Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

QUOTE(wii @ 2009 03 10, 00:13)
Siandien buvau isbandyti Egejos soliariuma vetrunges 2 tai tikrai nusivyliau nes maciau kaip man isvale soliariuma po kitos klientes, teko paciai su servetele dar pervalyti po to. schmoll.gif  na nesu drasuole, todel neisdrysau pasakyti nieko, bet daugiau tikrai neisiu  blush2.gif

Labas vakaras, mielosios, lankausi "Egejos" soliariume daugiau kaip keli menesiai ir pakankamai daznai. Todel noreciau papriestarauti "Wii", nes butent as esu pedante ir uzuodziu netvarka per 100 metru. O sioje soliariumu studijoje - tai ypatinga svara. Netikite? Uzeikite!
Atsakyti
Ten soliariumas baltu 55 kur atsidare naujas labai thumbup.gif man tas purskiantis labai patiko jau po 4 kartu ruda ax.gif o manikiuriste yra toje mazoje kirpykloje labai gera kiek zinau ji ten viena dirba bet sake thumbup.gif (baltu55 kirpyklos patalpose) va ir nr turiu gali pasiskambint (8-37)365650
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2009 03 19, 23:16)
Mole Tovera Danguole thumbup.gif

aciu visoms uz rekomendacijas smile.gif laukiu dar smile.gif o sakyk kokia kaina geliniu naguciu uzsidejimo mole g.gif
Atsakyti
[quote=VVioleta,2009 03 24, 18:38]
[SIZE=14][quote=wii,2009 01 21, 16:57]
Labas Wii.
Idomu, kodel taip liaupsini savo asmenini MV soliariuma?
Negrazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas Wii,
Idomu, kodel taip liaupsinate savo asmenini MV soliariuma?
Negrazu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Labai smagu butu jeigu tureciau savo asmenini soliariuma bigsmile.gif tai nors nereiketu po 60 lt i menesi isleisti kad atrodyciau graziai lotuliukas.gif , bet kadangi neturiu tai tustinu pinigine tam kad patikciau savo vyrui doh.gif . VVioleta nesuprask manes klaidyngai as tiesiog tenai apsilankius gerai jauciuosi ir todel jums pasakoju savo mintis, hmmmmmmmm nors kam as cia teisinuosi juk vistiek tu man nei drauge nei ka g.gif istikruju eikite visos ten kur norite thumbup.gif !!!
Atsakyti
o as lankausi Sruogelej, netoli stoties kaune. visalaika didziausios eiles, bet idegis lb geas ir pigus, 90 ct minute.
Atsakyti
Labai geras soliariumas, kurį atradusi tik jame ir lankausi, daugiau nesiblaškau niekur, kadangi ten visuomet lempos tvarkingos, aplinka pati taip pat, malonios konsultantes ir efektas tikrai matomas jau po pirmų apsilankymų jame thumbup.gif
Tai soliariumas greta Topolio, įsikūręs tame pačiame pastate, kuriame yra ir vaistinė.
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 03 30, 20:50)
Labai geras soliariumas, kurį atradusi tik jame ir lankausi, daugiau nesiblaškau niekur, kadangi ten visuomet lempos tvarkingos, aplinka pati taip pat, malonios konsultantes ir efektas tikrai matomas jau po pirmų apsilankymų jame thumbup.gif 
Tai soliariumas greta Topolio, įsikūręs tame pačiame pastate, kuriame yra ir vaistinė.

o ten yra stovimas? ir kiek minutė kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kapriziukee @ 2009 03 30, 22:29)
o ten yra stovimas? ir kiek minutė kainuoja?  smile.gif

Kad aš dabar tiksliai prisiminčiau... g.gif 4u.gif
Ten yra ar keturi ar penki soliariumai. Kad vienas stovimas yra tai tikrai,o daugiau nežinau, nes vis į tą patį einu, jei einu į stovimą 4u.gif Taip pat yra du gulimi ir vienas veidui. minutės kaina 1,5. Eilės būna labai retai. Dar labai patinka, kad darbo laikas yra išties netrumpas, todėl ir ilgėliau dirbant dar galima spėti pasilepinti mirksiukas.gif

Štai tiksliausia informacija apie šį soliariumą :

"Soliaris" - soliariumų studija Kaune
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 03 30, 21:44)
Kad aš dabar tiksliai prisiminčiau...  g.gif  4u.gif
Ten yra ar keturi ar penki soliariumai. Kad vienas stovimas yra tai tikrai,o daugiau nežinau, nes vis į tą patį einu, jei einu į stovimą  4u.gif  Taip pat yra du gulimi ir vienas veidui. minutės kaina 1,5. Eilės būna labai retai. Dar labai patinka, kad darbo laikas yra išties netrumpas, todėl ir ilgėliau dirbant dar galima spėti pasilepinti  mirksiukas.gif

Štai tiksliausia informacija apie šį soliariumą :

"Soliaris" - soliariumų studija Kaune

Ačiū už informaciją 4u.gif gyvenu netoli Topolio, bet kažkaip neužkliuvo man tas soliariumas blush2.gif gal reiks apsilankyt ten dėl įdomumo g.gif aš pati tai į Labambą (Savanorių pr.) einu ax.gif man ten viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 03 30, 21:50)

Kaip tik ieškojau soliariumo netoli namų lotuliukas.gif O čia būtų per kiemą, ačiū už info, būtinai nubėgsiu ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zese @ 2009 03 25, 15:13)
Ten soliariumas baltu 55 kur atsidare naujas labai  thumbup.gif  man tas purskiantis labai patiko jau po 4 kartu ruda  ax.gif  o manikiuriste yra toje mazoje kirpykloje labai gera kiek zinau ji ten viena dirba bet sake thumbup.gif (baltu55 kirpyklos patalpose) va ir nr turiu gali pasiskambint (8-37)365650

kurioje tiksliau vietoje šis soliariumas yra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stashiene: 01 balandžio 2009 - 10:12
QUOTE(wii @ 2009 03 17, 23:43)
Super mamos nezinau kaip jums, bet mano favoritas soliariumas silainiuose tai MV Soliariumu Studija  thumbup.gif  , ten ejau, einu ir eisiu, nes kainos ir kokybes santykis labai jau geras, o tokiu laikotarpiu tai labai svarbu  4u.gif  . http://www.mv-sun.lt  blush2.gif cia ju interneto adresas.  biggrin.gif  thumbup.gif

buvom su draujge sian . dar nuolaidos buvo . min 90 ct .smile.gif
draujge sake geriau jeij neij labamba :)man irgi patiko smile.gif eijsim dazniau .smile.gif
Atsakyti