Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Astulyte28 @ 2009 04 02, 11:03)
Nuo valandu nepriklauso,tu turi but isdirbus 26sav is paskutiniu 66sav ir is tu 26 sav ,13 sav alga turi but ne mazesne 30£.Zodziu per tuos metus deklaruosi bent kokiu 900£ ir uzteks.
16 val ir pajmos and dvieju turetu nevirsyt ~ 16000.
Po balandzio 6 susivesk duomenis ir pamatysi kiek gautum jei gautum(ta prasme lentele daug kartine ir duomenu nesaugoja,tai gali bandyt ivairius variantus)dabar jau neapsimoka vest,nes paskaiciavima rodys tik uz pora dienu.
http://www.taxcredit...QHousehold.aspx

dekui mirksiukas.gif

o tai dabar jei kolkas mb tarkim gauna job seekers allowance, as "uzdirbu" 30 svaru per sav, ty "dirbu" tik kokias 4-5 val, tai mums priklauso vistiek bent jau child tax creditai? pajamos tai uz finansinius situs geroookai virsija 16 tukst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 04 02, 11:57)
dekui mirksiukas.gif

o tai dabar jei kolkas mb tarkim gauna job seekers allowance, as "uzdirbu" 30 svaru per sav, ty "dirbu" tik kokias 4-5 val, tai mums priklauso vistiek bent jau child tax creditai? pajamos tai uz finansinius situs geroookai virsija 16 tukst doh.gif

tai po 6dienos,pranesk jiem praeitu metu pajamas ir numatomas siu metu ir jie padarys perskaiciavima.
Atsakyti
Sveiki,gyvenu Anglijoje,mazame miestelyje,siuo metu nedirbu,priziuriu dukters mazyli (jam1,4metuku)kadangi dukra isejo i darba.Anksciau dirbau 3m,dabar aisku jokiu pajamu negaunu,bet girdejau,kad tureciau gauti.Buvau savivaldybeje,sake,kad privalau gauti pasalpa tik niekas nezino kur tureciau kreiptis (man 50m)Gal kas galite patarti,kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 02, 22:06)
Sveiki,gyvenu Anglijoje,mazame miestelyje,siuo metu nedirbu,priziuriu dukters mazyli (jam1,4metuku)kadangi dukra isejo i darba.Anksciau dirbau 3m,dabar aisku jokiu pajamu negaunu,bet girdejau,kad tureciau gauti.Buvau savivaldybeje,sake,kad privalau gauti pasalpa tik niekas nezino kur tureciau kreiptis (man 50m)Gal kas galite patarti,kur kreiptis?

Manau tik bedarbio pasalpa galima butu gaut ir tai priklauso,kiek? Ir pries kiek laiko dirbot.
Bet tai jum reikes intensyviai ieskotis darbo ir kas kelias savaites atsizymeti jobcentre.
Dar galit uzsiregistruot i legalias aukles,dukra jum mokes alga,o valstybe jai kompensuos.
Arba galit registruotis self moket NI(kas yra gerai,nes kaupsis pensiinis stazas) deklaruoti pajamas(kiek jau siandien buvo rasyta) ir tada kreiptis del working tax creditu.
O ar dar kas yra net nezinau,gal kitos ka patars.
Atsakyti
Kaip Jus manote,kuris variantas yra geriau:ar registruotis aukle,ar self.Kur galeciau kreiptis del registracijos?Ir dar vienas klausimelis:kiek laiko reikia dirbti,norint uzsidirbti pensijos minimuma cia.
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 03, 21:39)
Kaip Jus manote,kuris variantas yra geriau:ar registruotis aukle,ar self.Kur galeciau kreiptis del registracijos?Ir dar vienas klausimelis:kiek laiko reikia dirbti,norint uzsidirbti pensijos minimuma cia.

Sakyciau geriau yra registruotis self, ir gauti working tax creditus. Skaiciau, kad nenori jie kompensuoti jei vaika priziuri gimine ax.gif Cia kaip ir housing benefit neduos, jei nuomojies is seimos ar giminiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 03, 19:39)

Legalia aukle tapt daug reikalavimu,o self paprasciau.
Apie pansiajas cia
http://www.direct.go...ement/index.htm
Atsakyti
aciu uz paaiskinimus.Kur tureciau kreiptis,norint uzsiregistruot self?
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 04, 01:53)
aciu uz paaiskinimus.Kur tureciau kreiptis,norint uzsiregistruot self?

Galima atsispausdint sita forma ir issiust
http://www.hmrc.gov....eaflets/se1.pdf
Galima pasiskambint siuo numeriu 0845 915 4515
Daugiau info cia
http://www.hmrc.gov....lf-employed.htm
Atsakyti
sveiki,nelabai i tema parasyiu,bet tinkamoj temoj niekas neatsako i man rupima klausima.Sakykit,gal kuriai teko susidurti,tuokiantis su uzsienio pilieciu,i lietuva reikia parvezti lapa,kad santuokai kliuciu nera,t.y. kad Anglijos pilietis nera susituokes,ir ta lapa Anglijoje reikia patvirtinti,gal kas nors zinot kur ji reikia nesti,kad patvirtintu?(t.y. kad jis butu registruotas) g.gif
Atsakyti
deoku Astulyte,uz konkrecius atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 04 05, 18:48)
sveiki,nelabai i tema parasyiu,bet tinkamoj temoj niekas neatsako i man rupima klausima.Sakykit,gal kuriai teko susidurti,tuokiantis su uzsienio pilieciu,i lietuva reikia parvezti lapa,kad santuokai kliuciu nera,t.y. kad Anglijos pilietis nera susituokes,ir ta lapa Anglijoje reikia patvirtinti,gal kas nors zinot kur ji reikia nesti,kad patvirtintu?(t.y. kad jis butu registruotas) g.gif

nzn tiksliai, bet man atrodo kaip ir ant bet kuriu dokumentu kuriu nori patvirtint tikruma, nesi apostiliuot ta lapa, o tada arba cia arba lietuvoj pas notara pasidaryt vertima g.gif
Atsakyti