Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(addicted @ 2006 02 12, 17:31)
As naudoju Kerastase Resistance balzama.Tai jis ilgus plaukus saugo,kad nesisakotu.Pazeista plauko struktura atstato.Jau 2 men.nebuvau kirpykloje,zinokit nereikia man ir iki siol dar eiti,nes plaukai atrodo kaip nesenai pakirpti.Dievinu as si balzama...

niu niu, pasakok, kur rast ir kiek kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra Akropolyje pirkti,daugelyje kirpyklu,kuriuose Kerastase produktai parduodami.Bet man drauge parveze is Prancuzijos.Kainavo 64 Lt.
Atsakyti
As galva plaunu rytais, tai is vakaro pasisildau alaus, ir juo sudrekinu visus plaukus. Nusausinu, apsivynioju ranksluosciu ir miegu... Ryte isplaunu. Taip darau nuolat, ir plaukai blizga.
Kartais dar tepu nakciai ricinos aliejum, taip kaip ir blakstienas ir antakius. Vienakart pamacius save veidrodyje net nustebau : tokios blakstienos ! smile.gif
Atsakyti
O tai kaip čia? Nu nežinau su alaus svapu miegoti? Na aš jau iš studentiško amžiaus išaugau..... Nors ir nemėgau tiek alaus....
Tai gerai kai viena miegi...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 13, 16:46)
O tai kaip čia? Nu nežinau su alaus svapu miegoti? Na aš jau iš studentiško amžiaus išaugau..... Nors ir nemėgau tiek alaus....
Tai gerai kai viena miegi...

bent plaukus Tavo draugui butu skanu ragauti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *visiskai*: 13 vasario 2006 - 16:26
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 13, 17:25)
bent plaukus Tavo draugui butu skanu ragauti  bigsmile.gif

biggrin.gif nežinau, man kažkaip nelbia... priemonės turi būti beskonės ir neįkyraus kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 13, 17:28)
biggrin.gif nežinau, man kažkaip nelbia... priemonės turi būti beskonės ir neįkyraus kvapo ax.gif

Siuo atveju ir plaukus ir drauga pamalonintum 4u.gif

As priemones su stipresniais kvapais (pvz body shopo) pasilieku savaitgaliams, kuomet nesikvepinu, o sioks toks braskiu kvapelis neerzina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 14, 09:32)
Siuo atveju ir plaukus ir drauga pamalonintum 4u.gif

As priemones su stipresniais kvapais (pvz body shopo) pasilieku savaitgaliams, kuomet nesikvepinu, o sioks toks braskiu kvapelis neerzina  ax.gif

Draugui geriau koks Ouzu kvapas labiau nei alaus patiktų ax.gif O ten spirituota ir palukus sausintų biggrin.gif

O Iš priemonių man pakankamai malonūs kvapai yra Avono Advancet Techniques (tik kad veikmingumo ne prūdai....)
O'Rising man patinka kvapas....
Wellos prof. serijos (su žaliąja arbata)
Atsakyti
(Su valentino diena! )

man labiausiai patinka sokolado kvapas (cia aplamai). Bet sokoladinio kvapo (skonio) priemoniu neperku. Siaip kvapai, jei neikyrus, tai ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 14, 11:28)
(Su valentino diena!  )

man labiausiai patinka sokolado kvapas (cia aplamai). Bet sokoladinio kvapo (skonio) priemoniu neperku. Siaip kvapai, jei neikyrus, tai ir tinka.

Aš tai galėčiau visas priemones rožių kvapo naudot. ax.gif man laabai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 12, 18:31)
As naudoju Kerastase Resistance balzama.Tai jis ilgus plaukus saugo,kad nesisakotu.Pazeista plauko struktura atstato.Jau 2 men.nebuvau kirpykloje,zinokit nereikia man ir iki siol dar eiti,nes plaukai atrodo kaip nesenai pakirpti.Dievinu as si balzama...

thumbup.gif thumbup.gif pries tai naudodavau semi de lino, tai baigdavosi per 3-4 sav.
sis trigubai skalsesnis- gal kad skystesnis ir talpa didesne. kainu skirtumas 10-15lt, priklausomai kur kada perki mirksiukas.gif
Atsakyti
Plaukų galiukams naudoju Avon seruma (plauku galiukams), visai nieko mano plaukučiams smile.gif
Atsakyti