Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Klaipėdoje

Grožio salonuose – infekcijų židiniai
Atsakyti

Kur patartumėte eiti į soliariumą, noriu nusipirkt abonimentą cool.gif

Praėjusį šaltąjį sezoną ėjau KLAIPĖDOS viešbučio sporto klubo soliariumą, bet ten dabar kiti savininkai, tai iš pradžių MĖNESĮ laiko nesugebėjo suteikti jokios info (kokie bus tie soliariumai, kiek kainuos... doh.gif ), į emailus taip pat nereaguoja... g.gif , tai ieškau kur čia nustrenkus...

ŽERKITE SAVO NUOMONĘ !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 30, 12:50)
Esu ne visai vietine, bet jau susidraugavau su turbut paciu geriausiu salonu pajuryje  4u.gif  Ir tikrai galiu parekomenduoti ju kokybiskas paslaugas, nuostabu aptarnavima ir normalias kainas  4u.gif  Tiek plaukucius tvarkau, tiek veido proceduras, nagucius ir visa kita  blush2.gif  Aidos studijoj  4u.gif  Labai geri meistrai, profesionalios priemones ir normalios kainos  4u.gif

kerpu ir dazau plaukus aidos studijoj thumbup.gif tik man labai nepatiko kaip aidos sudijoj sutvarke man antakius schmoll.gif tokia poniute nemaloni,vis matavo jin ten nuo nosies iki antakio krasto ir pan,ta linija, o ispesiojo visitek negraziai. o kad dar ir daze tai is viso nesimate,net paryskinimo jokio schmoll.gif suplojau 25 litus berods ir likau kaip atejusi doh.gif
Papildyta:
o patiko kaip tvarko arenoje naujam salone thumbup.gif uzkrito pavadinimas doh.gif Ir pedikiura ten dariausi mirksiukas.gif faina 4u.gif pries tai buvau dariusi vetrungej tai taip buvo ****** nutarkave kad einant skaudejo doh.gif
Papildyta:
o soliariumas - La bamba akropolyje thumbup.gif
Papildyta:
Gal zinot kur Klaipedoj daro depiliacija su cukraus pasta ar kaip ten? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 16 sausio 2009 - 23:51
QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 30, 11:50)
Aidos studijoj  4u.gif  Labai geri meistrai, profesionalios priemones ir normalios kainos  4u.gif

Pazersiu antreklamos, nes teko apsilankyti Edeno spa centre - daugiau ne kojos ten nenukelsiu

nesutikciau, kad aidos studijoj kainos normalios schmoll.gif absoliuciai uzsikele jas ir visiskai nepagristai.. lankausi ten jau apie 5 metus, skaitau save nuolatine kliente, nes pas kirpeja einu kas menesi, darausi depiliacijas, pedikiura, kuri laika lankiausi pas kosmetologe (kol jis nepabedo is ten), perku plauku prieziuros priemones.. tai pinigu tenka pakloti nemazai.. pvz kirpeja visa laika daro ta pati, bet kainos kiekviena karta vis dideja.. i menesi 1 karta einu pasikirpti ""grifka" ir uz sita 10 minuciu darba reikia moketi 40 lt, kaip anksciau kainavo 20.. sakykit ka norit, bet i normalias kainas tikrai nenesa.. gaila buvo keisti kirpeja, tai kol dirbo, tai ejau.. dabar ji nestuke.gif tai ieskau naujos ir tikrai ne is aidos studijos.. pedikiuriste pati isejo i kita vieta dirbti ir atsiunte zinute, kad nuo siol kainos bus mazesnes biggrin.gif plauku prieziuros priemones is uk pradejau siustis, daug pigiau..

o del edeno tai sutinku 100 proc drinks_cheers.gif buvau viena karta darytis pedikiuro, pasibaisejau higiena ir tikrai nezadu ten daugiau kojos kelt.. tfu tfu tfu kad kokia zaraza neuzkrete doh.gif norejau ten nueiti i spa proceduras, bet po "saunaus" pedikiuro net tokios minties nekyla.. geriau nuvaziuoju iki palangos i femmina bona spa, kur viskas be priekaistu rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu pagirt Monrida wink.gif
Labai nepatiko Safari sun soliariumai, dar labiau nepatiko Princese Audrone (PC Saturnas) - ypac viena darbuotoja, kuri man nekarta pa*iko.
Dabar einu i Sachara (Vetrunge) - liux thumbup.gif
Atsakyti
magnetism, o tu kartais ne pas Asta aidos studijoj kerpiesi? 4u.gif As tai kainom ten irgi nesu patenkinta schmoll.gif , bet uztat rezultatas labai patinka thumbup.gif pora kartu buvau nuklydusi pas kitu kirpeju,bet rezultatas -prastesnis doh.gif As plaukus balinu sruogom,tai labai skrupulingai atrenka visas smulkias sruogeles, spalva labai gera ir plaukai isejus is kirpyklos nerealus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 03 vasario 2009 - 11:55
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 03, 11:55)
magnetism, o tu kartais ne pas Asta aidos studijoj kerpiesi? 4u.gif  As tai kainom ten irgi nesu patenkinta schmoll.gif , bet uztat rezultatas labai patinka thumbup.gif pora kartu buvau nuklydusi pas kitu kirpeju,bet rezultatas -prastesnis doh.gif As plaukus balinu sruogom,tai labai skrupulingai atrenka visas smulkias sruogeles, spalva labai gera ir plaukai isejus is kirpyklos nerealus 4u.gif

nea, as pas lina ejau.. ax.gif kas liecia kokybe tai taip, nieko prikist negaliu, labai gerai sutvarko plaukus, bet su tom kainom tai infarkta gali ivaryt doh.gif biggrin.gif
bandysiu eiti pas mindauga is aidos studijos, naujoj vietoj jis dabar dirba.. paziuresim koks bus rezultatas.. ax.gif
Atsakyti
gal zinote kur nors netoli kretingos gatves soliariuma? esu nevietine, bet mokinuosi lcc, gal zinot kur artimiausias? gal galit i az 4u.gif aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena mamyte jau klause apie depiliacija su cukraus pasta. Sakykit negi nera Klaipedoj salono, kur atlieka tokia procedura blink.gif . Per google ieskojau, bet neradau. Vien Kaunas, Vilnius doh.gif . Gal kas pasidalins info bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 12, 01:05)
kur Klaipėdoj daro veido valymą rūgštim? 4u.gif

Med.centras "Lorna" kaina 40 lt! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 02 06, 18:40)
nea, as pas lina ejau..  ax.gif kas liecia kokybe tai taip, nieko prikist negaliu, labai gerai sutvarko plaukus, bet su tom kainom tai infarkta gali ivaryt  doh.gif  biggrin.gif
bandysiu eiti pas mindauga is aidos studijos, naujoj vietoj jis dabar dirba.. paziuresim koks bus rezultatas..  ax.gif

Sveikutes 4u.gif
As visada kai grystu i lt einu pas Mindauga susitvarkyti plauku ,labai gerai sutvarko tiesiog super thumbup.gif Bet gaila kad isejo is AIDOS STUDIJOS verysad.gif nes dabar nebezinau kur ji rasti ,jei sakot kad isejo i kita vieta dirbti gal galetum parasyti kur jieskoti jo blush2.gif prasau labai 4u.gif nes geresnio kirpejo nesu turejus wub.gif Didelis ,didziulis aciukas 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kur dirba kosmetologe Svetlana(Sveta),seniau ji dirbo Aidos salone
Atsakyti