Kur patartumėte eiti į soliariumą, noriu nusipirkt abonimentą

Praėjusį šaltąjį sezoną ėjau KLAIPĖDOS viešbučio sporto klubo soliariumą, bet ten dabar kiti savininkai, tai iš pradžių MĖNESĮ laiko nesugebėjo suteikti jokios info (kokie bus tie soliariumai, kiek kainuos...

ŽERKITE SAVO NUOMONĘ !!!

QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 30, 12:50)
Esu ne visai vietine, bet jau susidraugavau su turbut paciu geriausiu salonu pajuryje
Ir tikrai galiu parekomenduoti ju kokybiskas paslaugas, nuostabu aptarnavima ir normalias kainas
Tiek plaukucius tvarkau, tiek veido proceduras, nagucius ir visa kita
Aidos studijoj
Labai geri meistrai, profesionalios priemones ir normalios kainos

kerpu ir dazau plaukus aidos studijoj

Papildyta:
o patiko kaip tvarko arenoje naujam salone

Papildyta:
o soliariumas - La bamba akropolyje

Papildyta:
Gal zinot kur Klaipedoj daro depiliacija su cukraus pasta ar kaip ten?

QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 30, 11:50)
Aidos studijoj
Labai geri meistrai, profesionalios priemones ir normalios kainos
Pazersiu antreklamos, nes teko apsilankyti Edeno spa centre - daugiau ne kojos ten nenukelsiu

Pazersiu antreklamos, nes teko apsilankyti Edeno spa centre - daugiau ne kojos ten nenukelsiu
nesutikciau, kad aidos studijoj kainos normalios

o del edeno tai sutinku 100 proc

Galiu pagirt Monrida 
Labai nepatiko Safari sun soliariumai, dar labiau nepatiko Princese Audrone (PC Saturnas) - ypac viena darbuotoja, kuri man nekarta pa*iko.
Dabar einu i Sachara (Vetrunge) - liux

Labai nepatiko Safari sun soliariumai, dar labiau nepatiko Princese Audrone (PC Saturnas) - ypac viena darbuotoja, kuri man nekarta pa*iko.
Dabar einu i Sachara (Vetrunge) - liux

magnetism, o tu kartais ne pas Asta aidos studijoj kerpiesi?
As tai kainom ten irgi nesu patenkinta
, bet uztat rezultatas labai patinka
pora kartu buvau nuklydusi pas kitu kirpeju,bet rezultatas -prastesnis
As plaukus balinu sruogom,tai labai skrupulingai atrenka visas smulkias sruogeles, spalva labai gera ir plaukai isejus is kirpyklos nerealus

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 03, 11:55)
magnetism, o tu kartais ne pas Asta aidos studijoj kerpiesi?
As tai kainom ten irgi nesu patenkinta
, bet uztat rezultatas labai patinka
pora kartu buvau nuklydusi pas kitu kirpeju,bet rezultatas -prastesnis
As plaukus balinu sruogom,tai labai skrupulingai atrenka visas smulkias sruogeles, spalva labai gera ir plaukai isejus is kirpyklos nerealus 

nea, as pas lina ejau..

bandysiu eiti pas mindauga is aidos studijos, naujoj vietoj jis dabar dirba.. paziuresim koks bus rezultatas..

gal zinote kur nors netoli kretingos gatves soliariuma? esu nevietine, bet mokinuosi lcc, gal zinot kur artimiausias? gal galit i az
aciu labai

Viena mamyte jau klause apie depiliacija su cukraus pasta. Sakykit negi nera Klaipedoj salono, kur atlieka tokia procedura
. Per google ieskojau, bet neradau. Vien Kaunas, Vilnius
. Gal kas pasidalins info
.

QUOTE(Vitulka @ 2008 12 12, 01:05)
Med.centras "Lorna" kaina 40 lt!

QUOTE(magnetism @ 2009 02 06, 18:40)
nea, as pas lina ejau..
kas liecia kokybe tai taip, nieko prikist negaliu, labai gerai sutvarko plaukus, bet su tom kainom tai infarkta gali ivaryt
bandysiu eiti pas mindauga is aidos studijos, naujoj vietoj jis dabar dirba.. paziuresim koks bus rezultatas..

Sveikutes

As visada kai grystu i lt einu pas Mindauga susitvarkyti plauku ,labai gerai sutvarko tiesiog super

gal kuri zinote kur dirba kosmetologe Svetlana(Sveta),seniau ji dirbo Aidos salone