Jyske žaislam iki 40proc. nuolaida
QUOTE(questa @ 2009 12 07, 14:57)
Iš kur žinot? Nes niekur jokios info nėra
niu tikrai neisduosiu is kur zinau
ryt bandysiu nuvaziuoti ir pasiizureti ar yra ta nuolaida ar ne
Keista, nes apie visas akcijas skelbia iš anksto, o ne slapsto jas
QUOTE(*Drugelis* @ 2009 12 07, 11:02)
Vakar ,,Žaislų planetoje" visiems LEGO konstruktoriams buvo 40 proc nuolaida. Gal ji vis dar tęsiasi 
Sianien buvau "Zaislu planetoje" ne visi Lego su nuolaida
QUOTE(zinulė @ 2009 12 07, 18:32)
nu man ir keista si kart nes visada is anksto pranesa, nu dar bandysiu patikslinti gal ka sumaise , nes ir butent akcija kai sake kad tik iki sekmadienio , siiap buna bent jau visa sav akcija arba jau tik savaitgaliui
QUOTE(Rykliuke @ 2009 12 07, 17:41)
Na mes taip pat ieskome FISHER PRICE suniuko liet.k Kaune ir nelabai zinome kur gauti.Praita meta,kai mums jo nereikejotai buvo kalnai
,na,o siemet,kai mums jo reikia,nerandame
.Aisku,ieskome su nuolaida ,kad butu .Gal kas matete kurioje Kauno MAXIMOJE ? 
Arba Vilniaus maximose?
gal zinot kas kur iekot laipyniu tinkaciu kambaryje?
QUOTE(rollick @ 2009 12 07, 20:44)
http://www.senukai.l...;_artperpage=36
http://www.gudragalv...gas/42-178.html
Buvau nulekusi i Maxima baze Vilniuje... baisu, zmones sluoja viska ka mato (turiu galvoj zaislus), darbuotojai nespeja pildyt lentynu, o as dar nuvaziavau su vaiku, tai isvis... su vezimu neina praeiti, zmones stumdosi, zodziu teko apsisukti ir iseiti tusciomis.
Lauksim nuolaidu kitur
Beja kas iesko FP lietuviskai kalbanciu zaislu, tai bazej yra tik puodynes, beja ju nemazai buvo.
Lauksim nuolaidu kitur
Beja kas iesko FP lietuviskai kalbanciu zaislu, tai bazej yra tik puodynes, beja ju nemazai buvo.
QUOTE(*Leja* @ 2009 12 08, 13:32)
Buvau nulekusi i Maxima baze Vilniuje... baisu, zmones sluoja viska ka mato (turiu galvoj zaislus), darbuotojai nespeja pildyt lentynu, o as dar nuvaziavau su vaiku, tai isvis... su vezimu neina praeiti, zmones stumdosi, zodziu teko apsisukti ir iseiti tusciomis.
Lauksim nuolaidu kitur
Lauksim nuolaidu kitur
oho
Girdėjau, kad ir Akropolyje buvo begalė žmonių
Aš ryte buvau Pašilaičių Maximoje Ukmergės g.), tai žmonių buvo, bet nepasakyčiau, kad labai daug