie kuri jus tiksliai tusa kalbat?ar apie visus?
as turejau everlong is ysl,tai nepastebejau kad "sublogetu",man kaip tik veliau geriau daze,bet siaip buvau nepatenkinta juo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 18 gruodžio 2008 - 13:35
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 18, 12:37)
o kaip lankome fatale?

mirksiukas.gif

QUOTE(prieblanda @ 2007 03 10, 23:04)
Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot  biggrin.gif  Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi  bigsmile.gif  Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui  blush2.gif  Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull  bigsmile.gif  Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi  g.gif

QUOTE(prieblanda @ 2007 03 11, 11:00)
Šepetėlis yra tribriaunės šukutės, pagal pridedamą instrukciją sukant tas šukutes per blakstienas reikia pasidažyti per vieną kartą  bigsmile.gif  Vienžo praktiškai tai nėra taip jau paprasta  rolleyes.gif  Bet per kelis kartus, manau, gali įgusti  cool.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 03 22, 19:42)
nusipirkau lancome fatale tai va syryt bandymas nr1 buvo sakiai kaip nemoku as su tom sukytem visaip bandziau ir sukau ir sukavau vistiek neisejo, sulipino bet tokios ryskios blakstienos gavosi nors tik 1 sluoksni dejau 2 deti pabijojau kad galiu poto neatsimerkt smile.gif gal kuri turite ji ar kt firmos su sukytem tusiuka ir galite patarti kaip su juo dazytis ax.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 23, 02:00)
Turiu Fatale, ji reik tept siek tiek kitaip negu kitus tusus su sukutem, nes jo sepetelis kaip 3 sukutes smile.gif  Ant dezutes kitoj pusej parodyta kaip tept mirksiukas.gif Tiesiog nemoku paaiskint rasant, norisi rodyt doh.gif

QUOTE(BlackDee @ 2007 03 23, 09:20)
Man Fatale labai patiko, po jo blakstienos tikrai įspūdingai atrodė. Noriu paklausti tų, kurios naudojo Fatale ir gali palygint  - ar yra dar koks nors tušas, kuris daro panašų efektą?  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 03 27, 16:31)
na ka sian jau ketvirta  diena kai dazausi savo lancome fatale na ir jau geriau gaunasi taip ziauriai nesulipina bet dar vistiek kazkas neto schmoll.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 28, 09:34)
Man tai fatale ima fantastiškai dažyti maždaug po 1,5-2 sav  biggrin.gif iki to laiko kankinuosi  doh.gif

QUOTE(Frosta @ 2007 03 29, 08:02)
Aš vis dar mokausi dažytis Lancome "Fatale" tušu ax.gif . Jis toks tirštas, man lengvai nusivalo ir visiškai netrupa. Pirmu sluoksniu pasidažo visai nebloga, o vat antru - sulipdo blakstienas. Tikriausiai, reikės vieną kartą storiau tepti ir viskas bus gerai. O jūs vienu sluoksniu dažot ar dviems? ax.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 06 30, 17:18)
manasis fatale yra tankinantis daugiau jis toks su sukytem siaip tipo raso kad jis ir ilgina riecia bet sakau man jis realiai tankinatis biggrin.gif na laikosi jis tikrai thumbup.gif  tik va valosi tai sunkokai as naudoju aliejuka tai dar puse velnio tada nusivalo smile.gif

QUOTE(Vaida` @ 2007 09 03, 19:54)
Man ta pati problema  doh.gif  Nusipirkau Fatale nepaziurejus koks sepetelis. Nors jau pora sav su tuo Fatale kankinuos kasdien, vis tiek nieko...pinigai i bala ir tik per ziopluma biggrin.gif

Atsakyti
Kai pirma karta nusipirkau YSL faux cils, tai buvau suzaveta! labai jau jis man patiko: ilgino, atskyre, blakstienos ispudingai ryskios budavo (megstu efektingas blakstienas). Ir toks kvapas... wub.gif Klapsiu blakstienomis, o jis visa diena kvepia rolleyes.gif
bet po dvieju savaiciu sudziuvo... tiesa as nepasidaviau smile.gif ir pirkau dar ir dar unsure.gif , bet istorija ta pati - dvi savaites ir viskas g.gif
Kadangi esu tusu maniake biggrin.gif ir man padazytos blakstienos turi atrodyti tobulai, tai iki YSL jau buvau galybe tusu isbandzius, tai neatsimenu nei vieno, kuris taip trumpai laikytu. Paprastai tusa pribaigiu per menesi - gan greitai, bet dvi savaites....? g.gif

Bet YSL vistiek mano favoritas (nors finansiskai dziaugsmo mazai biggrin.gif ).
Taip pat n esu sunaudojusi MF Masterpiece. Ir dabar kai pagailiu pinigeliu YSL faux cils, tai ji nusiperku. Cia skaiciau, kad kai kurioms merginoms jis trupejo, bet man - ne.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 18, 13:02)
o mano Iconic toliau bumbuluojasi  verysad.gif  labai jau daug tušo pasikabina ir ištraukiant šepetėlį galėtų daugiau nubraukt tušo  doh.gif

tai gal iškritusi ta tokia tubele kuri nuvalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 18, 16:50)
tai gal iškritusi ta tokia tubele kuri nuvalo?  g.gif

tai va kad ne, ji savo vietoj unsure.gif
Atsakyti
Naudojau Lancome Hypnose - siaip sau, tiktu toms, kurioms patinka naturaliai atrodancios blakstienos. As megstu storas ir israiskingas. Taciau sesuo is karto pastebejo, kad kita tusa naudoju - jai labai patiko

Naudojau The Body Shop storinanti - patiko

Naudojau MaxFactor 2000 - patiko, bet noreciau dar storesniu blakstienu ax.gif

Naudojau Loreal (tokia plokscia dezute su dviem astriais galais) dazanti vienu galu baltai, kitu juodai - siaip sau. Efektas yra kol nauja, bet greit nebebuna norimo efekto, be to man nepatinka tusai is dvieju galu - norisi kas ryta greitai pasiekt rezultata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 18 gruodžio 2008 - 17:14
QUOTE(Morenita @ 2008 12 18, 17:03)
Kai pirma karta nusipirkau YSL faux cils, tai buvau suzaveta! labai jau jis man patiko: ilgino, atskyre, blakstienos ispudingai ryskios budavo (megstu efektingas blakstienas). Ir toks kvapas...  Klapsiu blakstienomis, o jis visa diena kvepia:
bet po dvieju savaiciu sudziuvo... tiesa as nepasidaviau smile.gif ir pirkau dar ir dar  unsure.gif , bet istorija ta pati - dvi savaites ir viskas 
Kadangi esu tusu maniake  biggrin.gif  ir man padazytos blakstienos turi atrodyti tobulai, tai iki YSL jau buvau galybe tusu isbandzius, tai neatsimenu nei vieno, kuris taip trumpai laikytu. Paprastai tusa pribaigiu per menesi - gan greitai, bet dvi savaites....?

Bet YSL vistiek mano favoritas (nors finansiskai dziaugsmo mazai  biggrin.gif ).
Taip pat n esu sunaudojusi MF Masterpiece. Ir dabar kai pagailiu pinigeliu YSL faux cils, tai ji nusiperku. Cia skaiciau, kad kai kurioms merginoms jis trupejo, bet man - ne.

Zinok man tas pats su YSL doh.gif
Neblogas visai Diorshow unlimited, dar visai patiko (jau antra kart perku) guerlain maxilashes thumbup.gif (siaip pirmas tusas kuris sitiek ilgai neuzdziuna ir nesibaigia bigsmile.gif )
Lancome virtuose labai patiko, tik kaip ir visi lancome kazkiek trupa jis unsure.gif Kristianoj sake kad Lancome daug kazkokio vasko deda ir tuos savo tusus todel ir byra jie unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 15, 14:27)
as irgi anta EL Sumptuous tusa nusipirkau.  thumbup.gif
Papildyta:
na ka, vakar pabandziau taip ilgai laukta Dior show tusa  verysad.gif  nuvyle jis mane. tikejausi kazko daugiau is jo. pirmas dalykas-nepatiko sepetelis, toks didelis ir mano blakstienu normaliai nenudazo. antras dalykas- man jis visai neilgina.  verysad.gif  nu zodziu nepatiko  schmoll.gif

diorshow man irgi labai nepatiko, atidaviau draugei ji, net nesunaudojau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2008 12 15, 20:36)
Pirma karta nusiprkau pabandymui Lancome Hypnose. Tikrai neblogas wub.gif  Labai ilgina, tankina, nebyra ir dazo labai ryskiai. Uztenka padazyti viena karta, kad butu grazu, o pasidazius du, ar tirs kartus efektas nerealus bigsmile.gif

As gal metus laiko pirkau vien tik sita tusa, o paskui jis man kazkaip atsibodo, pradejo nebegraziai dazyt, nezinau net kas atsitiko, bet senai jo nebeperku kazko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 18 gruodžio 2008 - 17:30
o man Lancome bent jau kol kas netrupa ax.gif (bum bum bum į stalą biggrin.gif),
ir vakar vakare pagalvojau,kad visgi man patinka virtuose biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip šitas?
Atsakyti