Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

QUOTE(Tutsė @ 2009 03 10, 09:34)
Baltų pr.55 įsikūrė naujas soliariumas, yra gulimas ir du stovimi, iš jų vienas su apipurškimu, iki 13val. nuolaida 15%, ten pat yra kosmetologė ir masažistė, jauki aplinka, nu man tai patiko  thumbup.gif

o kokios kaijnos ten mazdaujg.? ax.gif
Atsakyti
o gal kas lankosi soliariume saules link esanti laisves al ir ausros g? kokie atsiliepimai butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 03, 16:33)
o gal kas lankosi soliariume saules link esanti laisves al ir ausros g? kokie atsiliepimai butu? ax.gif

aa , maciau tik iskaba , eijdama ar vaziuodama, uztaij ir galvoju, kur taijp girdeta . nea nebuvau dar .smile.gif
Atsakyti
o ka galit pasakyt apie Egidijos nagų studija g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 07, 21:15)

negi niekas nesilanko ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 09, 18:49)
negi niekas nesilanko ten smile.gif

Gal lankosi, tik čia neužsuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 22:05)
o kokios kaijnos ten mazdaujg.? ax.gif

Galiu aš atsakyti kainas Baltų 55, nes pati ten lankausi. paprastas stovimas 90ct, gulimas 1Lt, stovimas su purškiama gaiva 1,30 Lt.
Lankausi ten ir pas masažistę. Dariausi medaus masažus, dabar anticeliulitinį, tikrai faina ir jaučiasi, kad ne naujokė savo srity.
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2009 04 14, 07:49)
Galiu aš atsakyti kainas Baltų 55, nes pati ten lankausi. paprastas stovimas 90ct, gulimas 1Lt, stovimas su purškiama gaiva 1,30 Lt. 
Lankausi ten ir pas masažistę. Dariausi medaus masažus, dabar anticeliulitinį, tikrai faina ir jaučiasi, kad ne naujokė savo srity.

o kaip vadinasi tas soliarumas. t.y. koks tos studijos pavadinimas?
Atsakyti
Baltu 55 ir as buvau soliariume tai patiko labai ta administratore.
O jis yra tai cia kur yra baltu sporto klubas tai iejimas is sono, bet iskabos kol kas jie neturi, ten yra toki losimo aparatai ar kas, tai ten yra ant duru reklaminis lapas, bet viduj labai grazu.
antradieni uzsirasiau ir pas kosmetologe, pazesiu kas bus
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 07, 21:15)

Mano mama ten lankosi jau kelis metus ir kiek žinau tai yra patenkinta. Prisiauginusi nagus ji, tai tikrai kokybiškai sudeda, nei nutrupa nei lūžta. Anksčiau eidavo kur kainuoja pigiau, tai pasimokė, kai grybeliu nagą užkrėtė, ilgai vargo kol išsigydė. Aš pati vaikštau su natūraliais nagučiais, tai ten tik važiuoju pasitvarkyti antakius ir kartais kad nulakuotų su daile nagučius.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 01 12, 23:26)
Aš lankausi Akropolio Solisun ax.gif
Tai antra vieta, kur man tokiai baltaodei įmanoma įdegti biggrin.gif Dar mane gerai "ima" La Bamboj, bet lygiai taip pat gerai įdegu ir Solisun'e, tik pigiau bigsmile.gif Dar patinka, kad mergaitės visada malonios ir įkyriai nebruka kremų (kaip kitur) 4u.gif

As ir tokia pat baltaode, po menesio abonemento idegu tiek, kaip kiti zmones nesidegine atrodo doh.gif O kiek kainuoja min. Akropolio Solisun?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 23, 16:33)
As ir tokia pat baltaode, po menesio abonemento idegu tiek, kaip kiti zmones nesidegine atrodo  doh.gif  O kiek kainuoja min. Akropolio Solisun?
as pas juos deimantini abonenta turiu, tai minute 0,80 Lt smile.gif
Atsakyti