Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

Nejaugi niekas nenaudoja Loreal Extra-Volume Collagene...?Dabar man gal ir normaliau dažo,bet vistiek ne taip kaip norėčiau.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 05, 03:08)
Nejaugi niekas nenaudoja Loreal Extra-Volume Collagene...?Dabar man gal ir normaliau dažo,bet vistiek ne taip kaip norėčiau.... sad.gif

Mano sese turi, sake paskutinis sh lotuliukas.gif, susimeta i ziaurius burbuliukas, labai tirstas, sulibdo blakstienas.
Atsakyti
Po ilgu paiesku naujo tuso uzsisakiau naujiji chanel... gal zinote kiek jis musu kristianoje kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau ilgai laukto Guerlain LE2. Esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 22:31)

as ji jau baigineju smile.gif nepasakyciau kad buvo kazkas tokio kad wou bigsmile.gif bet gana neblogas tusiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 06, 21:38)
as ji jau baigineju smile.gif  nepasakyciau kad buvo kazkas tokio kad wou bigsmile.gif  bet gana neblogas tusiukas smile.gif

kita noriu pabandyti HR leopardini (nes jau visur isgirtas blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 22:41)
kita noriu pabandyti HR leopardini (nes jau visur isgirtas blush2.gif )

bandyk,tikrai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 22:08)
bandyk,tikrai patiks  mirksiukas.gif

O kokie jo pranasumai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 01 06, 23:31)

As irgi isbandziau issvajotaji Guerlain le2 bet pirmas ispudis buvo ne koks. Tikejausi stebuklo, nes buvau prisiskaiciusi labai daug pagyru siam tusui. Bet panaudojau savaite ir dabar pradejo patikti rolleyes.gif Vistik antro tokio nebepirksiu. Sekantis bus Diorshow. Vat, ir pasipasakojau cool.gif
Atsakyti
merginos labai atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet gal galit pagelbeti man rasti ta kosmetikos ishparduotuve? kazkada maciau, o dabar niekaip nerandu... blush2.gif
dekoju!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingagec @ 2009 01 07, 15:45)
merginos labai atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet gal galit pagelbeti man rasti ta kosmetikos ishparduotuve? kazkada maciau, o dabar niekaip nerandu... blush2.gif
dekoju!!! 4u.gif

ji vadinas ,,Aistruole", maps.lt paziurek.
apie tusus: nesu pirkusi tuso uz daugaiu nei 50Lt, nezinau, gal Chanel ar Ch. Dior ir labai geri.
O is tusu iki 50Lt man geriausias yra The Bourjois ,,Volume Clubbin' ".
Kadangi manosios blakstienos ir taip neblogos, pasidazius su siuo tusu geresnio efekto net nenoriu. Diiiiideles, ilgos, grazios smile.gif ir nenubega tusas, o nusiplauna su paprastu pieneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 07 sausio 2009 - 14:56
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 05, 03:08)

Is mano bandytu Loreal dar nei vieno padoraus nebuvo biggrin.gif

QUOTE(saule.a @ 2009 01 07, 15:51)
ji vadinas ,,Aistruole", maps.lt paziurek.
apie tusus: nesu pirkusi tuso uz daugaiu nei 50Lt, nezinau, gal Chanel ar Ch. Dior ir labai geri.
O is tusu iki 50Lt  man geriausias yra The Bourjois ,,Volume Clubbin' ".
Kadangi manosios blakstienos ir taip neblogos, pasidazius su siuo tusu geresnio efekto net nenoriu. Diiiiideles, ilgos, grazios smile.gif  ir nenubega tusas, o nusiplauna su paprastu pieneliu.

iki 50Lt man geriausias Max Factor 2000 arba Stretch smile.gif
Atsakyti