Noriu pasitikslinti del Tax credit'u
Sveikutes
ar iki balandzio juos butina informuoti apie income pasikeitimus? Ar tiesiog kai deklaruosim pajamas jie matys viska?
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 03 17, 13:23)
Sveikutes
ar iki balandzio juos butina informuoti apie income pasikeitimus? Ar tiesiog kai deklaruosim pajamas jie matys viska? 
As praeitais metais jiems paskambinau gavus p60 formas,tai man liepe laukt ,kol jie atsius 'tax credit renew' forma
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 03 17, 15:23)
Sveikutes
QUOTE(maybe24 @ 2009 03 17, 15:32)
As praeitais metais jiems paskambinau gavus p60 formas,tai man liepe laukt ,kol jie atsius 'tax credit renew' forma
o tada uzpildyt ir nusiust jiems
Man atrodo, pasakyti jiems naujas pajamas, privalu iki liepos menesio pabaigos.
sveikutes visai susipainiojau,tai reikalingas HO ar ne vieni sneka,kad reikalingas,kiti,kad ne,tad jei galit atrasykit jus
QUOTE(petruska699 @ 2009 03 17, 19:36)
sveikutes visai susipainiojau,tai reikalingas HO ar ne vieni sneka,kad reikalingas,kiti,kad ne,tad jei galit atrasykit jus
Taip, reikalingas.
Nebent esi self employed
QUOTE(Limcamca @ 2009 03 17, 14:39)
as esu self employed,bet vistiek manes visur praso HO
QUOTE(petruska699 @ 2009 03 17, 20:08)
as esu self employed,bet vistiek manes visur praso HO
Neturetu
Bet, as pastebejau, kad daug kur patys anglai nezino, kad jei esi self employed, tai HO nebereikia.
QUOTE(Limcamca @ 2009 03 17, 15:26)
Neturetu
Nes juk turite National insurance numeri, taip?
Bet, as pastebejau, kad daug kur patys anglai nezino, kad jei esi self employed, tai HO nebereikia.
aciu uz atsakymus
QUOTE(Limcamca @ 2009 03 17, 14:34)
Man atrodo, pasakyti jiems naujas pajamas, privalu iki liepos menesio pabaigos.
Tai dabar iki balandzio nebutina skambint ir pranest?
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 03 18, 02:00)
Tai dabar iki balandzio nebutina skambint ir pranest?
Finansiniai metai tai baigiasi
visai susipainiojau 
Dabar tu ir mane supainiojai
As suprantu, kad nuo balandzio 6 deklaruoji pajamas ir jiems pranest apie tikslias praeitu metu pajamas privalai iki liepos pabaigos.
QUOTE(Limcamca @ 2009 03 18, 08:33)
Dabar tu ir mane supainiojai
As suprantu, kad nuo balandzio 6 deklaruoji pajamas ir jiems pranest apie tikslias praeitu metu pajamas privalai iki liepos pabaigos.
Istatimiskai taip
Bet jei pajamos pasikeite daug tai gali paskambint po balandzio 6 ir pasakyt, tuomet iskarto perskaiciuoja ir nesusidaro dideles permokos
QUOTE(uk-girl @ 2009 03 18, 12:19)
Istatimiskai taip
Bet jei pajamos pasikeite daug tai gali paskambint po balandzio 6 ir pasakyt, tuomet iskarto perskaiciuoja ir nesusidaro dideles permokos
Viskas aisku, tada