Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

QUOTE(jurgaxs @ 2009 01 14, 18:41)
Va va as kaip sakau kur pigu ten ir zidiniai. Juk jei paslauga kainuoja realiai kaip savikaina, kaip gi gali pasirupinti salonas svara, tvarka ir paslaugos kokybe. As buvau pasiurpus vieno soliariumo svara, siaubas net gultis nenorejau, nes kaip pamaciau visu pirma kaip ji isvale, o paciame soliariume grindys nesvarios, plaukai, kremu aptaskytos sienos siaubas kazkoks.. Ant kilimelio geriau basomis nestoti nes ka gali zinoti smile.gif Tikari esu pastebejus, jei kaina siek tiek aukstesne tai nors ir svara priziuri kaip turi buti, nes kitaip is vis niekas neitu. Na cia mano nuomone...
Papildyta:
4u.gif  buvau siam soliariume... Na net nezinau ar tikrai galima sulygint su la bambos soliariumais. Su abonentu 1min kainuoja 1,40 tai visai normali kaina...

nu nezinau,man ten idegimo lygis toks pats kaip labamboj,ir pigiau.vasari sake lyg min bus 80ct thumbup.gif nu aisku labamba turi savo varda,o tai daug ka duoda,bet as esu patenkinta ir drauges eina ir sake neapsimoka moket brangiau ax.gif niu nzn,pabandykitir nuspresit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkia @ 2009 01 19, 11:53)
nu nezinau,man ten idegimo lygis toks pats kaip labamboj,ir pigiau.vasari sake lyg min bus 80ct thumbup.gif  nu aisku labamba turi savo varda,o tai daug ka duoda,bet as esu patenkinta ir drauges eina ir sake neapsimoka moket brangiau ax.gif  niu nzn,pabandykitir nuspresit blush2.gif

O geras blink.gif 4u.gif reiks butinai nueit.. thumbup.gif drinks_cheers.gif i kuri eini tu? 4u.gif kiek ten ju yra?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 19, 15:05)
O geras  blink.gif  4u.gif reiks butinai nueit.. thumbup.gif  drinks_cheers.gif i kuri eini tu?  4u.gif kiek ten ju yra?

yra du,gulimas ir stovimas,i stovima nuejau 8min tai vakare visa raudona buvau doh.gif biggrin.gif gulimam kai buvau,leidzia ir daugiau min 4u.gif man ten ir svaru,tvarkinga,malonus zmones dirba,kartais vaikinukas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkia @ 2009 01 19, 15:24)
yra du,gulimas ir stovimas,i stovima nuejau 8min tai vakare visa raudona buvau doh.gif  biggrin.gif  gulimam kai buvau,leidzia ir daugiau min 4u.gif  man ten ir svaru,tvarkinga,malonus zmones dirba,kartais vaikinukas blush2.gif  biggrin.gif

Geras bigsmile.gif dar nemačius soliariume dirbančio vaikino ax.gif jaučiu, pasimesčiau nuėjus ir pamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkia @ 2009 01 19, 15:24)
yra du,gulimas ir stovimas,i stovima nuejau 8min tai vakare visa raudona buvau doh.gif  biggrin.gif  gulimam kai buvau,leidzia ir daugiau min 4u.gif  man ten ir svaru,tvarkinga,malonus zmones dirba,kartais vaikinukas blush2.gif  biggrin.gif

O nr kokio neturi? blush2.gif jei ka tai pamesk i az..as megstu rezervuot.. tada rami galva buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 19, 17:13)
O nr kokio neturi?  blush2.gif jei ka tai pamesk i az..as megstu rezervuot.. tada rami galva buna  4u.gif

nera dabar tokiu baisiu eiliu,as tai taip einu neskambinus smile.gif 868925252
Atsakyti
QUOTE(lialkia @ 2009 01 19, 18:36)
nera dabar tokiu baisiu eiliu,as tai taip einu neskambinus smile.gif  868925252

Dekui 4u.gif gaila kad paprasto neturi.. i mob neapsimoka skambint biggrin.gif
Atsakyti
As tai labai dziaugiuosi MV soliariumu studija silainiuose, jotvingiu 2 prie spaudos kiosko netoli, soliariumai nauji kaip labamboi tik kaina skiriasi minute 1.20 dar visokias acijas daro rytais 99centai berods buna, idegiau greitai nusipirkau abonementa 150min kainavo 130lt tai minute gaunasi 86centai tikrai pigu ir svaru ten. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasiūlyti kur pasidaryti manikiūrą Kaune su daile?
Atsakyti
QUOTE(wii @ 2009 01 21, 15:57)
As tai labai dziaugiuosi MV soliariumu studija silainiuose, jotvingiu 2 prie spaudos kiosko netoli, soliariumai nauji kaip labamboi tik kaina skiriasi minute 1.20 dar visokias acijas daro rytais 99centai berods buna, idegiau greitai nusipirkau abonementa 150min kainavo 130lt tai minute gaunasi 86centai tikrai pigu ir svaru ten. lotuliukas.gif

O ten yra stovimas soliariumas? ax.gif

Merginos, ar yra Kaune purskiamas soliariumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 26, 20:49)

Tas purskiamas idegis turi galvoj? Jei taip tai yra savanoriu pr ir Akropoly lyg tai..
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 01 26, 17:49)
O ten yra stovimas soliariumas? ax.gif

stovimo nera bet klausiau ir as del stovimo kaip buvau tai sake greitu laiku bus thumbup.gif gulimas tai pagal kuno linijas yra stiklas islankstytas ne taip kaip visur kitur, labai patogu guleti, o kitas tai irgi kazkoks mandras veidas automatiskai pasirenka kiek reikia idegti abu ergoline thumbup.gif
Atsakyti