Sveikos!Gal kas lankėtės nagų grožio salone Ampela?Kuri manikiūrininkė geriausia?

Sveikutes, neseku temos bet gal kuri zino gera soleriuma dainavos rajone(telekomas) ? dekoju 
Papildyta:
As esu ten buvus, na man ten visai patiko

Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2011 02 24, 18:38)
gal kas lankosi MAGNOLIJA salone esanti Savanoriu pr. 375, Kalnieciu pc., I a. , Kaunas
idomus atsiliepimai butu,kadangi man ten netoli,gal apsilankyciau..

Geriausiais soliariumas kaune tik SAVE! milijona kartu isbandytas ir buvo labai megiamas kai dar Kaune gyvenau
ir dar neblogas yra laisves gale....tik pavadinimo neprisimenu

QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 09, 14:54)
Geriausiais soliariumas kaune tik SAVE! milijona kartu isbandytas ir buvo labai megiamas kai dar Kaune gyvenau
ir dar neblogas yra laisves gale....tik pavadinimo neprisimenu 

o kaip vadiansi soliukas kur savam yra? kokios kainytes?
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 09, 15:10)
Sveikutes, neseku temos bet gal kuri zino gera soleriuma dainavos rajone(telekomas) ? dekoju 
Papildyta:

Papildyta:

ka ten daretes?
QUOTE(gintaryte1 @ 2011 03 09, 16:08)
o kaip vadiansi soliukas kur savam yra? kokios kainytes?
aš ir čia lankausi. Iki 13h 0,99ct, vėliau gal kokie 1,20ct standartiškai būtų.
Beje, Sunsation vadinasi

QUOTE(Turkish @ 2011 03 09, 15:54)
aš ir čia lankausi. Iki 13h 0,99ct, vėliau gal kokie 1,20ct standartiškai būtų.
Beje, Sunsation vadinasi
Beje, Sunsation vadinasi

o stovimų yra?
QUOTE(kumiko @ 2011 02 24, 18:38)
gal kas lankosi MAGNOLIJA salone esanti Savanoriu pr. 375, Kalnieciu pc., I a. , Kaunas
idomus atsiliepimai butu,kadangi man ten netoli,gal apsilankyciau..

nepatariu turiu nusipirkusi abonenta 100min tai nulis efekto o jau baigiu iseikvoti min.

siandien akcija radau:
Idealus įdegis! 24 litai už 60 litų vertės soliariumų studijos abonementą "Rimandijos" grožio salone Kaune
(nuoroda)
Gal yra atsiliepimu apie sio salono soliariuma?
Papildyta:
siuo metu siame saliariume lankausi Girstutyje, esu pirma karta tikrai patenkinta soliariumu. esu baltaode, raudonai idegu, o siame soliariume lengvai ir svelniai irudau
Papildyta:
O sio salono soliariuma gal kas isbande?
Idealus įdegis! 24 litai už 60 litų vertės soliariumų studijos abonementą "Rimandijos" grožio salone Kaune
(nuoroda)
Papildyta:
QUOTE(Anglis @ 2011 01 16, 20:50)
siuo metu siame saliariume lankausi Girstutyje, esu pirma karta tikrai patenkinta soliariumu. esu baltaode, raudonai idegu, o siame soliariume lengvai ir svelniai irudau

Papildyta:
QUOTE(Boguze @ 2010 08 11, 11:59)
sveikos, gal kuriai teko lankytis grozio salone Leila? noreciau apsikirpt bet nezinau, pas kuria eit....
QUOTE(be*starlet @ 2011 04 01, 09:48)
siandien akcija radau:
(nuoroda)
Papildyta:
Papildyta:
(nuoroda)
Papildyta:

Papildyta:
jau nebera sis soliariumas (Equador) mano favoritas.. likau nusivykus..
labaiusiai likau nepatenkinta ju vidine tvarka.. prasyta kad dirba iki 22 val. o uzsidaro kazkur 21.20 val.. nu tai tada kam rasyti kad dirba iki 22val. dirbancios merginos pasake, kad jom dar reik susitvarkyt, o uz papildomas valandas jom nemoka, todel taip ir daro.. nu bet soriukas.. kodel turesciau pirkti abonenta ten?..
o ir patys soliariumai nera stebuklo verti..