Manau turetu tikti grifkute

QUOTE(hemetra @ 2010 09 15, 21:02)
nes noriu kazka payvairinti su grifkute... o jei netiks, juk galeses poto nukirt tiesiai

QUOTE(kristynka* @ 2010 09 15, 15:26)
labai man patinka sioj foto mia grifkute, bet mano plaukai panasaus ilgio kaip pas zvonke.
ar tiktu tokia grifkute ilgiems plaukams ?
ar tiktu tokia grifkute ilgiems plaukams ?
Taigi pas Zvonkę tokia pat grifka kaip pas Mia tik trumpesnė ir ant kitos pusės sušukuota.

mano plaukai ilgi bet ai tik nuainu pas kirpeja prasau kad mane apkirptu kaip madingai bet vis grystu ilgais plaukais biski pakarpytais galais ir grifka kuri man storina veida..nesuprantu ar kirpejos nemoka zmogui parinkti kirpimo ar cia as nezinau ko oriu gal 10 kirpeju apejau ir foto nesuosi visada bet rezultate gaunasi kad gryztu nusivylusi ir isleidusi pinigus tik uz galvos plovima nes kirpimu niekad nebuvau patenkinta...
noriu kad liktu ilgi plaukai bet kazkaip idomei karpyti gali man juos ir trumpint jai uztikrins kad rezultate busiu grazi ir man tiks ta siuveliura nes plaukai greit atauga tad problemu nera...

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 15, 16:13)
Taip pat noreciau suzinoti

QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 19:10)
Yra youtube video, netingekit paieskot

super kirpimas, kokiai veido formai tinka?
merginos, ga patarsite gera kirpeja? noriu kardinaliai pakeisti sukuosena, bet bijau patekti pas nekompetentinga meistra

Man tai yra labai daug graziu kirpimu trumpiems plaukams, pati turiu ilgus plaukus, vis kyla minciu nusikirpti, kaip kam nors prasitariu vos pirstu prie smilkiniu neparodo :lol Kita savaite keliausiu i kirpykla tai reiks kaip nors kirpcius pasikirpt

Aš tai žadu auginti plaukus maždaug iki strėnų ir nusikirpti kirpciukus ir pasikarpyti plaukus
Visgi ilgi plaukai lieka ilgais ir man tai gražiausia
Nesivaikau aš tu madų kerpuosi taip kaip man gražiau
Jeigu turėčiau dabar tokio ilgio plaukus kokių noriu jokiais būdais nekirpčiau
Ir šunkuosenas gražesnias gali pasidaryti kaip ilgi plaukai

Jeigu turėčiau dabar tokio ilgio plaukus kokių noriu jokiais būdais nekirpčiau