QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 18, 12:37)
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 10, 23:04)
Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot

Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi

Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui

Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull

Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 11, 11:00)
Šepetėlis yra tribriaunės šukutės, pagal pridedamą instrukciją sukant tas šukutes per blakstienas reikia pasidažyti per vieną kartą

Vienžo praktiškai tai nėra taip jau paprasta

Bet per kelis kartus, manau, gali įgusti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 03 22, 19:42)
nusipirkau lancome fatale tai va syryt bandymas nr1 buvo sakiai kaip nemoku as su tom sukytem visaip bandziau ir sukau ir sukavau vistiek neisejo, sulipino bet tokios ryskios blakstienos gavosi nors tik 1 sluoksni dejau 2 deti pabijojau kad galiu poto neatsimerkt

gal kuri turite ji ar kt firmos su sukytem tusiuka ir galite patarti kaip su juo dazytis
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 23, 02:00)
Turiu Fatale, ji reik tept siek tiek kitaip negu kitus tusus su sukutem, nes jo sepetelis kaip 3 sukutes

Ant dezutes kitoj pusej parodyta kaip tept

Tiesiog nemoku paaiskint rasant, norisi rodyt
QUOTE(BlackDee @ 2007 03 23, 09:20)
Man Fatale labai patiko, po jo blakstienos tikrai įspūdingai atrodė. Noriu paklausti tų, kurios naudojo Fatale ir gali palygint - ar yra dar koks nors tušas, kuris daro panašų efektą?
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 03 27, 16:31)
na ka sian jau ketvirta diena kai dazausi savo lancome fatale na ir jau geriau gaunasi taip ziauriai nesulipina bet dar vistiek kazkas neto
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 28, 09:34)
Man tai fatale ima fantastiškai dažyti maždaug po 1,5-2 sav

iki to laiko kankinuosi
QUOTE(Frosta @ 2007 03 29, 08:02)
Aš vis dar mokausi dažytis Lancome "Fatale" tušu

. Jis toks tirštas, man lengvai nusivalo ir visiškai netrupa. Pirmu sluoksniu pasidažo visai nebloga, o vat antru - sulipdo blakstienas. Tikriausiai, reikės vieną kartą storiau tepti ir viskas bus gerai. O jūs vienu sluoksniu dažot ar dviems?
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2007 06 30, 17:18)
manasis fatale yra tankinantis daugiau jis toks su sukytem siaip tipo raso kad jis ir ilgina riecia bet sakau man jis realiai tankinatis

na laikosi jis tikrai

tik va valosi tai sunkokai as naudoju aliejuka tai dar puse velnio tada nusivalo
QUOTE(Vaida` @ 2007 09 03, 19:54)
Man ta pati problema

Nusipirkau Fatale nepaziurejus koks sepetelis. Nors jau pora sav su tuo Fatale kankinuos kasdien, vis tiek nieko...pinigai i bala ir tik per ziopluma