Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living kosmetika

QUOTE(Anastacia @ 2006 03 17, 20:43)
penki šimtai dvidešimt???
dar 300 Lt pataupai ir "Botox"injekcijas darai...  bigsmile.gif

Kaina yra mažesnė biggrin.gif
Atsakyti
Apie šiuos produktus jau buvo tema čia
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2006 01 26, 21:40)
Tinka vaikams, nes nera fluoro; tinka turintiems jautrius dantis ir dantenas (net ant zaizdotu dantenu galima tepti - pastoje esantis biciu pikis dezinfekuoja). Pastebeta, kad balina dantis. Kainuoja 25 Lt su centais.  Ka as galiu pasakyti - kai baigesi si pasta ir pabanciau issivalyti su blend-a-med vos neapsivemiau atsiprasant  unsure.gif

Linda, o kur Vilniuje galima ta produkcija apziureti? Ar yra koks ofisas su stendais? Nes mane domina dantu pasta (taip naudoju Faberlic dantu pasta, bet paskutiniu metu jos neimanoma gauti), noreciau kokia kita pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 30 kovo 2006 - 13:24
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 30, 11:22)
Linda, o kur Vilniuje galima ta produkcija apziureti? Ar yra koks ofisas su stendais? Nes mane domina dantu pasta (taip naudoju Faberlic dantu pasta, bet paskutiniu metu jos neimanoma gauti), noreciau kokia kita pabandyti.

Yra ofisas, ten galima apziureti viska atejus su kokia nors platintoja. Arba pasikviesti pas save i namus, kad papasakotu, atnestu viska parodyti 4u.gif
Atsakyti
susidomėjau. tiksliau - jau sudominote. papasakokite tos, kurios ką nors išbandėte. patiko? kas? kuo? ką pasiūlytumėte išbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Kliurka @ 2006 05 21, 10:27)
susidomėjau. tiksliau - jau sudominote. papasakokite tos, kurios ką nors išbandėte. patiko? kas? kuo? ką pasiūlytumėte išbandyti?

labiausiai perkami tai turbut dantu pasta, dezodorantas, raminamasis purskiamasis losjonas (labai gerai nuo ivairiu nudegimu, isberimu, ant zaizdu ir t.t.). Is vitaminu tai geriausios turbut alavijo sultys - brangios ziauriai, bet poveikis labai greit pasijaucia, bent jau man. As dar neapsieinu be skysto muilo (nesausina odos, kai kitu firmu muilai) ir duso zele (irgi tas pats).
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Va labai man parūpo ar kas esate susidurusios su šia dekoratyvine kosmetika.Vyro draugas man davė kataloga,tai kosmetika ne iš pigiųju.Mėgstu viską išbandyti,bet kažkaip nedrasu,nes pirmą kartą apie tokią firmą išgirdau.Apie ją galima pasiskaityti ČIA
Gal iš jūsų kas ją esate išbande.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 11, 16:19)
Sveikos mergaitės,
Va labai man parūpo ar kas esate susidurusios su šia dekoratyvine kosmetika.Vyro draugas man davė kataloga,tai kosmetika ne iš pigiųju.Mėgstu viską išbandyti,bet kažkaip nedrasu,nes pirmą kartą apie tokią firmą išgirdau.Apie ją galima pasiskaityti ČIA

O gal gali pasakyti kokios daugmaz kainos sios kosmetikos? blush2.gif
Atsakyti
Man irgi butu idomu kainas suzinot,konkreciau tai to MAKIAZO PAGRINDO LOSJONO ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 11 birželio 2006 - 20:33
parašysiu kainas;šampūnas-58,74
kondicionierius-54,33
dantų pasta-25,6/jau išbandžiau/
įdegio losjonas-80,85
šildomasis losjonas-49,72
naktinis kremas-108,66
aktyviklis su alavijais-49,72
kūno kondicionierius-121,36
jūros dumblių kaukė-76,32
odą šviesinantis gelis-67,8
vyriškas tualetinis vanduo-147,14
dekoratyvinės kosmetikos palete-423,56
toninis kremas-98,7
akių šešėliai-46,59
akių šešėliai trijų spalvų-91,9
skaistalai-62,42
lūpų dažai-58,74
tušas/antakių fiksatorius-58,74
kompaktinė pudra-62,42
lūpų/akių pieštukai-40,33
lūpų blizgesys-40,33
bičių žiedadulkės-51,02
bičių pikis-106,62
bičių pienelis-110,30
dar yra kažkokių maisto papildų.
Turiu visą kainyna
Atsakyti
Man kosmetika atrodo irgi per brangi,bet mėginukų visokių davė tai reiks viską išbandyt.Vyras nusipirko kažkokį gėrima,kaip maisto papildas,jis riebalus degina ar kažkas panašaus-nesigilinau.Tai jam patiko,bet ir kaina atitinkama/170lt/
Man dantų pasta patiko,tikrai balina dantis.Dar tiesa rutulinį dezodorantą nusipirkom,tai taip pat geras dalykas,kainuoja virš 20lt,bet ten 90gr.
O neatsiras tų kurie yra išbandę šią kosmetiką g.gif man taip būtų įdomu sužinot ką nors.Bija ką nors imti iš kosmetikos.Bent šešėliai tai man nepatiko,nes spalvos kažkokios neaiškios pavaizduotos,o tušas tik vienos rūšies.Tipo tinka visiems ir jautrioms akims,tik šepetėlis man nepatiko.
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 11, 16:19)
Sveikos mergaitės,

Visos kosmetikos nezinau, bet krempudra labai gera thumbup.gif naudoja daugelis make-up artist profesionaliems darbams (zurnalams, katalogam...). Tiesa paprastai tokiem darbam naudojama kosmetika yra labiau dengenti t.y lengviau paslepia odos problemas, bet kartu is arti ziurint labiau matosi.
Atsakyti