Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(uk-girl @ 2009 03 18, 10:19)
Istatimiskai taip  mirksiukas.gif
Bet jei pajamos pasikeite daug tai gali paskambint po balandzio 6 ir pasakyt, tuomet iskarto perskaiciuoja ir nesusidaro dideles permokos  ax.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
sweikos mamytes...Iskilo toks klausimukas...Kai esi nescia gauni ta kortele..kur metus nestumo, ir kol sueis leliui metukai, gali eiti pas dantiste..ir vaistai su receptu nemokami..Tai wa kur klausimas.. blush2.gif man pazistama pasake, kad kai jai gime leliukas..jos vyras po vaiko gimimo gavo tokia pat korta..ir dabar anglijoj tvarkosi dantis for free... g.gif g.gif siandien buvau kaip tik pas midwifa , ir jos paklausiau..Tai ji pasake, kad tokiu dalyku nebuna ir pirma karta apie tai girdi... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita84 @ 2009 03 18, 19:41)
sweikos mamytes...Iskilo toks klausimukas...Kai esi nescia gauni ta kortele..kur metus nestumo, ir kol sueis leliui metukai, gali eiti pas dantiste..ir vaistai su receptu nemokami..Tai wa kur klausimas.. blush2.gif  man pazistama pasake, kad kai jai gime leliukas..jos vyras po vaiko gimimo gavo tokia pat korta..ir dabar anglijoj tvarkosi dantis for free...  g.gif  g.gif  siandien buvau kaip tik pas midwifa , ir jos paklausiau..Tai ji pasake, kad tokiu dalyku nebuna ir pirma karta apie tai girdi... g.gif  g.gif  g.gif

tai gal jos vyras gavo ta tax exemption kortele? kazkokia ten labai is isores panasi i ta maternity certificate (jau net nzn tiksliai kaip vadinasi tongue.gif ), ja atsiuncia tiems, kuriu pajamos nera dideles, cia kai kreipiesi del tax creditu, ja gauni.
Atsakyti
QUOTE(jurgita84 @ 2009 03 18, 19:41)
sweikos mamytes...Iskilo toks klausimukas...Kai esi nescia gauni ta kortele..kur metus nestumo, ir kol sueis leliui metukai, gali eiti pas dantiste..ir vaistai su receptu nemokami..Tai wa kur klausimas.. blush2.gif  man pazistama pasake, kad kai jai gime leliukas..jos vyras po vaiko gimimo gavo tokia pat korta..ir dabar anglijoj tvarkosi dantis for free...  g.gif  g.gif  siandien buvau kaip tik pas midwifa , ir jos paklausiau..Tai ji pasake, kad tokiu dalyku nebuna ir pirma karta apie tai girdi... g.gif  g.gif  g.gif

QUOTE(mzheartless @ 2009 03 18, 21:10)
tai gal jos vyras gavo ta tax exemption kortele? kazkokia ten labai is isores panasi i ta maternity certificate (jau net nzn tiksliai kaip vadinasi  tongue.gif ), ja atsiuncia tiems, kuriu pajamos nera dideles, cia kai kreipiesi del tax creditu, ja gauni.

Va va, tikriausiai, nes mano kelių draugių vaikai jau visai dideli, o jos tvarkosi dantukus nemokamai ar tai pigiau (nežinau, kaip ten tiksliai yra) ir visą kitą.. Sako, kai pildai tax credit'ams, jei mažos pajamos šeimos gaunas, tai tokią gauni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 19 kovo 2009 - 15:45
QUOTE(loretta22 @ 2009 03 17, 09:21)
sweikos wink.gif skaiciau tema ir jieskau informacijos apie KONSULINIUS BUTUS gal kas gawot?ar ilgai laukete?esu jau uzregistruota turiu numeri ir dabar turiu rinktis butus per LOCATA gal kas rinkosi? rolleyes.gif butu idomu suzinot

Mes turim council flat'ą. Gavom per pora savaičių, bet čia ne Londone ir šiaip dar senais gerais laikais, kai paklausa jų gerokai mažesnė buvo.. Dabar net mūsų mieste žmonės net su ypatingom aplinkybėm metais laukia. Bet pas mus, man atrodo, kitokia tvarka, arba tu čia apie kitą kokią asociaciją, panašia veikla užsiimančią, kalbi, nes rinktis nieko neteko, jie patys pasiūlė.. Yra daug visokių housing associations ir pan., kurie tuo užsiima, bet tai jau nėra council'o butai, o tų asociacijų butai.. Žodžiu, skirtingos asociacijos turi šiek tiek skirtingą tvarką.. Pvz. pas mus čia tokia Home Hunt yra, tai pas juos irgi turi rinktis butą ar tai namą, bet negali būt garantuotas, kad jį gausi, nes tą butą gauna tas "bidder'is", kuris turi daugiausiai taškų, t.y. yra labiausiai reikalingas būsto iš visų "biddinusių" už tą gyvenamąjį plotą. Nežinau, ar išvis kas nors bus aišku, ką aš čia bandžiau pasakyt, bet va smile.gif Jei kas domina - klausk, bandysiu atsakyt.. Jei pati žinosiu, žinoma.
Atsakyti
Brooke - tu teisi, kiekvienas council turi atskira tvarka. Mano mieste - nera jokiu balsavimu uz namus, flatus ir t.t.
Mes net savo tasku negalime paziureti internete. Neteikia tokios info.
Uzpildius forma, jie suskaiciuoja kiek gauni tasku, uz atininkamas gyvenimo salygas ir t.t. Ir taip kiekviena menesi council gali dadeti nuo 1-20 tasku. Gyveni ir lauki kada surinkis pakankama kieki tasku, kad tau pasiulytu.
O del asociaciju, tai kai pildai forma yra klausimas ar nori gauti ir is asociacijos pasiulymus. Council siuncia tavo forma asociacijai ir jie is keliu kandidatu issirenka, kuriam suteikti gyvenama plota.
Faktas, pirmiausia gauna tie kurie turi pirmenybe - benamiai, neigalus, seimos su daug vaiku gyvenancios labai mazame plote ir t.t.
Gali tekti laukti ir 20 metu..Mus taip gasdino lotuliukas.gif
Tas korteles gauna, kas gauna work tax credit ir child tax credit. Todel ir nereikia moketi, uz dantista, vaistus ir t.t.
Betttt nemokamos paslaugos ypac stomatologu kokybe tikrai nepasizymi, taip kad...
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 03 18, 21:10)
tai gal jos vyras gavo ta tax exemption kortele? kazkokia ten labai is isores panasi i ta maternity certificate (jau net nzn tiksliai kaip vadinasi  tongue.gif ), ja atsiuncia tiems, kuriu pajamos nera dideles, cia kai kreipiesi del tax creditu, ja gauni.

tikra tiesa,as turiu tokia kortele,free gydymas visiem seimos nariams mirksiukas.gif
QUOTE(Brooke @ 2009 03 19, 14:01)
Mes turim council flat'ą. Gavom per pora savaičių, bet čia ne Londone ir šiaip dar senais gerais laikais, kai paklausa jų gerokai mažesnė buvo.. Dabar net mūsų mieste žmonės net su ypatingom aplinkybėm metais laukia. Bet pas mus, man atrodo, kitokia tvarka, arba tu čia apie kitą kokią asociaciją, panašia veikla užsiimančią, kalbi, nes rinktis nieko neteko, jie patys pasiūlė.. Yra daug visokių housing associations ir pan., kurie tuo užsiima, bet tai jau nėra council'o butai, o tų asociacijų butai.. Žodžiu, skirtingos asociacijos turi šiek tiek skirtingą tvarką.. Pvz. pas mus čia tokia Home Hunt yra, tai pas juos irgi turi rinktis butą ar tai namą, bet negali būt garantuotas, kad jį gausi, nes tą butą gauna tas "bidder'is", kuris turi daugiausiai taškų, t.y. yra labiausiai reikalingas būsto iš visų "biddinusių" už tą gyvenamąjį plotą. Nežinau, ar išvis kas nors bus aišku, ką aš čia bandžiau pasakyt, bet va smile.gif Jei kas domina - klausk, bandysiu atsakyt.. Jei pati žinosiu, žinoma.

as londone bidinu jau keleri metai ir jokiu prosvaisciu gaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2009 03 19, 15:32)
Betttt nemokamos paslaugos ypac stomatologu kokybe tikrai nepasizymi, taip kad...

Stomatologas net nezino tu moki ar ne mirksiukas.gif as vaikstau i privace klinika ir uz nieka nemoku, tiesiog iseinant parodai kortele receptione, jie nusiraso nr ir ta suma kure butum turejes moket atsiema is valstybes.... ax.gif
Atsakyti

2006 pradzioj pildziau formas ,pasake,jei ne priority--gausiu po 11 metu.Liko 8-taip ,kad galit bidint kiek norit.Kalbu apie Londona.
Atsakyti
QUOTE(dalia59 @ 2009 03 19, 15:53)
2006 pradzioj pildziau formas ,pasake,jei ne priority--gausiu po 11 metu.Liko 8-taip ,kad galit bidint kiek norit.Kalbu apie Londona.

zinau verysad.gif turiu siokia tokia priority ale nepakankama
Atsakyti
aisku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 03 19, 17:49)
Stomatologas net nezino tu moki ar ne  mirksiukas.gif as vaikstau i privace klinika ir uz nieka nemoku, tiesiog iseinant parodai kortele receptione, jie nusiraso nr ir ta suma kure butum turejes moket atsiema is valstybes.... ax.gif

Jeigu pas ta pati eini antra karta tai jau zino ax.gif
O yra ir neprivaciu stomatologu? Nekalbu apie emergency.
Tik tie patys privatus ne visi bendradarbiauja su NHS.
Atsakyti