Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

4u.gif Aš mokėjau už 100 ml 65 Lt.
Atsakyti
gal galite, kas turite, ta Black aliejuka, parasyti, kokia sudetis? semi di lino-tai cia linu semenu aliejus? tai gal analogas alfa parf'o? nes man jis nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2006 10 18, 08:24)
4u.gif Aš mokėjau už 100 ml 65 Lt.

ai nu tada dar visai normaliai g.gif o jisai tirstesnis ar koks? ir ar labiau kosmetinis ar gydomasis jausmas ji naudojant buna? 4u.gif ai ir koks mazdaug jo kvapas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nike_mike @ 2006 10 18, 11:47)
gal galite, kas turite, ta Black aliejuka, parasyti, kokia sudetis? semi di lino-tai cia linu semenu aliejus? tai gal analogas alfa parf'o? nes man jis nepatiko
tai kad i daugeli aliejuku ieina tie semenys lotuliukas.gif tiksliai nzn bet sudetis turetu kazkiek skirtis g.gif man tik kvapas Black truputuka nelabai kai pasitepi po kokios dienikes kazkoks atsiranda,neikirus,bet jis man
beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man Black aliejukas nepatiko,nepajutau jokio poveikio schmoll.gif ,isbandziau ir Alfa Parf,ir Biotreatment,bet dabar naudoju Sliker urban:tribe ir baisiausiai patenkinta thumbup.gif ,netycia uztikau parduotuvej 'prekes kirpykloms'
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2006 10 18, 18:59)
Man Black aliejukas nepatiko,nepajutau jokio poveikio  schmoll.gif ,isbandziau ir Alfa Parf,ir Biotreatment,bet dabar naudoju Sliker urban:tribe ir baisiausiai patenkinta  thumbup.gif ,netycia uztikau parduotuvej 'prekes kirpykloms'

nu, nu kas cia per naujiena bigsmile.gif pasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 10 18, 19:34)
nu, nu kas cia per naujiena bigsmile.gif pasakok biggrin.gif

Mokejau berods 48lt uz 50ml,bet uztenka tikrai ilgam,man patinka ir tuom,kad tiesina siek tiek plaukus,blizgina,neriebina ,vienu zodziu:super
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 18, 13:00)
ai nu tada dar visai normaliai  g.gif o jisai tirstesnis ar koks? ir ar labiau kosmetinis ar gydomasis jausmas ji naudojant buna?  4u.gif ai ir koks mazdaug jo kvapas yra  ax.gif

Kvapas tai man jo superinis - tikriausiai tai ir lėmė, kad jį nusipirkau, nes geriausiai kvepia iš visų mano turėtų aliejų. Apie jį rašo: Sėmenų aliejus LIQUID CRISTALS WITH LINEN SEEDS, 100, 60 ml ypatingai efektyvi priemonė gydyti atšerpetojusius, suskilinėjusius plaukų galiukus. Stiprina ir gaivina plaukus, suteikia sausiems plaukams blizgesį ir gaivumą, dažytiems- minkštumą ir purumą. Plaukai tampa lengviau iššukuojami. Kaip naudoti? Kelis lašus paskirstyti tarp delnų ir įtrinti į išplautus, rankšluosčiu nusausintus arba sausus plaukus. Stengtis įmasažuoti į plaukų galiukus. Nuskalauti nereikia.
Informacija paimta iš čia: apie aliejų
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 10 18, 14:13)
tai kad i daugeli aliejuku ieina tie semenys  lotuliukas.gif tiksliai nzn bet sudetis turetu kazkiek skirtis  g.gif  man tik kvapas Black truputuka nelabai kai pasitepi po kokios dienikes kazkoks atsiranda,neikirus,bet jis man
beee.gif  biggrin.gif

O man irgi to "Black" kvapelis nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 10 18, 15:13)
tai kad i daugeli aliejuku ieina tie semenys  lotuliukas.gif

nelabai supratau, kas cia juokinga ? Alfa Parf, kaip ir Black pagrinda sudaro linu semenu aliejus. taigi, nike_mike, galima laikyti, kad tai labai panasus savo poveikiu produktai, jeigu alfa parf nepadare jokio poveikio galiukams, abejoju, kad ir sis padarys
Atsakyti
Nu va - uzsipirkau to BLACK aliejaus uz 27 Lt, ziuresim kas cia bus. O kvapas man biski primena acetona arba nagu laka, bet issitepiau plaus ir kvapas isnyko. Be to - kiekvienam savo, man tas kvapas netgi labai ax.gif blink.gif Toks dirbtinai neprikvepintas ax.gif Dabar ant sausu pasitepiau - tai plaukai svelnus ir slidus, siandien plausiu galva, ziuresiu, kas gausis ant svariu uztepus. Ryt bus raportas
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2006 10 19, 08:28)
Kvapas tai man jo superinis - tikriausiai tai ir lėmė, kad jį nusipirkau, nes geriausiai kvepia iš visų mano turėtų aliejų. Apie jį rašo: Sėmenų aliejus LIQUID CRISTALS WITH LINEN SEEDS, 100, 60 ml  ypatingai efektyvi priemonė gydyti atšerpetojusius, suskilinėjusius plaukų galiukus. Stiprina ir gaivina plaukus, suteikia sausiems plaukams blizgesį ir gaivumą, dažytiems- minkštumą ir purumą. Plaukai tampa lengviau iššukuojami. Kaip naudoti? Kelis lašus paskirstyti tarp delnų ir įtrinti į išplautus, rankšluosčiu nusausintus arba sausus plaukus. Stengtis įmasažuoti į plaukų galiukus. Nuskalauti nereikia.
Informacija paimta iš čia: apie aliejų

aciu labai 4u.gif ir dar jei gali pasakyk kur tu ji perki?
Atsakyti