Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Klaipėdoje

Aš savo vestuvinį makiažą irgi dariausi vivoj, specialiai užsirašiau prieš 2 mėnesius pas Viktoriją, nors buvo likęs man nepatogus laikas. Vestuvių diena ateina, o pasirodo pas Viktoriją laukia jau dar 2 merginos tai pačiai valandai, tai mane dažė kita visažiste Laimutė man atrodo jos vardas. Nors ejau ten darytis makiažą vien dėl išgirtos Viktorijos. Rezultate tokio efekto kurio aš tikejaus nesuluakiau, blakstenos vos iki pabaigos atlaikė, tą pačią diena visos nukrito. Lupos po zagso jau turėjau dažytis, ir prašytų spalvų taip aš ir negavau. Ant vakaro makiažas jau nublesęs atrodė, tai atsispindi nuotraukuose.

Mano sesuo darėse tą pačią dieną Laukininkuose paprastoj kirpykloj makiaža, tai jis man žymiai patiko negu mano unsure.gif o sumokėjo jinai 35Lt, o aš 65lt.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2005 09 16, 12:48)
Aš savo vestuvinį makiažą irgi dariausi vivoj, specialiai užsirašiau prieš 2 mėnesius pas Viktoriją, nors buvo likęs man nepatogus laikas. Vestuvių diena ateina, o pasirodo pas Viktoriją laukia jau dar 2 merginos tai pačiai valandai, tai mane dažė kita visažiste Laimutė man atrodo jos vardas. Nors ejau ten darytis makiažą vien dėl išgirtos Viktorijos. Rezultate tokio efekto kurio aš tikejaus nesuluakiau, blakstenos vos iki pabaigos atlaikė, tą pačią diena visos nukrito. Lupos po zagso jau turėjau dažytis, ir prašytų spalvų taip aš ir negavau. Ant vakaro makiažas jau nublesęs atrodė, tai atsispindi nuotraukuose.

Mano sesuo darėse tą pačią dieną Laukininkuose paprastoj kirpykloj makiaža, tai jis man žymiai patiko negu mano unsure.gif  o sumokėjo jinai 35Lt, o aš 65lt.

panasus variantas ir man buvo,man atrodo,kad Linute ja pavadavo.man tai schmoll.gif
Atsakyti
Man regis tokios temos dar nebuvo.
Nagi, mergaites, pasidalinkim patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
na va as ieskojau geros kosmetologes klaipedoje, bet deja.... neradau tokios ir teko nukulniuoti i gargzdus, o ten tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gera kosmetologe, kuri tikrai pataria kaip gydyti veida. liuks biggrin.gif
Atsakyti
man tai labai patinka "Princese Audrone"-kosmetologe.Ir dar vienas grozio salonas, bet nzn pavadinimo - kirpejos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 11 02, 10:50)
na va as ieskojau geros kosmetologes klaipedoje, bet deja.... neradau tokios ir teko nukulniuoti i gargzdus, o ten tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai gera kosmetologe, kuri tikrai pataria kaip gydyti veida. liuks biggrin.gif

O gal gali pasakyti jos pavarde ir salona, kuriame dirba?? rolleyes.gif
Atsakyti
tas salonas gargdzuose vadinas Solita, o kosmetologes vardas yra Sonata. beje dar labai isgyre kosmetologe viena, ji dirba cia salone laukininku gatvej, nebepamenu pavadinimo, kai eisiu pro sali paskaitysiu ir parasysiu.
Atsakyti
Va,tikrai labai šauni ta kosmetologė Sonata.Teko anksciau pas ją lankytis kol dar klaipėdoj dirbo.Tikra profesonalė.
Atsakyti
Pati geriausia kosmetologe ir kirpejas as pati sau biggrin.gif
O jei rimtai, norisi kartais i koki iskilminga vakara pasidaryti nepriekaistinga makiaza, bet nezinau nei vienos! kosmetologes visazistes Klaipedoje, kuri gerai atlieka savo amata g.gif Butu gerai, jei kas parekomenduotu, nes i Gargzdus galima vaziuoti tik kai yra odos problemu, o jei nera? Jei tik pasidazyti isties nepriekaistingai?
Arba plaukai - kiek ejau i kirpyklas, visuomet peraidavau apsizliumbusi blink.gif cry.gif Tai dabar isvis neinu - dazausi plaukus namuose, o kirptis isvis neinu, tiesa, galiukus sesuo pakerpa, o plaukus tenka auginti, nes niekas dorai nieko nepataria schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka kirpėja Viktorija. Jinai dirba senamiestyje, iškart už pramogų banko yra kažkokia kirpykla Dalia ar pas Dalią ar kažkas panašaus. Tai jinai tikrai gražiai padažo plaukučius ir labai daug patarimų duoda ir dėl plaukų kosmetikos ir šiaip paprastų dėl plaukų prižiūrėjimo. Labai malonus žmogus.
O kartais kai noriu pataupyti pinigėlius tai einu kur Ramintos mugėj yra kirpykla. Bet butinai einu pas Jurgitą, nes ji tenai geriausia. Ir tikrai jei eidama į kitas pigesnes kirpyklas labai pasigailėdavau, tai pabuvus pas Jurgita dar neteko pasigailėti. Ir nebrangu, ir gražu. Kitose kirpyklose kai padažydavo srogelėm tai plaukų nebeidavo iššukuoti kaip susiveldavo, o po Jurgitos padažymo plaukai minkštučiai, gražučiai. Ir šiaip abi šios kirpėjos labai mielos. thumbup.gif
Ir dar mano kai šukuodavosi kitose kirpyklose, tai nors mirk iš juoko, arba sušukuodavo kaip bobutę arba taip "sulaižydavo" plaukus, kad tikrai baisu žiūrėti. O aplankė tikrai nemažai kirpėjų kol atrado Jurgitą. Jinai vienintelė moka sušukuoti kad mano mama atrodytų labai gražiai.
Atsakyti
Aš dariaus makijažą ir šukuoseną salone senamioestyje "Pas Liudviką ", nors buvau atėjus iš anksto, makijažo bandomopjo nepadarė, plaukus biški pačiupinėjo.O kai vestuviū dieną dariaus makijažą, tai išdažė baisiai, nors savininkė, gyrė, dirba labai gabi mergaitė, visa blizgėjau, kaip suprakaitavus, bet kosmetologė, pareiškė, kad neperguvenk, ant nuotraukų bus gražu, o aš kvaiša ir patikėjau. O kai pamačiau nuotraukas cray.gif .O ir šukuosene šiaip. Ir vaikui darė šukuoseną, sakė neišsileis ir plutai ant galvos užktitu.O užteko kelių gerų val. ir pradėjo irti. Tai, va ir sigadintos mano vestuvinės nuotraukos ir nuotaika. Visada prieš rimtą balių darykit bandomuosius. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai negi Klaipėdos nėra gerų kosmetologių? Man irgi reikėtų nueiti, nes kažkas veidui pasidarė, nežinau ką betepti. Parekomenduokit tokią, kuri turi supratimą.
Atsakyti