Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(comep @ 2008 12 02, 19:21)

siaip man turbut geriausias visu laiku tusas, kuris butent padarydavo veslias blakstienas ir itin minkstutes tai buvo maybelline 'full'n'soft'
kaip gaila kad jo nebera  verysad.gif

drinks_cheers.gif pirmasis ir geriausias mano bandytas kol kas tušas. visiškai atitiko savo pavadinima - pilnos, tankios, bet minkštos blakstienos su juo būdavo

Atsakyti
Kažin kodėl tada geri dalykai dingsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 12 02, 20:21)
ar kas zino koki tusa tu naudojai?  mastau.gif  hihihi.gif

siaip man turbut geriausias visu laiku tusas, kuris butent padarydavo veslias blakstienas ir itin minkstutes tai buvo maybelline 'full'n'soft'

user posted image

O pas mus amerikej ju yra thumbup.gif Knietejo isbandyt, bet baisu buvo, kad gal nelabai koks, o po gero atsiliepimo tikrai bandysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2008 12 02, 21:05)
Kažin kodėl tada geri dalykai dingsta?  g.gif

Turbut nuo rinkos priklauso - jei LT nelabai juos pirkdavo, tai ir nebeatveza. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 12 02, 21:21)
ar kas zino koki tusa tu naudojai?  mastau.gif  hihihi.gif

user posted image

Čia gi mano pirmas tušas gyvenime bigsmile.gif biggrin.gif Pritariu, kad patankindavo ir minkštų blakstienų efektą suteikdavo ax.gif
Atsakyti
o koks naujas tušas atsirado geltonoj pakuotėj? firmos nežinau
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 03, 13:41)

maybelline The Colossal Volum' Express, tankinantis.
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 03, 12:11)

Apie Maybelline Colossal turbut kalbi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 03, 12:13)
maybelline The Colossal Volum' Express, tankinantis.

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 03, 12:14)
Apie Maybelline Colossal turbut kalbi  smile.gif

user posted image

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 03, 12:20)
gali būti. gal kas man pasiūlys ji?

aha...ar geras jis???kokia kaina parduotuvej? nemačiau, nes neišeinu iš namų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 03, 13:52)
aha...ar geras jis???kokia kaina parduotuvej? nemačiau, nes neišeinu iš namų  unsure.gif

buvo apie ji atsiliepimu senoje temoje. kiek pamenu, daugumai bandziusiu tankino labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 12 02, 14:09)
Kazkas rashe apie MF tushus, tai keista, bet man man tiek masterpiece max, tiek dramatic look visai nebyrejo  g.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 02, 14:22)
man jie irgi nei kiek nebyra ax.gif  na gal dramatic look kai jau i pabaiga budavo tai biski pradedavo trupet, bet ne tragiskai... o masterpiece max tai niekad ner nubyrejes ar nusitrynes ax.gif

Gerai, kad atsirado bendraminčių ax.gif Jau maniau, kad man vienintelei jie nebyra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 03 gruodžio 2008 - 17:18
O as neseniai nusipirkau Talika Lash Extender - tokiu, kaip tuso, sepeteliu uzdedami pukeliai ant pirmo, dar nenudziuvusio tuso sluoksnio, o paskui tusas tepamas antra karta. Bandziau derinti su dviem skirtingais tusais, ir su abiem thumbup.gif Labai pailgina ir sutankina blakstienas, vos ne kaip dirbtines atrodo. Dienos metu kai kam gal bus net per daug, bet vakarui tai dalykas nepakartojamas.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 12 04, 00:52)
O as neseniai nusipirkau Talika Lash Extender - tokiu, kaip tuso, sepeteliu uzdedami pukeliai ant pirmo, dar nenudziuvusio tuso sluoksnio, o paskui tusas tepamas antra karta. Bandziau derinti su dviem skirtingais tusais, ir su abiem  thumbup.gif  Labai pailgina ir sutankina blakstienas, vos ne kaip dirbtines atrodo. Dienos metu kai kam gal bus net per daug, bet vakarui tai dalykas nepakartojamas.

gal gali foto ikelti, neisivaizduoju kaip atrodo toks dalykas, bet labai idomu smile.gif
Atsakyti