Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 11, 12:03)
As ir ivairiu priemoniu prisipirkus plauku galiukam.Kiekviena kart laikau kuo nors istepus pries plovima.Plaukuciai atsigavo clap.gif

na ir papasakok dabar cia apie tas priemones, laukiam...kas kaip veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 11, 14:03)
As ir ivairiu priemoniu prisipirkus plauku galiukam.Kiekviena kart laikau kuo nors istepus pries plovima.Plaukuciai atsigavo clap.gif

O kas buvo tavo plaukuciams nutike, jei nepaslaptis? Ar ne tu buvai isidejus savo nuotrauka su triusiuku? Prisimenu, kad pagalvojau, jog lb grazus plaukai!
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 12, 04:18)
O kas buvo tavo plaukuciams nutike, jei nepaslaptis? Ar ne tu buvai isidejus savo nuotrauka su triusiuku? Prisimenu, kad pagalvojau, jog lb grazus plaukai!

su triusiuku buvo bonifacijos nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
kiekvienakart pries plaunant alyvuogiu aliejum galiukus patepkit, uzsimaukslinkit gumine kepure ir pora valandu paslampinekit - efektas garantuotas mirksiukas.gif

ir nereik visokio milijono tepaliuku kremuko aliejuku kaukyciu ir kitokiu ... , kurie uzima vieta ir sekmingai tustina pinigine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2006 02 12, 13:51)
kiekvienakart pries plaunant alyvuogiu aliejum galiukus patepkit, uzsimaukslinkit gumine kepure ir pora valandu paslampinekit - efektas garantuotas  mirksiukas.gif

ir nereik visokio milijono tepaliuku kremuko aliejuku kaukyciu ir kitokiu ... , kurie uzima vieta ir sekmingai tustina pinigine  tongue.gif

Turint laiko milijoną... tai gal ir neblogai, bet man alyvuogių aliejus tik pariebina plauką, gal kažkiek pamaitina, bet nesudrėkina ax.gif Reikia žiūrėti ar plaukai dehidratuoti ar tiesiog reikia maitinimo.
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2006 02 11, 17:44)
na ir papasakok dabar cia apie tas priemones, laukiam...kas kaip veikia  bigsmile.gif

Nuo plaukų galiukų išsausėjimo ir šakojimosi labai thumbup.gif yra AVONo serumas plaukų galiukams.Tikrai ir pati bandžiau ir draugės,ir visoms patiko,o ir skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2006 02 12, 14:09)
Nuo plaukų galiukų išsausėjimo ir šakojimosi labai  thumbup.gif yra AVONo serumas plaukų galiukams.Tikrai ir pati bandžiau ir draugės,ir visoms patiko,o ir skaniai kvepia wub.gif

mistika man su avonu buvo, kazkoks vandenelis unsure.gif , bet gal brokuota gavau, o tai cia visos taip giriat g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2006 02 12, 14:09)
Nuo plaukų galiukų išsausėjimo ir šakojimosi labai  thumbup.gif yra AVONo serumas plaukų galiukams.Tikrai ir pati bandžiau ir draugės,ir visoms patiko,o ir skaniai kvepia wub.gif

Man iš jo pagrindinė nauda tik superinis kvapas ax.gif o plaukų galiukams yra geresnių priemonių...
Atsakyti
tiek pagyru tam alyvuogiu aliejui smile.gif
zinoma gerai, bet yra ir kitu priemoniu, kurias galiu patarti:

/AVON / (kuris irgi kelis kartus minetas buvo)
/SCHWARZKOPF/ (Vokieciu vaistineje buna, kaina apie 25lt, 50ml.)
/BRELIL/ Finishing ASSIST TOUCHES A7 (kaina apie 35-40lt, 50ml.)
pastaraji dabar ir naudoju, jo uztenka metams laiko, 1-2 laselius patrinu delnuose ir istepu galiukus. esu patenkinta. thumbup.gif si priemone panasi i -
/ALFA PARF/ aliejuka (50-60 lt, 50ml.), kuri daugelis merginu turbut tikrai zino mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiskaicius supermamu patarimu ir as isbandziau alyvu alieju thumbup.gif drinks_cheers.gif
ir nebrangu ir efektyvu 4u.gif
o siaip plauku galiukams naudoju avon aliejuka - kokius 3 buteliukus isnaudojau, po kiekvieno pabaigto naudoju kitos firmos, nebepamenu pavadinimo..tai norejau pasiteirauti, gal kuri bandet BIOTREATMENT firmos ar kazkaip panasiai, aliejuka galiukams?yra pirkti eurovaistinej..kokie atsiliepimai ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 12 vasario 2006 - 16:43
QUOTE(rutulyte @ 2006 02 12, 13:09)

turejau...nieko gero...is avono nieko nebeperku ir nebepirksiu schmoll.gif pati blogiausia firma man schmoll.gif katik turejau viskuo nusivyliau...
Atsakyti
As naudoju Kerastase Resistance balzama.Tai jis ilgus plaukus saugo,kad nesisakotu.Pazeista plauko struktura atstato.Jau 2 men.nebuvau kirpykloje,zinokit nereikia man ir iki siol dar eiti,nes plaukai atrodo kaip nesenai pakirpti.Dievinu as si balzama...
Atsakyti