sveikos, nerandu temos konkreciai soliariumai Klaipėdoje, tai norėčiau, kad padiskutuotumėme apie juos. Man idomu į kokius soliariumus einate, kur lempos geros? kokie atsiliepimai? pati jau vakar atidariau savo soliariumo sezona, nusipirkau abonementa Solemio (buves safari sun) soliariume, ten prie Avitelos.

ir man įdomios
nuomionės apie soliariumus, jų kainas, kur, kaip...

QUOTE(na_ir @ 2009 03 02, 12:18)
gal kuri zinote kur dirba kosmetologe Svetlana(Sveta),seniau ji dirbo Aidos salone
Svetlana dirba Akropolyje "Edane"

QUOTE(mazzootia @ 2009 03 04, 13:43)
deginames deginames

as visad Solisun akropoly lankaus, pabadziau patiko ir jau pora metu tik ten einu

bandziau Sachara, bet tik vienu karta ir tuo baigesi

QUOTE(<MILANA> @ 2009 02 26, 17:10)
Sveikutes
As visada kai grystu i lt einu pas Mindauga susitvarkyti plauku ,labai gerai sutvarko tiesiog super
Bet gaila kad isejo is AIDOS STUDIJOS
nes dabar nebezinau kur ji rasti ,jei sakot kad isejo i kita vieta dirbti gal galetum parasyti kur jieskoti jo
prasau labai
nes geresnio kirpejo nesu turejus
Didelis ,didziulis aciukas 

As visada kai grystu i lt einu pas Mindauga susitvarkyti plauku ,labai gerai sutvarko tiesiog super

mindaugas dabar dirba h. manto gatvej.. bliamba net nezinau kaip cia nupasakot

QUOTE(Salomejja @ 2009 02 08, 15:55)
gal zinote kur nors netoli kretingos gatves soliariuma? esu nevietine, bet mokinuosi lcc, gal zinot kur artimiausias? gal galit i az
aciu labai 

O Studelende nėra? Anksčiau tiksliai kažkoks buvo... o jei ne, teks pavažiuot iki Žemaitijos

Merginos, o jūs pagal ką įvertinat kirpėjo gerą/blogą darbą? Ar jūs keičiat pačias šukuosenas? plaukų spalvą? žinot, aš kažkada nuėjau pas išgirtą Aliną kirpykloj "Elada", paprašiau padažyt 2 spalvų sruogelėm... žinot, absoliučiai NIEKAS nepastebėjo, kad kažką dariau su plaukais... suplojau 70lt (tada dar skaitės dideli pinigai), o rezultato jokio...
QUOTE(magnetism @ 2009 03 04, 23:16)
mindaugas dabar dirba h. manto gatvej.. bliamba net nezinau kaip cia nupasakot
buvusio boogie woogie kieme yra grozio salonas.. nzn ar aiskiai cia parasiau.. jeigu ka, galesiu i az jo tel nr atsiust, pats paaiskins kaip uzsirasinesi 

Zinau ta salona

Labai didelis dekui

Studlende yra soliariumas 2 aukšte, grožio salone, bet nesu buvus, tik mačiau, kad yra
o kur prie Žemaitijos yra?? Aš irgi šiaip ieškau, kur gali būt netoli Kretingos gatvės
kad nereiktų važinėt vien dėl soliariumo... Jeigu kas žinot, tai informuokit

aš vakar buvau Studlende
brangus palyginus su Solisun'e Akropoly. Stovimas 1,40, gulimi nuo 1,4 iki 1,7 berods. Darugė sakė, kad stovimi ten geresni nei gulimi, galingesni, o kaina tai ta pati
Liepojos gatvėj yra prie Rimi, ten nesu buvus, neaiški firma
o kitas soliariumas tik LaBamba prie Mažvydo alėjos, man atrodo

Liepojos gatvėj yra prie Rimi, ten nesu buvus, neaiški firma

o kitas soliariumas tik LaBamba prie Mažvydo alėjos, man atrodo

niu ačiū už info
žinau ir aš ten prie Rimi, bet irgi dėl tos pačios priežasties nelabai norisi eit, kad nežinoma... O tai Studlende patiko? neskaitant kainu. Man šiaip stovimi patinka
o kiek pvz Akropoly kainuoja stovimi? kad sakai, ten pigiau

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2009 03 30, 01:37)
niu ačiū už info
žinau ir aš ten prie Rimi, bet irgi dėl tos pačios priežasties nelabai norisi eit, kad nežinoma... O tai Studlende patiko? neskaitant kainu. Man šiaip stovimi patinka
o kiek pvz Akropoly kainuoja stovimi? kad sakai, ten pigiau 

galėtų būt švariau, nes ten kartu su kirpykla, tai nešvariai išvalyta, patys gultai švarūs ir pati mačiau kaip dezinfekavo, ir valė

aš buvau gulimam, bet stovimi ten populiaresni, du yra, būtų reikėję laukt 20 min, o aš neturėjau laiko

Akropoly stovimi berods 1,25, o gulimi 1.00