Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Klaipėdoje

sveikos, nerandu temos konkreciai soliariumai Klaipėdoje, tai norėčiau, kad padiskutuotumėme apie juos. Man idomu į kokius soliariumus einate, kur lempos geros? kokie atsiliepimai? pati jau vakar atidariau savo soliariumo sezona, nusipirkau abonementa Solemio (buves safari sun) soliariume, ten prie Avitelos. 4u.gif
Atsakyti
ir man įdomios ax.gif nuomionės apie soliariumus, jų kainas, kur, kaip...
Atsakyti
QUOTE(na_ir @ 2009 03 02, 12:18)
gal kuri zinote kur dirba kosmetologe Svetlana(Sveta),seniau ji dirbo Aidos salone

Svetlana dirba Akropolyje "Edane" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 03 04, 13:43)
nagi, merginos, nejaugi nesideginate?  4u.gif

deginames deginames thumbup.gif

as visad Solisun akropoly lankaus, pabadziau patiko ir jau pora metu tik ten einu rolleyes.gif saunios merginos dirba, lempos gan daznai manau keiciamos,vis akciju svenciu proga buna, ner nusiskundimu thumbup.gif

bandziau Sachara, bet tik vienu karta ir tuo baigesi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne23: 04 kovo 2009 - 21:29
QUOTE(<MILANA> @ 2009 02 26, 17:10)
Sveikutes  4u.gif
As visada kai grystu i lt einu pas Mindauga susitvarkyti plauku ,labai gerai sutvarko tiesiog super  thumbup.gif Bet gaila kad isejo is AIDOS STUDIJOS  verysad.gif nes dabar nebezinau kur ji rasti ,jei sakot kad isejo i kita vieta dirbti gal galetum parasyti kur jieskoti jo  blush2.gif prasau labai  4u.gif nes geresnio kirpejo nesu turejus  wub.gif Didelis ,didziulis aciukas  4u.gif

mindaugas dabar dirba h. manto gatvej.. bliamba net nezinau kaip cia nupasakot lotuliukas.gif buvusio boogie woogie kieme yra grozio salonas.. nzn ar aiskiai cia parasiau.. jeigu ka, galesiu i az jo tel nr atsiust, pats paaiskins kaip uzsirasinesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomejja @ 2009 02 08, 15:55)
gal zinote kur nors netoli kretingos gatves soliariuma? esu nevietine, bet mokinuosi lcc, gal zinot kur artimiausias? gal galit i az  4u.gif aciu labai mirksiukas.gif

O Studelende nėra? Anksčiau tiksliai kažkoks buvo... o jei ne, teks pavažiuot iki Žemaitijos mirksiukas.gif

Merginos, o jūs pagal ką įvertinat kirpėjo gerą/blogą darbą? Ar jūs keičiat pačias šukuosenas? plaukų spalvą? žinot, aš kažkada nuėjau pas išgirtą Aliną kirpykloj "Elada", paprašiau padažyt 2 spalvų sruogelėm... žinot, absoliučiai NIEKAS nepastebėjo, kad kažką dariau su plaukais... suplojau 70lt (tada dar skaitės dideli pinigai), o rezultato jokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 kovo 2009 - 13:10
QUOTE(magnetism @ 2009 03 04, 23:16)
mindaugas dabar dirba h. manto gatvej.. bliamba net nezinau kaip cia nupasakot  lotuliukas.gif buvusio boogie woogie kieme yra grozio salonas.. nzn ar aiskiai cia parasiau.. jeigu ka, galesiu i az jo tel nr atsiust, pats paaiskins kaip uzsirasinesi  ax.gif

Zinau ta salona mirksiukas.gif pries daug metu ten eidavu pedikura ir manikura darytis ax.gif Nu netoli jis persikrauste nuo "AIDOS STUDIJOS " biggrin.gif
Labai didelis dekui mirksiukas.gif dar karteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz info.Bet noreciau ir telefonciko nr Mindaugo i AZ blush2.gif pries grystant i lt reiketu pasikambinti uzsirasyti isanksto ,o tai liksiu ant ledo poto doh.gif
Atsakyti
Studlende yra soliariumas 2 aukšte, grožio salone, bet nesu buvus, tik mačiau, kad yra mirksiukas.gif o kur prie Žemaitijos yra?? Aš irgi šiaip ieškau, kur gali būt netoli Kretingos gatvės lotuliukas.gif kad nereiktų važinėt vien dėl soliariumo... Jeigu kas žinot, tai informuokit
Atsakyti
aš vakar buvau Studlende ax.gif brangus palyginus su Solisun'e Akropoly. Stovimas 1,40, gulimi nuo 1,4 iki 1,7 berods. Darugė sakė, kad stovimi ten geresni nei gulimi, galingesni, o kaina tai ta pati rolleyes.gif
Liepojos gatvėj yra prie Rimi, ten nesu buvus, neaiški firma biggrin.gif
o kitas soliariumas tik LaBamba prie Mažvydo alėjos, man atrodo g.gif
Atsakyti
niu ačiū už info thumbup.gif žinau ir aš ten prie Rimi, bet irgi dėl tos pačios priežasties nelabai norisi eit, kad nežinoma... O tai Studlende patiko? neskaitant kainu. Man šiaip stovimi patinka smile.gif o kiek pvz Akropoly kainuoja stovimi? kad sakai, ten pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2009 03 30, 01:37)
niu ačiū už info thumbup.gif  žinau ir aš ten prie Rimi, bet irgi dėl tos pačios priežasties nelabai norisi eit, kad nežinoma... O tai Studlende patiko? neskaitant kainu. Man šiaip stovimi patinka smile.gif o kiek pvz Akropoly kainuoja stovimi? kad sakai, ten pigiau  g.gif

galėtų būt švariau, nes ten kartu su kirpykla, tai nešvariai išvalyta, patys gultai švarūs ir pati mačiau kaip dezinfekavo, ir valė smile.gif
aš buvau gulimam, bet stovimi ten populiaresni, du yra, būtų reikėję laukt 20 min, o aš neturėjau laiko ax.gif
Akropoly stovimi berods 1,25, o gulimi 1.00 g.gif
Atsakyti
mane lb nuvyle kuno puosybos studija kofi.dariausi tatoo per du kartus ir tai padare plemuota is pradziu spalva visiskai netokia.ta pacia diena duriausi ir auskara i lupa jau 3men neuzgyja nors darau viska kaip liepe verysad.gif nu zodziu.o kokie jusu atsiliepimai? g.gif
Atsakyti