QUOTE(Kera @ 2006 10 18, 08:24)
ai nu tada dar visai normaliai

QUOTE(nike_mike @ 2006 10 18, 11:47)
gal galite, kas turite, ta Black aliejuka, parasyti, kokia sudetis? semi di lino-tai cia linu semenu aliejus? tai gal analogas alfa parf'o? nes man jis nepatiko
tai kad i daugeli aliejuku ieina tie semenys 

Man Black aliejukas nepatiko,nepajutau jokio poveikio
,isbandziau ir Alfa Parf,ir Biotreatment,bet dabar naudoju Sliker urban:tribe ir baisiausiai patenkinta
,netycia uztikau parduotuvej 'prekes kirpykloms'

QUOTE(manx @ 2006 10 18, 18:59)
Man Black aliejukas nepatiko,nepajutau jokio poveikio
,isbandziau ir Alfa Parf,ir Biotreatment,bet dabar naudoju Sliker urban:tribe ir baisiausiai patenkinta
,netycia uztikau parduotuvej 'prekes kirpykloms'

nu, nu kas cia per naujiena

QUOTE(gaudri @ 2006 10 18, 19:34)
Mokejau berods 48lt uz 50ml,bet uztenka tikrai ilgam,man patinka ir tuom,kad tiesina siek tiek plaukus,blizgina,neriebina ,vienu zodziu:super
QUOTE(nancy @ 2006 10 18, 13:00)
ai nu tada dar visai normaliai
o jisai tirstesnis ar koks? ir ar labiau kosmetinis ar gydomasis jausmas ji naudojant buna?
ai ir koks mazdaug jo kvapas yra 

Kvapas tai man jo superinis - tikriausiai tai ir lėmė, kad jį nusipirkau, nes geriausiai kvepia iš visų mano turėtų aliejų. Apie jį rašo: Sėmenų aliejus LIQUID CRISTALS WITH LINEN SEEDS, 100, 60 ml ypatingai efektyvi priemonė gydyti atšerpetojusius, suskilinėjusius plaukų galiukus. Stiprina ir gaivina plaukus, suteikia sausiems plaukams blizgesį ir gaivumą, dažytiems- minkštumą ir purumą. Plaukai tampa lengviau iššukuojami. Kaip naudoti? Kelis lašus paskirstyti tarp delnų ir įtrinti į išplautus, rankšluosčiu nusausintus arba sausus plaukus. Stengtis įmasažuoti į plaukų galiukus. Nuskalauti nereikia.
Informacija paimta iš čia: apie aliejų
QUOTE(Aislanda @ 2006 10 18, 14:13)
tiksliai nzn bet sudetis turetu kazkiek skirtis
man tik kvapas Black truputuka nelabai kai pasitepi po kokios dienikes kazkoks atsiranda,neikirus,bet jis man

O man irgi to "Black" kvapelis nelabai

QUOTE(Aislanda @ 2006 10 18, 15:13)

nelabai supratau, kas cia juokinga ? Alfa Parf, kaip ir Black pagrinda sudaro linu semenu aliejus. taigi, nike_mike, galima laikyti, kad tai labai panasus savo poveikiu produktai, jeigu alfa parf nepadare jokio poveikio galiukams, abejoju, kad ir sis padarys
Nu va - uzsipirkau to BLACK aliejaus uz 27 Lt, ziuresim kas cia bus. O kvapas man biski primena acetona arba nagu laka, bet issitepiau plaus ir kvapas isnyko. Be to - kiekvienam savo, man tas kvapas netgi labai
Toks dirbtinai neprikvepintas
Dabar ant sausu pasitepiau - tai plaukai svelnus ir slidus, siandien plausiu galva, ziuresiu, kas gausis ant svariu uztepus. Ryt bus raportas

QUOTE(Kera @ 2006 10 19, 08:28)
Kvapas tai man jo superinis - tikriausiai tai ir lėmė, kad jį nusipirkau, nes geriausiai kvepia iš visų mano turėtų aliejų. Apie jį rašo: Sėmenų aliejus LIQUID CRISTALS WITH LINEN SEEDS, 100, 60 ml ypatingai efektyvi priemonė gydyti atšerpetojusius, suskilinėjusius plaukų galiukus. Stiprina ir gaivina plaukus, suteikia sausiems plaukams blizgesį ir gaivumą, dažytiems- minkštumą ir purumą. Plaukai tampa lengviau iššukuojami. Kaip naudoti? Kelis lašus paskirstyti tarp delnų ir įtrinti į išplautus, rankšluosčiu nusausintus arba sausus plaukus. Stengtis įmasažuoti į plaukų galiukus. Nuskalauti nereikia.
aciu labai