QUOTE(xde @ 2011 01 06, 23:11)
Keliu tema
Pasidalinkime nuomonemis apie mirra
Isbandziau kuno pieneli su afrodiziakais,tikejausi intensyvesnio kvapo,mano nuomone-pienelis beveik bekvapis,neriebus,greitai isigeria.Ziemai per silpnas.
Dar isigijau maitinanti krema mnogocelevoj su melisa ir avietemis,reklamavo,kad tinkamas visai seimai,vyrams po skutimosi sudirgintai odai,vaikams-vejo nugairintai odai.
Is iki siol isbandytu priemoniu-maloniausias kvapas,tirstoka konsistencija-kremas Volshebnij
,maloniausias poveikis-reparuojantis balzamas ir antioksidantinis kremas su morenga.
Paakiu gelis-neblogai,bet ne kazkoks stebuklas,lengvas drekinimas ir tiek.

Pasidalinkime nuomonemis apie mirra

Isbandziau kuno pieneli su afrodiziakais,tikejausi intensyvesnio kvapo,mano nuomone-pienelis beveik bekvapis,neriebus,greitai isigeria.Ziemai per silpnas.
Dar isigijau maitinanti krema mnogocelevoj su melisa ir avietemis,reklamavo,kad tinkamas visai seimai,vyrams po skutimosi sudirgintai odai,vaikams-vejo nugairintai odai.
Is iki siol isbandytu priemoniu-maloniausias kvapas,tirstoka konsistencija-kremas Volshebnij
,maloniausias poveikis-reparuojantis balzamas ir antioksidantinis kremas su morenga.
Paakiu gelis-neblogai,bet ne kazkoks stebuklas,lengvas drekinimas ir tiek.
Esu sena šitos kompanijos klientė, daug žinau apie produktus, bet iš naujausių įspūdžių galiu pasakyti tai, kad prieš kurį laiką, darydama pylingą, "įsigijau" kontaktinę egzemą ant smakro. Kadangi oda toje vietoje jau anksčiau buvo pažeista, tai ten yra kaip ir padidėjusio jautrumo zona, čiut kas ir parausta. Taip atsitiko ir šį kartą - oda paraudo, ėmė šerpeti. Pasistudijavau MIRROS "metodinę" medžiagą ir pasiskyriau sau balzamą ALLERON iš profilaktinių priemonių serijos. Ir ką gi - tepliojuosi juo po kelis kartus per dieną nuo šeštadienio - ir egzema beveik išnyko. Dar vos vos matyti rausvas kontūras, bet tik gerai įsižiūrėjus. Aš tuo labai džiaugiuosi ir esu maloniai nustebusi, nes prieš tai naudojau gydomąjį (receptinį) tepaliuką iš kortikosteroidų serijos ir jis man nepadėjo. Turbūt reikėjo švelnesnės priemonės...
Papildyta:
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 12 07, 21:44)
Aliejukas blakstienoms yra riebalinių ir eterinių aliejų mišinys. Labai įdomus dalykėlis. Savaitgalį buvau nukakus į saloną ir bandžiau jį įsigyti, bet, deja, jo tuo metu nebuvo pardavime. Aš tik žinau, kad tai gan universali priemonė, tinkama ne tik blakstienoms, bet ir odai aplink akis prižiūrėti (aš kaip tik norėjau ja pakeisti Akių gelį kontūrą, kurį ilgai naudojau). Kadangi jo sudėtyje esantys eteriniai aliejai (kvapiųjų kanangų, miros, jazminų, snapučių) yra afrodiziakai, tai jis dar veikia ir kaip aromaterapijos priemonė, kurios kelis lašus įtrynus į smilkinius padidėja tonusas, pagerėja nuotaika.
Dar sklando kalbos, kad ši priemonė stiprina akis ir regėjimą... turbūt tam yra pagrindo, atsižvelgiant į sudėtį?...