Nejaugi niekas nenaudoja Loreal Extra-Volume Collagene...?Dabar man gal ir normaliau dažo,bet vistiek ne taip kaip norėčiau....

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 05, 03:08)
Nejaugi niekas nenaudoja Loreal Extra-Volume Collagene...?Dabar man gal ir normaliau dažo,bet vistiek ne taip kaip norėčiau.... 

Mano sese turi, sake paskutinis sh

Po ilgu paiesku naujo tuso uzsisakiau naujiji chanel... gal zinote kiek jis musu kristianoje kainuoja?

Siandien isbandziau ilgai laukto Guerlain LE2. Esu labai patenkinta.
QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 22:31)
as ji jau baigineju

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 06, 21:38)
as ji jau baigineju
nepasakyciau kad buvo kazkas tokio kad wou
bet gana neblogas tusiukas 

kita noriu pabandyti HR leopardini (nes jau visur isgirtas

QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 22:41)
bandyk,tikrai patiks

QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 23:31)
As irgi isbandziau issvajotaji Guerlain le2 bet pirmas ispudis buvo ne koks. Tikejausi stebuklo, nes buvau prisiskaiciusi labai daug pagyru siam tusui. Bet panaudojau savaite ir dabar pradejo patikti

QUOTE(ingagec @ 2009 01 07, 15:45)
merginos labai atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet gal galit pagelbeti man rasti ta kosmetikos ishparduotuve? kazkada maciau, o dabar niekaip nerandu...
dekoju!!!

dekoju!!!

ji vadinas ,,Aistruole", maps.lt paziurek.
apie tusus: nesu pirkusi tuso uz daugaiu nei 50Lt, nezinau, gal Chanel ar Ch. Dior ir labai geri.
O is tusu iki 50Lt man geriausias yra The Bourjois ,,Volume Clubbin' ".
Kadangi manosios blakstienos ir taip neblogos, pasidazius su siuo tusu geresnio efekto net nenoriu. Diiiiideles, ilgos, grazios

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 05, 03:08)

Is mano bandytu Loreal dar nei vieno padoraus nebuvo

QUOTE(saule.a @ 2009 01 07, 15:51)
ji vadinas ,,Aistruole", maps.lt paziurek.
apie tusus: nesu pirkusi tuso uz daugaiu nei 50Lt, nezinau, gal Chanel ar Ch. Dior ir labai geri.
Kadangi manosios blakstienos ir taip neblogos, pasidazius su siuo tusu geresnio efekto net nenoriu. Diiiiideles, ilgos, grazios
ir nenubega tusas, o nusiplauna su paprastu pieneliu.

iki 50Lt man geriausias Max Factor 2000 arba Stretch