Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(Monica @ 2007 11 23, 17:32)
o kur tu suskaitei Mirros šampūnų sudėtį?Kur rašo apie veiklias medžiagas, tai čia tik vartotojiška info, po "švelniu PAV" iš tirko slepiasi ir Laureth sulfatas, man paparsšius buvo atnešta tarpt žodžiasi surašyta sudėtis...

internetiniame jų puslapyje skelbiama pilna sudėtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 01 30, 22:58)
Neseniai apsilankiau Žemynos g. esančiame Mirra liuks filiale mirksiukas.gif  Niu galiu pasakyti, kad pasirinkimas nėra labai didelis, mažas stendelis, tačiau buvo 10% nuolaidėlės kai kuriems produktams...Nusipirkau tonizuojantį veido losjoną ir visai patinka jisai man, tik vat žolelėmis kvepia blink.gif

Tai gerai,naturalus yra biggrin.gif Jokiu kvapikliu sintetiniu neideta...
Atsakyti
Gal kuri išbandžius anticeliulitinį kremą.Ar nors kiek veiksmingas?Ačiū
Atsakyti
siandien nusipirkau balinanti kremuka problematiskai odai.kai isbandysiu-pranesiu ir rezultata smile.gif
Atsakyti
Žadu pirkt toniką riebiai odai, kai vis dėlto įsigysiu - parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti kokios priemonės iš mirra liuks tiktų mišriai odai?Gal yra gerų priemonių nuo inkštirų? rolleyes.gif
Pati jau išnaudojau pusę tonizuojančio losjono riebiai ir mišriai odai ir galiu pasakyti, kad rezultatas tikrai geras. Anksčiau po nakties riebaliukus nuo veido galėdavau šaukštais kabinti, o dabar jokių riebaliukų nebeliko. Iš karto net nepastebėjau, nes paprastai visos kitos kosmetikos priemonės jokių rezultatų neduodavo, tai net ir nesitikėjau nieko gero. Man dabar reikėtų kremuką išsirinkti, bet net neįsivaizduoju kokį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 02 02, 15:34)
Gal kas galėtų patarti kokios priemonės iš mirra liuks tiktų mišriai odai?Gal yra gerų priemonių nuo inkštirų?  rolleyes.gif
Pati jau išnaudojau pusę tonizuojančio losjono riebiai ir mišriai odai ir galiu pasakyti, kad rezultatas tikrai geras. Anksčiau po nakties riebaliukus nuo veido galėdavau šaukštais kabinti, o dabar jokių riebaliukų nebeliko. Iš karto net nepastebėjau, nes paprastai visos kitos kosmetikos priemonės jokių rezultatų neduodavo, tai net ir nesitikėjau nieko gero. Man dabar reikėtų kremuką išsirinkti, bet net neįsivaizduoju kokį verysad.gif

Gal parduotuvėje yra konsultantė galinti patarti? ax.gif
Įdomu ir man, nes reikėtų, kad kremuką parinktų. Neišsirenku iš 2 jų puslapyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 02 02, 17:21)
Gal parduotuvėje yra konsultantė galinti patarti? ax.gif
Įdomu ir man, nes reikėtų, kad kremuką parinktų. Neišsirenku iš 2 jų puslapyje blush2.gif

Kai rinkausi losjoną, Žemynos gatvėje esančio filialo konsultantė nieko nenutuokė apie šios firmos gaminius... doh.gif Pačiai teko pasitelkti savo turėtas žinias ax.gif Galvoju, kad reikės užsukti į Jakšto gatvėje esančią būstinę. O kokius du kremukus nusižiūrėjai? rolleyes.gif
Atsakyti
OBEREG ir MNOGOCELEVOJ

arba Kosmetinis gelis su bakteriofagais (ką tik perskaičiau) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 02 02, 16:34)
Gal kas galėtų patarti kokios priemonės iš mirra liuks tiktų mišriai odai?Gal yra gerų priemonių nuo inkštirų?  rolleyes.gif

O tu tonika kaip supratu ėmei Mišriai odai? O kokia šiaip tavo yra? Mano oda šaip labai rieboka, tai galvojau imt riebiai odai, bet bijau kad gali per daug sausinti. O tas tonikas gal spuogelius dar šiek tiek apgydo?

Aš turiu obereg kremą, tai man visai patinka. Toks lengvas, malonus. Bet matinės odos iki vakaro neišlaiko ( kiap sakiau pas mane riebi oda gan).

Galvoju, ką čia dar man išbandyt.. ? Kas veiksmingiausia nuo bėrimų, spuogelių?
Atsakyti
Jaksto g tikrai patars 4u.gif Mano oda irgi riebi,misri,tai man patare Geli-Tonika(vakare tept),diena Stimul-balzama,ir siaip riebiai odai tonika,tai visa kartu naudojus oda tikrai nustojo blizget,jau neriebaluota thumbup.gif Dabar jau tonika nenaudoju,kazkaip blizget buvo pradejus oda,kaip nupoliruota,kaktoj biggrin.gif
Atsakyti
Jei yra norinčių kauniečių nusipirkti Mirra kosmetikos, prašom kreiptis 4u.gif . Beje maždaug 2kart per mėnesį būnu Jonavoje ir Kėdainiuose.
Atsakyti