O jus sia kosmetika perkat ofise ar per platintojus?
as ir noreciau isbandyti...

QUOTE(metine @ 2007 11 26, 23:06)
Aš perku ofise, ten ir nuolaidą pritaiko, kai kliento kortelę išsiimi.
http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles
o kur sios kosmetikos galima isigyti kaune?
ar pardavimo vietose buna visos prekes,ar reikia uzsisakyti ir laukti..?
QUOTE(midori @ 2007 12 06, 21:59)
o kur sios kosmetikos galima isigyti kaune?
Jei iš konsultantės užsisakai, tai tenka laukti, geriau nuvaryt į jų ofisą, ten nė karto nebuvo man taip, kad ko neturėtų:
Savanorių pr. 222,
tel. 79 66 23,
Taip pat prekiauja:
Laisvės al. 42,
parduotuvė Tauras,
Laisvės al. 114,
parduotuvė Tauras,
Pramonės g. 14,
Prekybos miestelis "Urmas"
Žalioji galerija, 6 salė, 19 parduotuvė,
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 11, 10:54)
o ka patartumete is tos kosmetikos naudoti jautria - misrai oda turincioms?
Man irgi būtų įdomu.
Aš irgi naudojų šią kosmetiką, pagrinde veido odos priežiūrai. Rekomendavo kosmetologė, nustačiusi mano odos tipą kaip jautrų-mišrų. Naudojau kelių rūšių kremukus ir negaliu pasakyt kad radau labiausiai tinkantį ar patinkantį, tiesiog visi jie man tiko
Ko labiausiai neatitaikiau tai Miraliuks kremo mišriai odai, nors pagal tipą kaip ir tinka bet po jo veido oda palieka rieboka, tai jo praktiškai ir nenaudoju. Labai patinka reparuojamasis gelis-balzamas (mano odai jis tinka) ir imidžas nors jis ir sausai odai, bet kadangi drėkinamasis tai tinka ir maniškei
Esu suplanavus išbandyti dar kelis produktus, tačiau ir jie bus skirti veido odos priežiūrai, nes plaukų ir kūno priežiūrai esu pasirinkusi kt kosmetikos gamintoją
Labiausiai džiaugiuosi šiais kremukais, nes jie yra nepakeičiami makiažo pagrindui
krempudra tiek tepama tiek sausa išlieka pakankamai ilgai, nešerpetoja, neatsiranda dėmių ir nebeblizga oda (kas būdavo su geriausiom krempudrom bet kitais kremais)

Esu suplanavus išbandyti dar kelis produktus, tačiau ir jie bus skirti veido odos priežiūrai, nes plaukų ir kūno priežiūrai esu pasirinkusi kt kosmetikos gamintoją

Labiausiai džiaugiuosi šiais kremukais, nes jie yra nepakeičiami makiažo pagrindui

Aš galvoju nusipirkti prausimosi putą. Gal kuri bandėt? Kokie atsiliepimai?
pries kelis metus turejau dumbliu kauke, na ir kvapelis jos buvo
Kiekviena karta ja naudojant budavo stresas

Gal kas žino, kuris kremas tinkamiausias riebiai odai, ir kuris išlaiko ją kuo ilgiau matinę?
sveikos, norėjau paklausti, gal kas naudojot kreminę pudrą iš mirros? iš šios firmos gaminių teko naudoti tik kremukus, prausimosi putą, o dekoratyvinės kosmetikos ne. kaip tik manoji pudra baigiasi, tai dvejoju, pabandyt iš mirros ar ne
labai lauksiu atsakymo į mano klausimėlį.
kažkas klausė apie prausimosi putą. aš ją naudoju ją apie pusę metų. man jinai patinka ir tinka. tikrai švariai odytę nuprausia, nesausina, o tuo labiau, kad manoji oda į problematiškumą linkusi, tai dar ir prevencija nuo spuogų atsiradimo

kažkas klausė apie prausimosi putą. aš ją naudoju ją apie pusę metų. man jinai patinka ir tinka. tikrai švariai odytę nuprausia, nesausina, o tuo labiau, kad manoji oda į problematiškumą linkusi, tai dar ir prevencija nuo spuogų atsiradimo