Įkraunama...
Įkraunama...

Infliacija auga, ekonominė krizė artėja

QUOTE(Jurgitak @ 2009 01 24, 21:50)
O apie banko eilinių vadybininkų kompetenciją išvis patyliu, ypač SEB-e  doh.gif e

Kai ėmėm paskolą pirmiausiai nuėjom į banką į kurį mums perveda atlyginimus- Hansos , bet nusivylėm, ne tiek aptarnavimu ( viskas ten normaliai, mandagiai ir t.t., be to man raudono kilimo nereikia, net ir dabar , kai nuėjau nutraukti sutartį dėl kaupiamojo draudimo- aptarnavimas buvo labai malonus, davė gerų patarimų, ir vėliau perskambino dar kartą ir paprotio, kaip atgauti didesnę išmoką ) , taigi nepatiko sąlygos, tad nuėjom į SEB'ą irgi viskas puikiai, tik sąlygos geresnės šiek tiek, tad likom čia. Vienintelis minusas- trumpas darbo laikas banko padalinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 24, 20:56)
asmeniškai  žinai visus vadybininkus? klientų aptarnavimo specialsitus, asistentus... ? labai  jau drąsi ir absoliutini visus  bigsmile.gif  visi idiotai dirba ten ane? kaip kaip kokiam snore? hanzabanke ? irgi visi debilai susodinti ir  dalina pinigus kaip Žiedas teleloto studijoje  bigsmile.gif
aniaaa  wub.gif  o gal dar asmens kodą parašysi man kaip nekompetetingai  blondinei  8 klases bagusiai  rolleyes.gif  o dar  gal ką nors gali parašyti, pvnz kaip danse kreditai? ten kiek reik gauti kad išeitų bent 100 000  bigsmile.gif

Asmens kodai yra konfidenciali informacija saugoma duomenų apsaugos įstatymo.
O jei apie savo kolegas taip kalbi, vadinasi, taip ir yra. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 01 24, 20:50)
O apie banko eilinių vadybininkų kompetenciją išvis patyliu, ypač SEB-e  doh.gif e

eilinis vadybininkas bigsmile.gif bigsmile.gif o yra dar kokie nors bankuose? sakykime ne eiliniai wub.gif

Jurgitak - aš tikiu kad tu apie savo kolegas kurie pardavinėja indus taip nekalbi, ar apie buhalterius - čia tik banke dirbantys visi sėdi be kompetencijos rolleyes.gif
Atsakyti
Aige, tau pasisekė mirksiukas.gif Kiek esu turėjusi reikalų Hansoje, jokių priekaištų niekam, bet su SEB-u doh.gif visada po pokalbio su klientų aptarnavimo atstovu, turi kreiptis į privačių klientų vadovą. doh.gif
Ingakalnis, kiek suprantu dirba SEB-e, tai užtai taip jautriai ir reaguoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 24, 22:02)
  - čia tik banke dirbantys visi sėdi  be kompetencijos  rolleyes.gif

Oi žinai mano darbe, tai mes irgi sėdim tpsakant be kompetencijos biggrin.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 01 24, 22:06)
Aige, tau pasisekė  mirksiukas.gif  Kiek esu turėjusi reikalų Hansoje, jokių priekaištų niekam, bet su SEB-u  doh.gif  visada po pokalbio su klientų aptarnavimo atstovu, turi kreiptis į privačių klientų vadovą.  doh.gif

Ai, man džniausiai sekasi.
Reik į viską žiūrėti paprasčiau (netaikau tau) , visur dirba žmonės, jie klysta. 4u.gif
Papildyta:
Ingakalni, naudojuosi proga: mūsų paskola fiksuota į metams, jei anksčiau laiko grąžinsiu kažkokią sumą ar tos palūkanos neatsifiksuos?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 24, 21:14)
Reik į viską žiūrėti paprasčiau (netaikau tau) , visur dirba žmonės, jie klysta. 4u.gif

Klysta, ir klysti žmogiška, bet kai kurių klaidos kainuoja brangiai. doh.gif
Atsakyti
nesupratau kam pačiai einant pas klientų aptarnavimo atstovą, paskui kreiptis į privačių vadovą? privačių vadovas yra niekas kliento aptarnavimo skyriui nes klientų aptarnavimą prižiūri vyriausias vadybininkas arba grupės vadovas kaip kur pavadinta, o privačių direktorius būna atsakingas tik už privačius vadybininkėlius kaip pati sakei smile.gif

hanza man visada buvio artimas bankas, bet po akibrokšto įvykusio šiemet nutariau atsisveikinti su juo, elementariai norėjau nutraukti 4m išlaikyta PKS mane siuntinėjo iš vieno skyriaus į kitą, kitame skyriuje nėra pasirodo net investavimo vadybininko, grįžau į tą patį kuris turi ir mane išoašė - tas pasakė kad neturi įgaliojimą nutraukti, norėjau kalbėti su juo tiesioginiu vadovu, jos nebuvo, sakė bus po 15h nuvažiavau - nebuvo ir tada, sakė ryte nuo 8.. vėl nebuvo, administratorė atsisakė kalbėti nes PKS klausimu ji nekalba o trumpuoju numeriu vis nesulaukdavau kol baigsis muzikėlė smile.gif
reziume nutraukiau sutartį tik todėl kad draugė dirba hanzuose, parašiau jai savo duomenys ir paprašiau kad nutrauktų, ir iš pačių jų kalbos suprantu kad kažkoks nesveikas požiūris kaip ir su negalėjimu pasiimti savų pinigų taip ir norint nutraukti PKS. po tokių nesusipratimų nenoriu niekuo apie juos girdėti nors yra kam patinka šis bankas bet Hanzai iki SEB dar toli
Atsakyti
Kas yra PKS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 24, 21:17)
Oi žinai mano darbe, tai mes irgi sėdim tpsakant be kompetencijos  biggrin.gif
Papildyta:
Ingakalni, naudojuosi proga: mūsų paskola fiksuota į metams, jei anksčiau laiko grąžinsiu kažkokią sumą ar tos palūkanos neatsifiksuos?

nedirbu su būsto kreditais mirksiukas.gif seniau būdavo taip, kad didesnę įmoką įnešant sutarties salygos išlikdavo (t.y būtų fiksuota iki nurodytos datos pagal sutartį) kaip yra šiandien nežinau, reikėtų paklausti merginų

Papildyta:
PKS - pensijų kaupimo sutartis
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 24, 22:26)
nedirbu su būsto kreditais  mirksiukas.gif seniau būdavo taip, kad didesnę įmoką įnešant  sutarties salygos išlikdavo (t.y būtų fiksuota  iki nurodytos datos pagal sutartį) kaip yra šiandien nežinau, reikėtų paklausti merginų

Papildyta:
PKS -  pensijų kaupimo sutartis

Ačiu, reiks nuvažiuoti paklausti, nes šiaip tai galiu o gero įnešti ir laukti, o artinantis terminui ( fiksavimo pabaigai) - rašyti prašymą, kad tą sumą įskaitytų.
Atsakyti
Nelabai suprantu bankų puolimo dėl negalėjimo išsimokėti paskolos. Gyvenam kapitalistiniame pasaulyje (į kurį labai labai norėjom patekti wink.gif ), tad gal reikia pagaliau suvokti, kad niekas už tave nepasakys, kur eiti dirbti, kur gyventi ir kur laikyti pinigus. Reikia domėtis finansais, skaičiuoti patiems. Ypač, jei kilo mintis imti pus-milijonines paskolas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 24, 20:41)
Taigi paskolos paėmimas, manau tik ne banko problema, o yra tik tų asmenų kurie jį paėmė.

Būtent, "žadnost frajera pogubila". Kai pasižiūri, kas tie žmonės, kurie prisiėmė milžiniškų paskolų naštą, milijonus ėmė. Eiliniai samdomi darbuotojai, kurių tuo metu atlyginimas skaitėsi didelis ir pakankamas paskolai. Bet ar jie klestintys verslininkai? Ne. Ar jų pajamos nuolatinės, stabilios ir tikrai didelės? Ne. Ar jie vieninteliai ir nepakartojami? Ne.

Kitas momentas - vartojimo kreditai, lizingai automobiliams ir kt. prabangos prekėms. Galiu užtikrinti, kad kokio vietinio oligarcho laikrodis ar mobilus telefonas pigesnis nei pirmakursio studento, papildomai uždarbiaujančio firmikėje.

Visa ta trokštama prabanga ir noras jaustis turtuoliu šia diena yra tik ubagystės ir sunkaus gyvenimo rezultatas. Kas dėvi ryškiausiais užrašais šviečiančius rūbus ir "rėkiančias" iš toli rankines, apsikarsto auksais ir perka tik tai, kas blizga ne tik šarkoms? Važinės su "krūta tačke", bet gyvens Viršuliškių, Karoliniškių ar Justiniškių daugiabutyje, dviejų kambarių bute su maža virtuve. Jo "tačkė" kainuoja kone tiek pat... Tai vargšas, kuris žūtbūt nori parodyti, deklaruoti visuomenei, kad jis turtingas. Bet anaiptol taip nėra. Todėl iš dalies galima kaltinti lietuvių mentalitetą, noras pasirodyti prieš kaimynus, draugus, gimines ir tas saldumas, kai kiti pavydi - atperka viską. Viską biggrin.gif
Atsakyti