Įkraunama...
Įkraunama...

Australų aviganiai

tai apibendrinat: jei LT yra tik 10 šunų tos veislės tai ta veislė jau nereta
Papildyta:
Borzika,tai ir aš daugiau čia nesitengsiu.Turiu savo pupsika,sužinojau ką norėjau žinot ir vsio.Tegu daba pasireiškia veislės žinovai,kurie pasakytų veislės standartus, nes turiu sparga anglų kalboje blush2.gif Dar buvau radūsi sandara,griaučius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 28 lapkričio 2008 - 17:09
QUOTE(inesak @ 2008 11 28, 18:06)
tai apibendrinat: jei LT yra tik 10 šunų tos veislės tai ta veislė jau nereta

Na, jei jie visi dokumetuoti + parodose dalyvauja - drinks_cheers.gif

Bet jei nei, tai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, palyginti su tomis veislėmis, kurių Lietuvoje yra tik vienas atstovas, arba, kaip mielka sakė - buvo tik viena vada, tai taip - ne tokia jau ir reta. Kad žmonės jų dar krepšiuose nesinešioja į Akropolius, dar nereiškia, kad veislė - reta biggrin.gif
Be abejo, kad visi su dokumentais, nes jei šunys dokumentų neturi, vadinasi - veislei neatstovauja. Antraip kiekvieną kaimo margį būtų galima australu išvadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 28 lapkričio 2008 - 17:12
oi norėčiau pamatyti tokį krepšiukį įtaisyta
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 28, 18:08)
tai ir aš daugiau čia nesitengsiu

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

QUOTE(inesak @ 2008 11 28, 18:08)
Tegu daba pasireiškia veislės žinovai,kurie pasakytų veislės standartus

Bet gi panašu į tai, jog tokie bentjau šiame SM puslapy vargu ar beužsuka ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Kenya @ 2008 11 28, 18:09)
Kad žmonės jų dar krepšiuose nesinešioja į Akropolius, dar nereiškia, kad veislė - reta biggrin.gif
Be abejo, kad visi su dokumentais, nes jei šunys dokumentų neturi, vadinasi - veislei neatstovauja. Antraip kiekvieną kaimo margį būtų galima australu išvadinti.

Man rodos, absoliučiai VISOS berančios šioje temoje augina GANA nemažus šunis. Tad kuom dėtas nešiojimasis krepšiuose, atsiprašau, bet tikrai nesuprantu rolleyes.gif

QUOTE(Kenya @ 2008 11 28, 18:09)
Be abejo, kad visi su dokumentais, nes jei šunys dokumentų neturi, vadinasi - veislei neatstovauja.

Apie tai mes kuo puikiausiai išmanom. Tik taip jau susiklostė gyvenimo aplinkybės, kad, pvz. mes, auginam 2 beveisles, o štai inesak - dokumentuotą AB - bet kažkaip mes SUSIKALBAM su ja, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 11 28, 19:12)
Bet gi panašu į tai, jog tokie bentjau šiame SM puslapy vargu ar beužsuka  ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu aš turu vilties kad užsusk iš smalsumo SM ekspertai,žinovai,profesoriai.Tai gal kas daugiau papasakos,o gal net ir šuniuko turėtojai g.gif ax.gif
Nu optimistė aš,žinau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2008 11 28, 19:18)

Apie tai mes kuo puikiausiai išmanom. Tik taip jau susiklostė gyvenimo aplinkybės, kad, pvz. mes, auginam 2 beveisles, o štai inesak - dokumentuotą AB - bet kažkaip mes SUSIKALBAM su ja, ane mirksiukas.gif

aha,nes ir pati turiu kaime LT lenciuginį(taip kaime vadina šią veislę,bet man dzin),tėvas tai super duper,o va su mama nenuskilo-beveisliukė.Bet man mylėti tai netrugdo,o juolab ir į parduotuvę nusivest negėda biggrin.gif Nu bet čia neapie tai.Kiek kartų man knietėjo ir saviškę įsidėti į krepšiuką kai dar mažiukė buvo-ale sunku buvo nešti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 28 lapkričio 2008 - 17:24
Persiprašau visų, bet temos "užvedėjas" dingau nepadarė, tiesiog turi daug darbų ir pareigų, tad forume pasėdėt tenka laiką pataikyt smile.gif .
Menanau, kad australiuką krepšyje išlaikytumėt. Pirmai gal ne taip išsireiškiau, gal reikėjo rašyti nepopuliari veislė?
Šiek tiek info manau rastumėte www. momento.tik.lt

Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 28, 17:42)
Australų aviganis
Ši veisle atsirado XIX a., Kalifornijoje[JAV], nors jo proteviai buvo aviganiai is Naujosios Zelandijos ir Australijos.
Australu Aviganis yra meilus, sumanus, nuovokus, lengvai dresuojamas, budrus, sargus, judrus ir istvermingas. Nepaprastai ištikimas ir labai prisirišęs prie šeimininku.
Australu aviganiai yra visutinio dydzio[46-58 cm], sveria 16-32 kg. Ju plaukai vidutinio ilgio, tiesus arba banguoti su tankia pavilne. Kailio spalva gai buti: juoda[su rudomis ar baltomis zymemis], ruda[su vario ir baltomis zymemis, balta su rudomis dememis ir marmure.
Gyvena 12-13 metu.

Foto niekur neradau,gražūs šunys,tuniutas,o jūs auginat šios veislės atstovą/ę smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukė @ 2008 11 28, 21:54)
Foto niekur neradau,gražūs šunys,tuniutas,o jūs auginat šios veislės atstovą/ę smile.gif .

aš asmeniškai nea,pas mane kaip sako žmonės yra žvėriukas biggrin.gif Aš auginu amerikiečių buldogę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 28 lapkričio 2008 - 20:21
Aktyvūs, linksmi šunys, galėtų ir ant spintos užšoktų iš laimės, kaip reikia bendrauti...
Atsakyti
www.momento.tik.lt

šuniukų tėvas labai puikus šuo SENTIKKI DURAN DURAN.
Atsakyti
Taip mes auginam australų aviganį, nėra populiari veislė, nors parodoje yra nemažai dalyvaujančių,tiesa daugiau iš kaimyninių šalių atvažiuoja. Mūsų žiniomis Lietuvoje australiukų trečia vada, ties paskutinių dviejų vadų dar mažyčiai, net ir šeimininkų neturi, guli mažos statinaitės ir tiek. iš pirmos vados taip pat neteko sutikti parodose, kiek žinau daugiau pirko namams. Aišku, labai norėtųsi, kad būtų kuo daugiau šios veislės atstovų parodose ir ne tik, mes labai žavimės Bafės "vyru" Juno, tikrai labai super šuo, parodose dalyvauja palyginti retai, jam labiau patinka dirbti, daug dalyvauja agility, ieško žmonių ir t.t. mes irgi dalyvavom keliose treniruotėse agility, labai imlus šuo ir dirbant gana greitai galima pasiekti rezultatų, tik gaila, kad dėl tam tikrų aplinkybių teko atsisakyti.
Atsakyti