Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(xde @ 2011 01 06, 23:11)
Keliu tema smile.gif
Pasidalinkime nuomonemis apie mirra 4u.gif
Isbandziau kuno pieneli su afrodiziakais,tikejausi intensyvesnio  kvapo,mano nuomone-pienelis beveik bekvapis,neriebus,greitai isigeria.Ziemai per silpnas.
Dar isigijau maitinanti krema mnogocelevoj su melisa ir avietemis,reklamavo,kad tinkamas visai seimai,vyrams po skutimosi sudirgintai odai,vaikams-vejo nugairintai odai.
Is iki siol isbandytu priemoniu-maloniausias kvapas,tirstoka konsistencija-kremas Volshebnij
,maloniausias poveikis-reparuojantis balzamas ir antioksidantinis kremas su morenga.
Paakiu gelis-neblogai,bet ne kazkoks stebuklas,lengvas drekinimas ir tiek.

Esu sena šitos kompanijos klientė, daug žinau apie produktus, bet iš naujausių įspūdžių galiu pasakyti tai, kad prieš kurį laiką, darydama pylingą, "įsigijau" kontaktinę egzemą ant smakro. Kadangi oda toje vietoje jau anksčiau buvo pažeista, tai ten yra kaip ir padidėjusio jautrumo zona, čiut kas ir parausta. Taip atsitiko ir šį kartą - oda paraudo, ėmė šerpeti. Pasistudijavau MIRROS "metodinę" medžiagą ir pasiskyriau sau balzamą ALLERON iš profilaktinių priemonių serijos. Ir ką gi - tepliojuosi juo po kelis kartus per dieną nuo šeštadienio - ir egzema beveik išnyko. Dar vos vos matyti rausvas kontūras, bet tik gerai įsižiūrėjus. Aš tuo labai džiaugiuosi ir esu maloniai nustebusi, nes prieš tai naudojau gydomąjį (receptinį) tepaliuką iš kortikosteroidų serijos ir jis man nepadėjo. Turbūt reikėjo švelnesnės priemonės...
Papildyta:
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 12 07, 21:44)
o koks ten aliejukas blakstienoms? sudomino  ax.gif

Aliejukas blakstienoms yra riebalinių ir eterinių aliejų mišinys. Labai įdomus dalykėlis. Savaitgalį buvau nukakus į saloną ir bandžiau jį įsigyti, bet, deja, jo tuo metu nebuvo pardavime. Aš tik žinau, kad tai gan universali priemonė, tinkama ne tik blakstienoms, bet ir odai aplink akis prižiūrėti (aš kaip tik norėjau ja pakeisti Akių gelį kontūrą, kurį ilgai naudojau). Kadangi jo sudėtyje esantys eteriniai aliejai (kvapiųjų kanangų, miros, jazminų, snapučių) yra afrodiziakai, tai jis dar veikia ir kaip aromaterapijos priemonė, kurios kelis lašus įtrynus į smilkinius padidėja tonusas, pagerėja nuotaika.
Dar sklando kalbos, kad ši priemonė stiprina akis ir regėjimą... turbūt tam yra pagrindo, atsižvelgiant į sudėtį?...
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 12 07, 22:44)
o koks ten aliejukas blakstienoms? sudomino  ax.gif

Na nežinau.. Naudoju jau apie mėnesį, beveik kiekvieną dieną. Dar jokio matomo poveikio nepastebėjau. Naudosiu toliau g.gif
Pirmą dieną, tai akis labai graužė (nors tepiau tik paakių srity), o dabar tai viskas gerai, jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2011 01 12, 18:57)
Na nežinau.. Naudoju jau apie mėnesį, beveik kiekvieną dieną. Dar jokio matomo poveikio nepastebėjau. Naudosiu toliau  g.gif
Pirmą dieną, tai akis labai graužė (nors tepiau tik paakių srity), o dabar tai viskas gerai, jokių problemų  4u.gif

o as va pasikonsultavau su platinoja, tai ji sake nuo to aliejuko ir antakiai labiau auga blush2.gif tai ne man schmoll.gif nes nesiskundziu antaku augimu ir tikrai paskatinti nenoriu. O ji ta aliejuka labai isgyre, tipo blakstienos paauga zymiai, pasidaro lankstesnes... Bet tos jos kalbos buvo labai viliojancios... Na, kaip konsultantes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2011 01 12, 23:28)
o as va pasikonsultavau su platinoja, tai ji sake nuo to aliejuko ir antakiai labiau auga  blush2.gif  tai ne man  schmoll.gif  nes nesiskundziu antaku augimu ir tikrai paskatinti nenoriu. O ji ta aliejuka labai isgyre, tipo blakstienos paauga zymiai, pasidaro lankstesnes... Bet tos jos kalbos buvo labai viliojancios... Na, kaip konsultantes  biggrin.gif

Juk reikia kažkaip įsiūlyti biggrin.gif
Na nežinau, man kolkas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Turiu aliejuka blakstienom. Naudoju apie 2 savaites, jokio poveikio dar nepajauciau.
Pradzioj naudojimo po nakties, tai akys budavo apziuve kazkokios apsitraiskanoja, turbut "nepatikdavo" tas aliejukas, dabar to nebera.

Turiu maitinama krema-emulsija, labai nepatiko, jokio maitinimo, po poros valandu veido oda vel sausa doh.gif . Bet cia labai subjektyvi asmenine mano nuomone, nes veido oda labai sausa ir tinka tik labai riebus kremai.

Taip pat turiu krema rankom, labai patiko, isigeria gerai, oda tampa svelni ir minksta.
Nu bet kaina mano manymu nelabai verta to.
Atsakyti
Man irgi su sausa oda ne labai mirralux turi ka pasiulyt,o vat riebiai spuoguotai tai daug veiksmingu priemoniu pas juos.
Atsakyti
As tai labai daug kremu turiu is MIRRA, bet kadangi as neskaitau rusiskai(nes pas mane etiketes rusiskai parasytos ax.gif ) tai negalu tiksliai parasyti ju pavadinimu 4u.gif Man konsultante sudare reikalingu kremu, kaukiu sarsa veidui, o kitas priemones pvz.koju krema, masazui skirta stangrinanti alieju ir kt. pati susipirkau 4u.gif Kremai ir kaukes man labai patinka, tik kvapai... Ilgai naudoju, bet vis nepriprantu blush2.gif O va tas kuno stangrinantis ir maitinantis aliejus tai super thumbup.gif nu bet kvapas labai intensyvus ir juo issitepus rengiuosi visados tuos pacius drabuzius, kadangi veliau juos tiesiog ismesti reikia, nes buna demeti tarsi alyvoje mirkyti biggrin.gif karta skalbti bandziau, tai sugadinau ir kitus rubus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2011 01 15, 01:09)
As tai labai daug kremu turiu is MIRRA, bet kadangi as neskaitau rusiskai(nes pas mane etiketes rusiskai parasytos  ax.gif ) tai negalu tiksliai parasyti ju pavadinimu  4u.gif  Man konsultante sudare reikalingu kremu, kaukiu sarsa veidui, o kitas priemones pvz.koju krema, masazui skirta stangrinanti alieju ir kt. pati susipirkau  4u.gif  Kremai ir kaukes man labai patinka, tik kvapai... Ilgai naudoju, bet vis nepriprantu  blush2.gif  O va tas kuno stangrinantis ir maitinantis aliejus tai super  thumbup.gif  nu bet kvapas labai intensyvus ir juo issitepus rengiuosi visados tuos pacius drabuzius, kadangi veliau juos tiesiog ismesti reikia, nes buna demeti tarsi alyvoje mirkyti  biggrin.gif  karta skalbti bandziau, tai sugadinau ir kitus rubus  verysad.gif

Aš taip pat dar prie kremų kvapo nepripratau doh.gif
O ir vyrui nelabai patinka jis hihihi.gif
Gaila, kad negali pavadinimų parašyti verysad.gif Įdomu būtų.
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 01 14, 21:33)
Turiu maitinama krema-emulsija, labai nepatiko, jokio maitinimo, po poros valandu veido oda vel sausa  doh.gif . Bet cia labai subjektyvi asmenine mano nuomone, nes veido oda labai sausa ir tinka tik labai riebus kremai.

koks kremo pavadinimas? g.gif
Mane kvapai erzino tik pradzioje.Dabar jau itinka,o volshebnij maitinamasis netgi sakyciau,kad skaniai kvepia liepziedziais.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 01 15, 14:09)
koks kremo pavadinimas? g.gif
Mane kvapai erzino tik pradzioje.Dabar jau itinka,o volshebnij maitinamasis netgi sakyciau,kad skaniai kvepia liepziedziais.

O kokius kremus tu naudoji? Pavadinimai 4u.gif
Atsakyti
As turiu sita maitinama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvigra: 15 sausio 2011 - 23:07
QUOTE(Arogantiška @ 2011 01 15, 17:01)
O kokius kremus tu naudoji? Pavadinimai  4u.gif

bandziau reparuojanti balzama kaip drekinanti,volshebnij maitinanti,apsaugini su moringa.
Siuo metu turiu maitinanti mnogocelevoj su melisa ir avietemis(tinka ,kaip rasoma,visai seimai,vejo nugarintai odai,vyrams su sudirginta po skutimosi oda...)ir tonizuojanti-drekinanti
su radiolos roze(kaip sake ofise,tinka ir jaunai,ir vyresnei,net ir labai brandziai odai.)
Paakiams naudoju krema-geli.
Kol kas esu atradusi tik veido kremu privalumus.O kiek girdejau is keliu paskaitu,universaliausias ir vienas ir geriausiu yra kremas kojoms.
Beje,per paskaitas taikoma papildoma 10 proc.nuolaida,tad turint kliento kortele,galima gerokai sutaupyti 4u.gif

QUOTE(tvigra @ 2011 01 15, 23:06)

kazkodel mozilla firebox neatidaro mirros nuorodos g.gif Ar kam atidaro?Nesuprantu kodel visas mirra psl.neatsidaro jau kuris laikas g.gif
Atsakyti