Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gimdymas šiuolaikinių moterų akimis

QUOTE(alfa159 @ 2008 12 06, 17:38)
Bla bla bla.... biggrin.gif

tai argumentas diskusijoje?

kodel as esu sioje temoje, nors "pagimdziau, pamaitinau, vaikai auga"? nes man idomu. nes motinyste matau platesniame kontekste. nes noriu pasidalinti patirtimi ir mintimis su moterimis, kurios dar tik zengia pirmus zingsnius i motinyste.

o tu kodel cia praleidi tiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 06 gruodžio 2008 - 17:45
QUOTE(ragnez @ 2008 12 06, 18:39)

Kaip sauksi, taip atsilieps.
P.S. Nesuprasti paraidziui ir nesukauti, ypac jei vaikai miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 06 gruodžio 2008 - 17:43
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 06, 17:43)
Kaip sauksi, taip atsilieps.

gerai, paklausiu kitaip:

kai kalbi apie savo vaikus, sakai - mano dukra pagimde gydytoja tokia ir tokia? mano sunu pagimde gydytojas toks ir toks? ar sakai - "as pagimdziau"? tavo vaikai isejo is tavo gimdos per tavo gimdymo takus, ar per "gimdymo profo"? skaudejo tau, ar "profui"? stumei tu, ar "profas"?
tai kas vis tik gimde - tu ar tavo pasirinktas medikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 06 gruodžio 2008 - 17:51
QUOTE(ragnez @ 2008 12 06, 18:39)
kodel as esu sioje temoje, nors "pagimdziau, pamaitinau, vaikai auga"? nes man idomu. nes motinyste matau platesniame kontekste. nes noriu pasidalinti patirtimi ir mintimis su moterimis, kurios dar tik zengia pirmus zingsnius i motinyste.

o tu kodel cia praleidi tiek laiko?

Todel, kad kolybelka.spt.ru.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 06, 17:50)
Todel, kad kolybelka.spt.ru.

ir todel natukes ar aldytes, raideles ar ziogelio gimdymas yra "bla bla bla"?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 12 06, 18:50)
gerai, paklausiu kitaip:

kai kalbi apie savo vaikus, sakai - mano dukra pagimde gydytoja tokia ir tokia? mano sunu pagimde gydytojas toks ir toks? ar sakai - "as pagimdziau"? tavo vaikai isejo is tavo gimdos per tavo gimdymo takus, ar per "gimdymo profo"? skaudejo tau, ar "profui"? stumei tu, ar "profas"?
tai kas vis tik gimde - tu ar tavo pasirinktas medikas?

Galvoju- kokia proga kazkam sakyciau- as vat pagimdziau vaika. blink.gif Zinote, mieli mano draugai, atsimenu, kai mano vaikas isejo per mano gimdymo takus, och, buvo laikas... lotuliukas.gif Ne, nu nepyk, bet visai jau nusisvaigai. lotuliukas.gif

Jei kokia nescia drauge klausia- sakau- mano vaikas gime tada ir tada, tokioj vietoj, su tokiu tai gydytoju. Visi mano aplinkoj tik taip ir sako, aciu Dievui- gimdziau su Jursenu, gimdziau su Jerzemskiene...

Atsakyti
alfa, tai tavo ir tavo draugu vaikus pagimde jursenas su jarzemskiene?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 12 06, 18:53)
ir todel natukes ar aldytes, raideles ar ziogelio gimdymas yra "bla bla bla"?

Ragnez, sneki su angelais. blink.gif Bla bla- buvo apie Tave. O apie Natuke, jei idom, rasiau ka kita- gali paskaityti, jei tikrai idomu, nebesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 06, 18:00)
Ragnez, sneki su angelais.  blink.gif

hm g.gif maniau, kad virtualioje erdveje bendrauju su personazu "alfa159", kuris, deja, grieztai reiskia savo nuomone, bet atsisako bent perskaityti oponentu argumentus.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 12 06, 18:59)
alfa, tai tavo ir tavo draugu  vaikus pagimde jursenas su jarzemskiene?

Jie ir dar keli kiti puikus gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 06, 18:05)
Jie ir dar keli kiti puikus gydytojai.

aisku. 4u.gif
Atsakyti
Ar galima įsiterpti į jūsų malonią dikusiją lotuliukas.gif
Ragnez, jūs teisi, vaikus gimdo ne profai, vaikus gimdo moterys- gimdyvės. biggrin.gif dalis tų gimdyvių renkasi alternatyvas, mano požiūriu gana ekstremalias, teigdamos, kad šiandieninės medicinos įstaigų galimybės neatitinka jų asmeninių poreikių, gydytojai yra tingūs, nejautrūs ir nelankstūs, dar daugiau(čia iš kitos temos)- kiekvienu žingsniu ir veiksmu pažeidžia jų orumą ir teises.Dalis su tokiomis nuostatomis visgi atvyksta gimdyti į ligonines, kaip į priešų irštvas ir gimdo su pagalba žmonių, kuriais netiki ir nepasitiki. Kita dalis eina iki galo savo pasirinkime- gimdo namuose, su pribuvėjomis ar be jų ir sėkmingo gimdymo istorijas pateikia kaip alternatyvą "košmariškam" gimdymui ligoninėse. Tik iš alternatyvos konteksto kažkur išnyksta nesėkmės, reanimuoti naujagimiai, "kolybelka" tampa šaukštu deguto didelėje medaus statinėje. doh.gif
Atsakyti