Įkraunama...
Įkraunama...

Australų aviganiai

Karina mano pusesere, na as apie ta thomas family puppies nemazai zinau.
Na, nemanau, kad cia kazkuo kvepia. Juk jeigu yra VADA 5 suniukai, yra mama. Tai kodel kazkuo turetu kvepeti?
ZMones gyvena uz kauno, turi veislyna
http://www.skelbimai...IAI-690049.html

Ar esat ka nors apie ji girdeje? Skao, kad tai antroji ju vada..
Butu idomu suzinoti daugiau.
aciu:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 05 03, 19:51)
Karina mano pusesere, na as apie ta thomas family puppies nemazai zinau.
Na, nemanau, kad cia kazkuo kvepia. Juk jeigu yra VADA 5 suniukai, yra mama. Tai kodel kazkuo turetu kvepeti?
ZMones gyvena uz kauno, turi veislyna

Na taip, apsirikau, prašau atleisti smile.gif gal pernelyg įtari pasidariau.
Atsakyti
Sorry, gal ir as per stipriai suregavau..
Skambina KArina, sako, kad suniukai blogi:)
Bet man rodos viskas ten gerai, sia sav jai atvesh juos ir pasiziuresime:)
Gal kas turi patirties kaip rinktis suniuka is vados?
Atsakyti
Rinkitės tą, kuris labiausiai prie širdies wub.gif dabar visi gali priduoti patarimų kaip rinktis, pagal ką rinktis, bet kai rinksitės šunelį- viskas pasimirš ir pasiimsite tą, kuris labiaus "traukia". hihihi.gif O šiaip- rinkitės šunelį pagal kokybę, tinkamumą parodoms (jei kada nors norėsit dalyvauti), pagal draugiškumą ir galų gale- išvaizdą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga,butent ir imsime ta,kuris bus labiau prie sirdies wub.gif
O parodose nea,nedalyvausim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaRiNooTeA: 03 gegužės 2009 - 21:04
karinote,
na, nezinai.. gal visai smagu aprodose dalyvauti, ypac jeigu uzhsiimsi savo suniu ir poto parodysi ka jis sugeba. Man tai atrodo nuostabu:)
bent kazkoky apdovanojima suniukas gauna:)
Atsakyti
Dažniausiai tie, kurie perka šuniuką tik namams, paskui ojoj kaip užsikrečia parodomis biggrin.gif thumbup.gif Aš kuo toliau, tuo labiau nuprotėju dėl parodų (o kai pagalvoji- kas čia ypatingo..?) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 05 03, 22:17)
Dažniausiai tie, kurie perka šuniuką tik namams, paskui ojoj kaip užsikrečia parodomis biggrin.gif  thumbup.gif Aš kuo toliau, tuo labiau nuprotėju dėl parodų (o kai pagalvoji- kas čia ypatingo..?) hihihi.gif

Aš irgi šunį pirkau "namams"...Bet va jau treti metai kaip esu "pasinešusi ant šunų" lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, jau turi, stai jos suo:)

http://public.fotki.com/dziulik/lukis/

Papildyta:
[img]http://public.fotki.com/dziulik/lukis/jpg006.html[img]
Atsakyti
ilgai laidziausi is vienos veisles i kita. Dabar domiuosi australu aviganiu. Siaip tai suo nelabai skiriasi nuo dvarneskos ir isejus i gatve tikrai nepasididziuosi, nes kiti ne nesupras ar veislinis jis ar ne.

Bet noriu uzsiimti agility sportu. Ir siaip norisi protingo suns. Idomu kokia tokio suns kaina yra normali. Gal lenkijos ar latvijos veislynuose galima gauti pigiau. GAl kas domejosi. Parasykit man i A.Z.
Atsakyti
paggy_bundy, niekaip neišsirenkat Bernas, australas ar boderkolis?

QUOTE(bbg23 @ 2009 05 03, 19:51)

kokio zenehundiško spalvinimo bigsmile.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 30 gegužės 2009 - 17:42
QUOTE(Indraa- @ 2009 05 30, 17:37)
paggy_bundy, niekaip neišsirenkat Bernas, australas ar boderkolis?
kokio zenehundiško spalvinimo  bigsmile.gif  wub.gif

Geda, bet neissirenku. blush2.gif Jau pati nervuojuos. Manau kazkaip prie autralu pradejau linkti. Kazkaip universalas pasirode. Netoks puosnus suo kaip zenehundas, bet legviau dresuojamas ir turi bordekolio kraujo. Australai atrodo labiau tinka seimai nei borderkolis.

Zinokit jauciuos durna del to, kad neissirenku niekaip. Bet jei mokesiu tokius pinigus uz veislini tai noriu veliau nesigailet.
Atsakyti