Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

QUOTE(Anglis @ 2010 10 03, 13:40)
man tai patinka Saules Link soliariumai  thumbup.gif

o ar laisves al dar tebera jie? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 10 13, 14:07)

Dar Primadonoj soliariumai yra g.gif Tik nezinau kaip jie, nes nepatinka man juose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 10 15, 10:22)
Dar Primadonoj soliariumai yra  g.gif  Tik nezinau kaip jie, nes nepatinka man juose smile.gif

man ir jie nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 10 13, 14:07)

deja, deja, nebeliko laisves al...
Atsakyti
o kokios soliariumo kainos ametistejoj? 4u.gif
Atsakyti
sveikos.kaip toks oras.br...tik i soliariuma.ir as vaikstau silainiuose salia berneliu uzeigos.
nors gyvenu tolokai,bet su masiniuku-patogu.yra kur parkuotis,kainos zemos,nes nepernuomuotos patalpos,o dirba patys savininkai.
labai grazi aplinka,nauji soliariumai.galite paziureti jie turi puslapi berods;
soliariumai.net
Atsakyti
ka galite pakomentuoti apie grozio salona esanti priesais saules gimnazija kaune?(nepamenu jo pavadinimo) g.gif
Atsakyti
as dabar pradejau lankytis equador soliariume, cia prie IKI pardes, tai visai neblogas, tik kad kainytes tai dideles
Atsakyti
Gal galite patarti kur kaune gerai ir nebrangiai masazus daro? noriu padovanot blush2.gif
Atsakyti
Gal galit kaunietės papasakoti apie "masažo salą"Krėvės pr."pasimatyme".Kokia ten aplinka,pvz.masažą darant groja muzika,žvakių padega doh.gif .Reikia ne lietuvius nusivesti,tai norisi,kad ir aplinka būtų normali ir kainos labai nesikandžiotų.
Arba gal dar kokių masažo salonų Kaune žinot neblogų?
O gal girdėjot atsiliepimus apie masažuotoją Redą Eismontaitę esančią salone"Markizė"Muitinės g.1-2 Kaip ten?Gal kas buvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurave: 05 gruodžio 2010 - 15:13
Kaip suprantu, niekas nėra buvę toj Masažo Saloj Krėvės pr., o man irgi kaip tik klausimas apie jų masažus ir aplinką iškilo. Dairiausi internete, juos labiausiai reklamuoja per visur, gal visgi kas nors buvote, patiko/nepatiko? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
. Mamytės, gal kuri norėtumėte šventėm įdegusios būti. Nusipirkau dienos akcijoje Egyptsun soliarumų studijoje (Kaunas) savaiminio purškiamojo įdegio procedūrą visam kūnui. Mokėjau 25 Lt., įprastinė kaina 50 Lt. Vaikiukai pakoregavo planus ir teks namuose šventes švęsti, tad nelabai yra poreikio. Kuponas galioja iki sausio 1 d. Jei domina,rašykite į a.ž.
Atsakyti