Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(purpurinė @ 2008 02 08, 21:12)
Jau į pabaigą eina mano Mirra Lux šampūnas ir kondicionierius. Šampūnas skirtas kasdieniniam plovimui. Jaučias toks žolių kvapas, jis taip stipriai išplauna, taip plaukai net šiugžda ( konsultantė sakė tai yra dėl to jog jie naturalūs ir neturi tų švelninamų medžiagų, todėl reikia naudot kondicionieriu po plovimo). O kondicionierius pas mane purinamasis. Žodžiu abu man produktai patiko, plaukai tokie malonūs, likau patenkinta.

O kaip anksciau budavo iki siu sampunu?Man kas antra reikia plaut galva,netinka nieks,gal mirros pabandyt g.gif Kremais naudojuosi ,o vat sampuno,kondicionerio nesu bandzius...Bet jei pirkciau,tai turbut nekasdieniam,kiek galima lotuliukas.gif gal vertetu riebiems plaukams skirta imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 02 08, 20:12)
Jau į pabaigą eina mano Mirra Lux šampūnas ir kondicionierius. Šampūnas skirtas kasdieniniam plovimui. Jaučias toks žolių kvapas, jis taip stipriai išplauna, taip plaukai net šiugžda ( konsultantė sakė tai yra dėl to jog jie naturalūs ir neturi tų švelninamų medžiagų, todėl reikia naudot kondicionieriu po plovimo). O kondicionierius pas mane purinamasis. Žodžiu abu man produktai patiko, plaukai tokie malonūs, likau patenkinta.

Aš ir tą apimtį didinantį naudoju thumbup.gif . Aišku plaukai neišsipučia nežmoniškai, bet jaučiasi, kad lengvi ir ties šaknimis tai tikrai papurę biggrin.gif . Pasiėmiau, krūtinės odos priežiūros "Derma biust" dar neilgai naudoju, bet odos būklė matosi, kad pakito...į gera blush2.gif . Pasiėmiau anticeliulitinį limfos drenažo balzamą, bus matyt, kaip čia man jis, padės ar ne g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 02 08, 22:38)
O kaip anksciau budavo iki siu sampunu?Man kas antra reikia plaut galva,netinka nieks,gal mirros pabandyt g.gif Kremais naudojuosi ,o vat sampuno,kondicionerio nesu bandzius...Bet jei pirkciau,tai turbut nekasdieniam,kiek galima lotuliukas.gif gal vertetu riebiems plaukams skirta imt g.gif

Anksčiau labai "stengiausi" rūpintis plaukais, nes galai buvo labai sausi, o šaknys riebios, tai dėdavau visokias kaukes, kraudavau negailėdama. Po to apstojau, nusipirkau tik šampūną ir kondicionierių ir likau patenkinta, nes plaukai išplovus liko lengvi, švelnūs, nesunkūs. Lengvai krisdavo ( ko nebuvo anksčiau). Jie stebuklų nedaro, bet man patiko. Beje yra tik vienas minusas kad kondicionierius laabai greit man susinaudojo ( o jo dar yra mažiau nei šampūno)... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 02 09, 12:17)
Anksčiau labai "stengiausi" rūpintis plaukais, nes galai buvo labai sausi, o šaknys riebios, tai dėdavau visokias kaukes, kraudavau negailėdama. Po to apstojau, nusipirkau tik šampūną ir kondicionierių ir likau patenkinta, nes plaukai išplovus liko lengvi, švelnūs, nesunkūs. Lengvai krisdavo ( ko nebuvo anksčiau). Jie stebuklų nedaro, bet man patiko. Beje yra tik vienas minusas kad kondicionierius laabai greit man susinaudojo ( o jo dar yra mažiau nei šampūno)... ax.gif

Ir man ta pati problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Komentuoju:
Derma biust thumbup.gif esu patenkinta, naudoju jau beveik 2 sav. Stebuklo nėra, bet oda pasikeitė ir forma. Bet kalbėjau su viena masažiste, tai ji sakė, kad masažas pagrindą duoda, bet nemanau, kad su bet kokiu aliejum masažuojant būtų toks rezultatas. Tą patį galiu pasakyti apie anticel. balzamą, tepu, masažuoju, jaučiasi, kad oda lygesnė, švelnesnė, bet dar reikia "dirbt" rolleyes.gif . Tik problema ta, kad jo labai trumpam užtenka doh.gif , 50ml maždaug 10-čiai d. O derma biust ilgam thumbup.gif - 5ml ampulės turbūt trim savaitėm užteks po vieną kartą į dieną naudojant. Tai vat tokie pastebėjimai. 4u.gif
Atsakyti

As va gundaus lbj sia kosmetika,ti apipilsiu jus klausimais smile.gif perskaiciau visa tema ir va aks neaisku smile.gif
QUOTE(Bajm @ 2005 05 06, 16:50)
man atrodo Jakšto gatvėje reikia nueiti į tą saloną ir gali patapti konsultante. Paskaityk puslapį.
Aš gundausi nueiti pas jų kosmetologę, kad pasakytų kokias priemones naudoti šios firmos. Vis tiek nebrangūs. Tik va veido valymas 50 Lt, o be jo konsultacija bus prasta - nes tik valydama veidą kosmetologė matys kokia oda ir ką naudoti  g.gif O pati eksperimentuoti nenoriu  g.gif

gal kas zinot,ar ir dbr ten daro veido valyma? kokiu budu? ar gerai? kaip kainos? ax.gif

QUOTE(Katia @ 2006 11 15, 18:15)
Pries keleta metu naudojau "Sargassum" pazeistiems plaukams, "gaivinamaji plauku balzama" ir dar kazka is balzamu ar kondicioneriu. Tai plaukai liuks atrode, spalva tokia sodri buvo, spindinanti, plaukai patys garbanodavosi graziai, buvo labai paklusni bet kokiai sukuosenai. Tik kartais sunku buvo issedeti 10-15 min. su tuo balzamu (nors ir skaniai kvepia) ir jis ne taip putoja, kaip iprasti balzamai, nes ten nera chemijos, tik naturalios medziagos. Dar geresni efekta galima gauti jei su tuo balzamu visa nakti miegot, apviniuojant galva kokiu nors polietilenu ir palaikant siluma. Zmones tokiu budu uzaugindavo sau naujus sveikus plaukus, po visokiu cheminiu terapiju ar praplikimu.  thumbup.gif

O kaukiu ant saves nebandziau, tai nezinau ka patarti.  ax.gif

o sargassum isimtas is rinkos,kad jau puslapyje mirros nebera jo? g.gif

QUOTE(julyska @ 2007 10 23, 13:53)
dabar naudoju sampuna pazeistiems plaukams su karkade, tai po jo plaukai kaip suvelti. reik kondicionieriaus butinai po jo.

ketinu ji pirkt.koks jo kvapas? ir kokie plaukai po jo buna,neziurint i tai ,kad susivele biggrin.gif ? 4u.gif

QUOTE(purpurinė @ 2008 02 08, 22:12)

o ispurina lbj stipriai? nebuna jie i visas puses belenkaip pasisiause? unsure.gif 4u.gif
ir gal kas bandet geli-tonika sausiem plaukam? jis kaip suprantu issukuojamas palukuose ir nenuplaunamas.koki poveiki pastebejot? 4u.gif
kol kas tiek,aciu visom,kas atrasysit smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 02 16, 21:40)

o ispurina lbj stipriai? nebuna jie i visas puses belenkaip pasisiause?  unsure.gif  4u.gif

tikrai neišpurina per daug. Bent jau man, nes mano plaukai ir taip ploni, tiesūs, tai man nuo jo šiek tiek tokie puresni pasidarė, gražiau krito.
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 02 16, 20:40)
... o sargassum isimtas is rinkos,kad jau puslapyje mirros nebera jo?  g.gif
...ir gal kas bandet geli-tonika sausiem plaukam? jis kaip suprantu issukuojamas palukuose ir nenuplaunamas.koki poveiki pastebejot?  4u.gif

Vietoje sargassum yra šis šampūnas, jei reikia sausiems plaukams. Sudėtis panaši, tik kiek pakeista, papildyta karkade rožės ekstraktais, pieno rūgštimi, jūros druska...
Apie gelį toniką supratai gerai drinks_cheers.gif , įtrinamos plaukų šaknys ir iššukuojama. Ryte, vakare.
QUOTE(purpurinė @ 2008 02 17, 10:06)
tikrai neišpurina per daug. Bent jau man, nes mano plaukai ir taip ploni, tiesūs, tai man nuo jo šiek tiek tokie puresni pasidarė, gražiau krito.

drinks_cheers.gif man pasijautė ties šaknimis. Lengviau išsišukuoja bigsmile.gif . Bet riebaluojasi lyg greičiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 02 17, 13:44)
Vietoje sargassum yra šis šampūnas, jei reikia sausiems plaukams. Sudėtis panaši, tik kiek pakeista, papildyta karkade rožės ekstraktais, pieno rūgštimi, jūros druska...
Apie gelį toniką supratai gerai drinks_cheers.gif , įtrinamos plaukų šaknys ir iššukuojama. Ryte, vakare.

drinks_cheers.gif man pasijautė ties šaknimis. Lengviau išsišukuoja bigsmile.gif . Bet riebaluojasi lyg greičiau. doh.gif

aciu uz atsakymus visoms biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
radau pas save (jetau,paisrodo ir pas mane jau kosmetika slapstytis pradejo... blush2.gif ) mirra liux milteliui veidui praustis,mazute backute tokia,bet rusiskai surasyta viskas,ti nieko nesuprantu. kaip suprantu cia pilingas. ggal kas bandet? kaip daznai ir kokiu budu ji naudot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 02 18, 00:56)
radau pas save (jetau,paisrodo ir pas mane jau kosmetika slapstytis pradejo... blush2.gif ) mirra liux milteliui veidui praustis,mazute backute tokia,bet rusiskai surasyta viskas,ti nieko nesuprantu. kaip suprantu cia pilingas. ggal kas bandet? kaip daznai ir kokiu budu ji naudot?  ax.gif

Kiek supratau iš aprašymo pas tave turbūt „OM-MIRRA“. Valomoji kaukė, sugerianti nešvarumus ir toksinus. Smulkiau apie ją: [url=http://www.mirra.lt/Default.aspx?Element=I_Manager2&TopicID=44&IMAction=ViewArticles]
OM-MIRRA
[/url] Galvoju ir aš ją išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievullka: 17 vasario 2008 - 23:45
aga, sitas biggrin.gif
aciukas 4u.gif (blem, ziopla,galejau juk ju psl pati pavartyt fool.gif )
tik va ten neparasyta,kiek daznai ja galima det verysad.gif
ir naudojimo budas taip idomiai aprasytas. tai man dregnais pirstais imt miltuka ri masazuot, ar apsilipint tais miltukais ir pabut? g.gif pasimeciau unsure.gif
gal kas turit jau ir zinot kaip geriau? ax.gif
Atsakyti