Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

neseniai baigiau equador abonementą, tai juo likau labai patenkinta, o per akciją susigundžiau Rimandijos grožio salono soliariumu, tai man jis nelabai schmoll.gif na bet ką dabar, reik išnaudot abonementą, bet ir aptarnavimas, ir pats soliariumas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Vaikštau ir aš dabar i Rimandijos soliariumą.
Stovimas normalus.
Gulimas tai toks biški senovinis biggrin.gif Pirmą kartą jame sušalau, nes normaliai neparodė kur prisisukti vėjalį biggrin.gif

Gerai kad pirkau per Beta.LT akciją, daugiau tikrai neičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2011 04 19, 11:12)
Vaikštau ir aš dabar i Rimandijos soliariumą.
Stovimas normalus.
Gulimas tai toks biški senovinis  biggrin.gif  Pirmą kartą jame sušalau, nes normaliai neparodė kur prisisukti vėjalį  biggrin.gif

Gerai kad pirkau per Beta.LT akciją, daugiau tikrai neičiau  lotuliukas.gif

va ir aš guodžiuos tuo, kad per akciją pirkau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif bet stovimam durys normaliai neužsidaro doh.gif
Atsakyti
isbandziau "Saules Link" grozio namu paslaugas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 05 16, 18:58)
isbandziau "Saules Link" grozio namu paslaugas  smile.gif

na ir? kur cia randasi sis salonas?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 05 16, 18:29)

as irgi ji isbandziau biggrin.gif lempos geros, labai siuolaikiskas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 05 16, 18:29)

netoli "Linijos", Varpo gatveje.

Soliariumas, tai labai patiko wub.gif

Dar teko isbandyti masazo paslaugas smile.gif
Atsakyti
Aš truputį ne į temą, bet gal kas žinote merginos (garbanės) dirbančios Lukšio 60 Kaune, soliariume "Sunsation" vardą, turėjau ją facebook kontaktuose, tačiau susikūriau kitą anketą ir dabar neberandu:) būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuu_: 31 gegužės 2011 - 09:23
QUOTE(Nuu_ @ 2011 05 31, 10:22)
Aš truputį ne į temą, bet gal kas žinote merginos (garbanės) dirbančios Lukšio 60 Kaune, soliariume "Sunsation" vardą, turėjau ją facebook kontaktuose, tačiau susikūriau kitą anketą ir dabar neberandu:) būčiau labai dėkinga:)

O kaip tas Sunsation soliariumas? Normalus? smile.gif Planuoju nueiti, nes netoli man čia visai..
Atsakyti
QUOTE(sincity @ 2011 03 05, 13:35)
Sveikos!Gal kas lankėtės nagų grožio salone Ampela?Kuri manikiūrininkė geriausia? bigsmile.gif

Lankiausi as viena karta, bet nelabai suzavejo. Aisku aplinka grazi ir jauki, kava/arbata vaisinina, mergaites nieko, bet kazkodel "neuzkabino" ir daugiau turbut nesilankysiu. Darbas atliktas nieko, bet yra ir keleta klaideliu..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 06 01, 10:52)
Lankiausi as viena karta, bet nelabai suzavejo. Aisku aplinka grazi ir jauki, kava/arbata vaisinina, mergaites nieko, bet kazkodel "neuzkabino" ir daugiau turbut nesilankysiu. Darbas atliktas nieko, bet yra ir keleta klaideliu..

aš porą kartų buvau, priauginti ir nusiimti nagų. Ėjau pas Elitą, bet irgi neužkabino. Pirmą kartą išvis nepatiko, o antru kartu atsitiktinai pas tą pačią papuoliau, tai jau maloniau nei pirmuoju priėmimu buvo, bet vis tiek trečią kart eičiau kitur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristabelly: 01 birželio 2011 - 12:54
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 01, 13:53)
aš porą kartų buvau, priauginti ir nusiimti nagų. Ėjau pas Elitą, bet irgi neužkabino. Pirmą kartą išvis nepatiko, o antru kartu atsitiktinai pas tą pačią papuoliau, tai jau maloniau nei pirmuoju priėmimu buvo, bet vis tiek trečią kart eičiau kitur  smile.gif

Na as gal manau, kad gal siek tiek mandrokos mergaites ax.gif Jokio kontakto su kliente, tik tarpusavyje jos keliomis frazemis apsikeite..
Atsakyti