Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

Sveikos!Gal kas lankėtės nagų grožio salone Ampela?Kuri manikiūrininkė geriausia? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, neseku temos bet gal kuri zino gera soleriuma dainavos rajone(telekomas) ? dekoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2011 02 24, 18:38)
gal kas lankosi MAGNOLIJA salone esanti Savanoriu pr. 375, Kalnieciu pc., I a. , Kaunas  ax.gif idomus atsiliepimai butu,kadangi man ten netoli,gal apsilankyciau..

As esu ten buvus, na man ten visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Geriausiais soliariumas kaune tik SAVE! milijona kartu isbandytas ir buvo labai megiamas kai dar Kaune gyvenau blush2.gif ir dar neblogas yra laisves gale....tik pavadinimo neprisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 09, 14:54)
Geriausiais soliariumas kaune tik  SAVE! milijona kartu isbandytas ir buvo labai megiamas kai dar Kaune gyvenau  blush2.gif  ir dar neblogas yra laisves gale....tik pavadinimo neprisimenu g.gif

o kaip vadiansi soliukas kur savam yra? kokios kainytes?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 09, 15:10)
Sveikutes, neseku temos bet gal kuri zino gera soleriuma dainavos rajone(telekomas) ? dekoju  4u.gif
Papildyta:

As esu ten buvus, na man ten visai patiko  thumbup.gif

ka ten daretes?
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2011 03 09, 16:08)
o kaip vadiansi soliukas kur savam yra? kokios kainytes?

aš ir čia lankausi. Iki 13h 0,99ct, vėliau gal kokie 1,20ct standartiškai būtų.
Beje, Sunsation vadinasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 09 kovo 2011 - 15:55
QUOTE(Turkish @ 2011 03 09, 15:54)
aš ir čia lankausi. Iki 13h 0,99ct, vėliau gal kokie 1,20ct standartiškai būtų.
Beje, Sunsation vadinasi  smile.gif

o stovimų yra?
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2011 03 09, 19:47)
o stovimų yra?

Yra ne vienas stovimas smile.gif
Atsakyti
gal zinot nebloga soliariuma kauno centre?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 24, 18:38)
gal kas lankosi MAGNOLIJA salone esanti Savanoriu pr. 375, Kalnieciu pc., I a. , Kaunas  ax.gif idomus atsiliepimai butu,kadangi man ten netoli,gal apsilankyciau..

nepatariu turiu nusipirkusi abonenta 100min tai nulis efekto o jau baigiu iseikvoti min. doh.gif
Atsakyti
siandien akcija radau:

Idealus įdegis! 24 litai už 60 litų vertės soliariumų studijos abonementą "Rimandijos" grožio salone Kaune
(nuoroda)

Gal yra atsiliepimu apie sio salono soliariuma?
Papildyta:
QUOTE(Anglis @ 2011 01 16, 20:50)
Equador siuo metu favoritas  smile.gif

siuo metu siame saliariume lankausi Girstutyje, esu pirma karta tikrai patenkinta soliariumu. esu baltaode, raudonai idegu, o siame soliariume lengvai ir svelniai irudau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Boguze @ 2010 08 11, 11:59)
sveikos, gal kuriai teko lankytis grozio salone Leila? noreciau apsikirpt bet nezinau, pas kuria eit....

O sio salono soliariuma gal kas isbande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 01 balandžio 2011 - 08:44
QUOTE(be*starlet @ 2011 04 01, 09:48)
siandien akcija radau:

Idealus įdegis! 24 litai už 60 litų vertės soliariumų studijos abonementą "Rimandijos" grožio salone Kaune
(nuoroda)

Gal yra atsiliepimu apie sio salono soliariuma?
Papildyta:
siuo metu  siame saliariume lankausi Girstutyje, esu pirma karta tikrai patenkinta soliariumu. esu baltaode, raudonai idegu, o siame soliariume lengvai ir svelniai irudau  thumbup.gif
Papildyta:
O sio salono soliariuma gal kas isbande?

jau nebera sis soliariumas (Equador) mano favoritas.. likau nusivykus..
labaiusiai likau nepatenkinta ju vidine tvarka.. prasyta kad dirba iki 22 val. o uzsidaro kazkur 21.20 val.. nu tai tada kam rasyti kad dirba iki 22val. dirbancios merginos pasake, kad jom dar reik susitvarkyt, o uz papildomas valandas jom nemoka, todel taip ir daro.. nu bet soriukas.. kodel turesciau pirkti abonenta ten?..
o ir patys soliariumai nera stebuklo verti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anglis: 10 balandžio 2011 - 13:45