As va gundaus lbj sia kosmetika,ti apipilsiu jus klausimais

perskaiciau visa tema ir va aks neaisku
QUOTE(Bajm @ 2005 05 06, 16:50)
man atrodo Jakšto gatvėje reikia nueiti į tą saloną ir gali patapti konsultante. Paskaityk puslapį.
Aš gundausi nueiti pas jų kosmetologę, kad pasakytų kokias priemones naudoti šios firmos. Vis tiek nebrangūs. Tik va veido valymas 50 Lt, o be jo konsultacija bus prasta - nes tik valydama veidą kosmetologė matys kokia oda ir ką naudoti

O pati eksperimentuoti nenoriu
gal kas zinot,ar ir dbr ten daro veido valyma? kokiu budu? ar gerai? kaip kainos?
QUOTE(Katia @ 2006 11 15, 18:15)
Pries keleta metu naudojau "Sargassum" pazeistiems plaukams, "gaivinamaji plauku balzama" ir dar kazka is balzamu ar kondicioneriu. Tai plaukai liuks atrode, spalva tokia sodri buvo, spindinanti, plaukai patys garbanodavosi graziai, buvo labai paklusni bet kokiai sukuosenai. Tik kartais sunku buvo issedeti 10-15 min. su tuo balzamu (nors ir skaniai kvepia) ir jis ne taip putoja, kaip iprasti balzamai, nes ten nera chemijos, tik naturalios medziagos. Dar geresni efekta galima gauti jei su tuo balzamu visa nakti miegot, apviniuojant galva kokiu nors polietilenu ir palaikant siluma. Zmones tokiu budu uzaugindavo sau naujus sveikus plaukus, po visokiu cheminiu terapiju ar praplikimu.
O kaukiu ant saves nebandziau, tai nezinau ka patarti.
o sargassum isimtas is rinkos,kad jau puslapyje mirros nebera jo?
QUOTE(julyska @ 2007 10 23, 13:53)
dabar naudoju sampuna pazeistiems plaukams su karkade, tai po jo plaukai kaip suvelti. reik kondicionieriaus butinai po jo.
ketinu ji pirkt.koks jo kvapas? ir kokie plaukai po jo buna,neziurint i tai ,kad susivele

?
QUOTE(purpurinė @ 2008 02 08, 22:12)
Jau į pabaigą eina mano Mirra Lux šampūnas ir kondicionierius. Šampūnas skirtas kasdieniniam plovimui. Jaučias toks žolių kvapas, jis taip stipriai išplauna, taip plaukai net šiugžda ( konsultantė sakė tai yra dėl to jog jie naturalūs ir neturi tų švelninamų medžiagų, todėl reikia naudot kondicionieriu po plovimo). O kondicionierius pas mane purinamasis. Žodžiu abu man produktai patiko, plaukai tokie malonūs, likau patenkinta.
o ispurina lbj stipriai? nebuna jie i visas puses belenkaip pasisiause?
ir gal kas bandet geli-tonika sausiem plaukam? jis kaip suprantu issukuojamas palukuose ir nenuplaunamas.koki poveiki pastebejot?
kol kas tiek,aciu visom,kas atrasysit