Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Glamor @ 2008 12 20, 18:42)
nea, as apie seselius masciau g.gif su tusu ir taip viskas aisku, kaip ir su lupdaziais, krem pudrom biggrin.gif

nieko nesidaro, kiek gi galima kartot rolleyes.gif
Atsakyti
vakar isigijau jau n-taji L'oreal double extensio tusa - man jis geraiausias wub.gif
Atsakyti
Vakar po daug metu pertraukos Droge su nuolaida papirkau Max Faktoriu 2000, nu nezinau, man jis nelabai. Anksciau gal geresnes kokybes gamindavo? Ner ka lyginti su Lancome Hypnose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 12 21, 11:58)
Vakar po daug metu pertraukos Droge su nuolaida papirkau Max Faktoriu 2000, nu nezinau, man jis nelabai. Anksciau gal geresnes kokybes gamindavo? Ner ka lyginti su Lancome Hypnose biggrin.gif

o gal visgi blogis tame kad ji pirkai droge mirksiukas.gif
po poros kartu niekad droge nebeperku tusu schmoll.gif
prasukti gali kad ir 10 tubeliu-konsultantes net demesio nekreipia,tik poto randi visas tubeles lipnia apklijuotas ir pan
Atsakyti
Per savo neilga gyvenimeli esu isbandziusi nemazai tusu, bet po nesekmingu bandymu gryztu prie maybelline volum expres lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit, nors ne i tema, kiek laiko galima naudoti laineri akims. Bo as pirkau kazkur, gal net turguj, ir dar galima ji tepti po 4 m. Liko toks koki pirkau blink.gif Ar nieko neatsitks? Laikosi normaliai, tepasi normaliai, firma neaiski. Bet geras bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2008 12 21, 15:49)
Per savo neilga gyvenimeli esu isbandziusi nemazai tusu, bet po nesekmingu bandymu gryztu prie maybelline volum expres lotuliukas.gif

na, zinok, man jis irgi thumbup.gif dabar baigineju guerlain le2 ir vel grisiu prie maybelline ir prie CD show wub.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 12 20, 15:39)
Išbandžiau šį tušą smile.gif
user posted image
Ir kolkas nenusivyliau  smile.gif gražiai atskiria blakstienas ir nepalieka jokių gumulėllių (tubelės viršuje yra toks susiaurėjimas, kuris ištraukiant šepetėlį "nuima" tušo perteklių). Be abejo, po n-tojo tušo sluoksnio pradeda lipti blakstienos, bet čia man rodos, su visais taip būna  g.gif Dramatiškų, iš toli šviečiančių blakstienų tikrai nepadaro, bet gerokai pailgina  thumb_yello.gif Vakar dar ant jo bandžiau savo kito tušo sluoksnį uždėti, tai tada ryškios gavosi  rolleyes.gif

Blogiausias tušas koki esu turėjusi doh.gif

QUOTE(comep @ 2008 12 21, 12:48)
o gal visgi blogis tame kad ji pirkai droge  mirksiukas.gif
po poros kartu niekad droge nebeperku tusu  schmoll.gif
prasukti gali kad ir 10 tubeliu-konsultantes net demesio nekreipia,tik poto randi visas tubeles lipnia apklijuotas ir pan

Aš irgi Droge nebeperku tušų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 22, 09:04)
Blogiausias tušas koki esu turėjusi  doh.gif

Kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 12 21, 11:48)
o gal visgi blogis tame kad ji pirkai droge  mirksiukas.gif
po poros kartu niekad droge nebeperku tusu  schmoll.gif

mh... droge irgi kažkadaise pirkau ne vieną tušą ir buvo baisios kokybės,ten iš viso visoms dzin kas ką daro.. ko paklausi to negausi,kokybės tikrai skirias nuo kokios sarmos ar kristianos.
Nebepirkčiau ten tušų.

sorry už off topic. doh.gif
Atsakyti
As Droge anksciau du kartus is eiles pirkau tusus, nes buvo kiek oigiau, nei Sarmoj ir KristiAnoj. Rezultatas: daugiau nepirksiu, nes vienas buvo beveik isnaudotas ar isdziuves, o kitas su pasibaigusiu galiojimu ir todel greitai baigesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 20, 22:07)
vakar isigijau jau n-taji L'oreal double extensio tusa - man jis geraiausias  wub.gif

cia tas su kolagenu?
Papildyta:
Gal kuri bandet nauja Loreal Extra-volume collagene?
Atsakyti