Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Klaipėdoje

QUOTE(Samta0204 @ 2005 09 16, 12:48)
Aš savo vestuvinį makiažą irgi dariausi vivoj, specialiai užsirašiau prieš 2 mėnesius pas Viktoriją, nors buvo likęs man nepatogus laikas. Vestuvių diena ateina, o pasirodo pas Viktoriją laukia jau dar 2 merginos tai pačiai valandai, tai mane dažė kita visažiste Laimutė man atrodo jos vardas. Nors ejau ten darytis makiažą vien dėl išgirtos Viktorijos. Rezultate tokio efekto kurio aš tikejaus nesuluakiau, blakstenos vos iki pabaigos atlaikė, tą pačią diena visos nukrito. Lupos po zagso jau turėjau dažytis, ir prašytų spalvų taip aš ir negavau. Ant vakaro makiažas jau nublesęs atrodė, tai atsispindi nuotraukuose.

Mano sesuo darėse tą pačią dieną Laukininkuose paprastoj kirpykloj makiaža, tai jis man žymiai patiko negu mano unsure.gif  o sumokėjo jinai 35Lt, o aš 65lt.

ar ne Linute ta kita vardu?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 02 02, 20:54)
ar ne Linute ta kita vardu?

skambinau į Monrida . sake kad Julija niekada nera dirbusi.tik Irina.bet ir jos nebera
Atsakyti
QUOTE(Jurgutis @ 2006 02 02, 16:11)
Tai negi Klaipėdos nėra gerų kosmetologių? Man irgi reikėtų nueiti, nes kažkas veidui pasidarė, nežinau ką betepti. Parekomenduokit tokią, kuri turi supratimą.

keli puslapiukai atgal rašė merginos apie sonata atrodo iš gargždų .ir jos numeriukas ten yra...aš pati galvoju ten apsilankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal ks galit parekomenduoti gerą kirpeja, mano plaukai pakankamai stori ir banguojasi is saves( ta prasme yra labai lankstus ), bet jau kai nukerpa kirpyklose, tai baisu buna. Isleistuvems ejau sukuoseną ir makiažą darytis, tai žinokit, kiekviena rytą prieš eidama i mokyklą žymiai gražiau pasidažydavau, o dėl plaukų tai kiek beprašiau, kad darant šukuoseną plaukų prie galvos nelaižytų tai kaip į sieną kokią, žodžiu vaizdas žiaurus buvo,.Geriau jau viską būčiau dariusis pati. Tai dabar noriu kad bent jau gražų kirpimą kokia kirpeja padarytų. Prašau parekomenduokit ka nors.
Atsakyti
paskaiciau ir nustebau doh.gif
klaipedoje nera geru kosmetologiu? na manau, kad tikrai yra, tiesa, as apsistojau ties viena - Linute is vivos, apie kuria cia kazko nelabai geri atsiliepimai. as daraus makiaza ir antakius tvarkaus tik pas ja. drauges vestuvem padare vakarini makiaza, tai kad niekas net neatpazino - sake tikra grazuole is manes padare ax.gif o man paciai tai tikrai labai patiko - super, visus mano trukumus paslepe, o isryskino tai, ka turiu geriausio, o blakstienos priklijuotos tai is vis savaite laikesi, nors kasdien valiaus makiaza ir tt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena

Temos pavadinimas gal nėra labai tikslus, taciau neradau kitokių žodžių apibūdint, "grožio klinikos". Taigi norėčiau, kad duotumėte kokių internetinių svetainių adresų kur galėčiau pasidomėti apie įvairius masažus, grožio procedūras atliekamus toje klinikoje.Aišku už prieinamą kainą. Geriausia kur nors Klaipėdoje ar Palangoje(na kažkas į tą pašalį).

Taip pat nuostabu būtų, kad parašytų tos, kurios yra apturėjusios tą malonumą pasilepinti masažu ar veido kauke kokioje nors "Grožio klinikoje". Gal galėsit ką nors rekomenduoti?

Ieškau kažko panašaus į tai: http://www.sugihara.lt/

Gal ir nereikšminga smulkmena, tačiau pasakau, kad aš ieškau dovanos mamai ir tėčiu(mamos jubiliejus). Norėčiau, kad jie atsipalaiduotų abu ir pabūtų ramiai drauge.

Kitokios tokios temos nemačiau, todėl sukūriau šią.

Iš anksto dėkoju smile.gif

P.S. jei perkelsit temą ar ką, labai jūsų prašau parašykit kur ją perkėlėt smile.gif
Atsakyti
Na, gearai.
Norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie viešbutį "Pajūris" ir ten esantį SPA centrą. Taigi laukiu bet kokių atsiliepimų. Dėkui iš anksto.
Atsakyti
galbut neteisingai tave supratau, bet pabandyk sothy spa klaipedoje. siaip ten darausi tik kosmetologines proceduras, bet visada lieku labai patenkinta. kainos labai normalios, naudojama kosmetika profesionali. internetinio adreso nezinau, bet google turetu tau tikrai padeti rolleyes.gif
Atsakyti
padovanojo man pakvietimą į Sothys SPA centrą Klaipėdoje atlikti procedurų už 400 lt.Pasiskaičiau internete - visokių velnių pas juos ten yra, o ką išsirinkti? g.gif gal kas buvote,darėtes?Yra kažkokių liekninančių procedūrų - tipo jau po pirmo karto matosi rezultatas blink.gif pasakomis nelabai linkusi tikėti,bet ką gali žinoti g.gif žodžiu,patarkit ką gero galima ten sau padaryti biggrin.gif biški veidui,biški kūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 03 20, 00:06)
padovanojo man pakvietimą į Sothys SPA centrą Klaipėdoje atlikti procedurų už 400 lt.Pasiskaičiau internete - visokių velnių pas juos ten yra, o ką išsirinkti?  g.gif gal kas buvote,darėtes?Yra kažkokių liekninančių procedūrų - tipo jau po pirmo karto matosi rezultatas  blink.gif pasakomis nelabai linkusi tikėti,bet ką gali žinoti  g.gif žodžiu,patarkit ką gero galima ten sau padaryti biggrin.gif biški veidui,biški kūnui  ax.gif

kazi ar bus po pirmo karto lieknesne, nu gal 500 g 1 kg tam kartui ir nukristu..buvau padovanojus mamai uz 130, jinai daresi veido valyma ir viso kuno masaza, tai labai patenkinta buvo thumbup.gif , jei reikia kainininko ir aprasymu, galiu atsiust, kazkada buvau uzsiprasius, tai jie atsiunte smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 03 20, 00:45)
kazi ar bus po pirmo karto lieknesne, nu gal 500 g 1 kg tam kartui ir nukristu..buvau padovanojus mamai uz 130, jinai daresi veido valyma ir viso kuno masaza, tai labai patenkinta buvo  thumbup.gif , jei reikia kainininko ir aprasymu, galiu atsiust, kazkada buvau uzsiprasius, tai jie atsiunte smile.gif  4u.gif

kainos yra internete surašytos,bet kad tų procedūrų daug,viskam 400 neužteks doh.gif tai vat ir nežinau ką pasirinkti g.gif jaučiu veido valymą tai tikrai darysiu. dėl liekniejimo, tai mažiau į šaldytuvą reikia man nosį kišti paprasčiausiai- nereikės jokių brangių procedūrų tongue.gif
Atsakyti
Gal ka nors zinote apie nauja salona Klaipedoj "Salvadoro"? ax.gif Idomu, kas ten pas juos ir kaip g.gif
Atsakyti