Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

gal kas zinote kaip su tuo Working tax credit? Man daugiau nei 25 m, ir dirbu daugiau nei 30 val per sav. Ir neuzdirbu 16000 svaru per metus (neatskaiciavus mokesciu). Uzpildziau ir issiunciau atgal jiems.
Jau gal 3 savaites - jokiu ziniu nesulaukiu... g.gif
Vaiku neturiu. Kokias nuolaidas ir t.t. galeciau gauti su tuo working tax credit? Zinau, kad vietiniame council'e organizuojamuose kursuose galiu lankytis nemokamai - uz mane councilas sumoketu. Gal yra kasnors dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2009 05 20, 13:54)
Tai ant dienu turetu ir laiskas ateiti  rolleyes.gif

pasiziurejau kad tas pavedimas padarytas geguzes 9d. o siandien jau 20d. kazkaip ilgai siuncia ta laiska jie.Gal man paciai jiems i mokescus paskambinti ir paklausti.
Atsakyti
be galo tau aciu, wildcat!!!! nzn kaip ir atsidekoti ax.gif
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2009 05 20, 17:14)
be galo tau aciu, wildcat!!!! nzn kaip ir atsidekoti ax.gif
thumbup.gif  4u.gif

nėr už ką blush2.gif
kad tik gelbėtų biggrin.gif
Atsakyti
bent jau nervu tiek neliko, nes jau uzkniso viskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2009 05 20, 15:30)
gal kas zinote kaip su tuo Working tax credit? Man daugiau nei 25 m, ir dirbu daugiau nei 30 val per sav. Ir neuzdirbu 16000 svaru per metus (neatskaiciavus mokesciu). Uzpildziau ir issiunciau atgal jiems.
Jau gal 3 savaites - jokiu ziniu nesulaukiu...  g.gif
Vaiku neturiu. Kokias nuolaidas ir t.t.  galeciau gauti su tuo working tax credit? Zinau, kad vietiniame council'e organizuojamuose kursuose galiu lankytis nemokamai - uz mane councilas sumoketu. Gal yra kasnors dar?  ax.gif

Pirma reike juos gauti o paskui dometis kas prikaluso mirksiukas.gif
Sita 16.000 suma yra seimoms su vaikais kad gauti WTC o jei esi be vaiku, tai kiek zinau iki £11.600 g.gif ar dar maziau...o ir moka kepeikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 05 20, 17:37)
Pirma reike juos gauti o paskui dometis kas prikaluso  mirksiukas.gif
Sita 16.000 suma yra seimoms su vaikais kad gauti WTC o jei esi be vaiku, tai kiek zinau iki £11.600  g.gif ar dar maziau...o ir moka kepeikas  lotuliukas.gif

Na kas vienam kapeikos kitam gal didelis pinigas blush2.gif
Ir as galvoju pabandyt,dirbu 20 val. per savaite,tik nelabai zinau kaip jie i overtime ziuri g.gif biggrin.gif

P RAGANYTE,jei gausit ats. parasykit,ok? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 20 gegužės 2009 - 19:47
QUOTE(uk-girl @ 2009 05 20, 19:37)
Pirma reike juos gauti o paskui dometis kas prikaluso  mirksiukas.gif
Sita 16.000 suma yra seimoms su vaikais kad gauti WTC o jei esi be vaiku, tai kiek zinau iki £11.600  g.gif ar dar maziau...o ir moka kepeikas  lotuliukas.gif

As uz 10.000 gaudavau 30sv i men kai buvau viena.
Atsakyti
Man atrodo,jei esi single(be vaiku ir poros) ir per metus uzdirbi £11000,tai jau nieko nemoka g.gif
Atsakyti
Laba.As 14 psl perskaiciau bet konkreciai ko man reikia neradau blush2.gif Kiek gali vyras ir moteris (su vaiku) uzdirbti maximum i savaite kad moketu housing benefits.As labai daug skaicius,bet man kartais iskyla suktu klausimu o atsakymu nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Pretoria @ 2009 05 20, 19:11)
Laba.As 14 psl perskaiciau bet konkreciai ko man reikia neradau blush2.gif  Kiek gali vyras ir moteris (su vaiku) uzdirbti maximum i savaite kad moketu housing benefits.As labai daug skaicius,bet man kartais iskyla suktu klausimu o atsakymu nerandu.

labai grazi jusu mergyte smile.gif

kai kreipsites del housing benefit, tai ir paskaiciuos ar pakankamai uzdirbat ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 20, 20:46)
P RAGANYTE,jei gausit ats. parasykit,ok?  4u.gif

Mano bendradarbe dirba toje pacioje pamainoje kaip ir as. Ir daug overtaimu pernai isdirbo. Kiek zinau, 16 000 lyg ir neuzdirbo. Vidutiniskai dirbta 35 val i savaite. Gauna 10 svaru i savaite WTCredit. g.gif Nu vistiek nesimeto man kad ir tas 10 svaru...
Ok, duosiu zinia kai turesiu naujienu. biggrin.gif
Atsakyti