Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Wagamama @ 2008 12 15, 22:53)
... part time dirbant automatiskai pasalpos didesnes, ir gaunasi vos ne tie patys pinigai, kaip ir full time dirbant  g.gif

Tiesa drinks_cheers.gif Pvz. dirbant 16 val. per savaite, child ir working tax creditai per menesi kartu juos sudejus, yra tokio pat dydzio kaip ir menesine alga.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Kaip jauciames po Kuciu/Kaledu?Ar dosnus seneliai salciai buvo biggrin.gif ?
Noriu jusu paklausti kiek ilgai jums teko laukti child benefit'o,nes mes isiuntem kai maziui 6-ta sav.b=ejo,o dabat jau jam 3men.uz poros dienu doh.gif !O gal tai reiskia,kad mes nieko negausime ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 12 29, 14:09)
Sveikos mamos 4u.gif
Kaip jauciames po Kuciu/Kaledu?Ar dosnus seneliai salciai buvo biggrin.gif ?
Noriu jusu paklausti kiek ilgai jums teko laukti child benefit'o,nes mes isiuntem kai maziui 6-ta sav.b=ejo,o dabat jau jam 3men.uz poros dienu doh.gif !O gal tai reiskia,kad mes nieko negausime ir tiek g.gif

As, asmeniskai laukiau puse metu. Bet, as nerodiklis, nes tax creditu jau laukiu metai su virsum. biggrin.gif

Siaip, jie pailgino laika, dabar nuo application gavimo, jie tvarko 16 savaiciu rolleyes.gif
Gali pasiskambinti jiems ir pasiklausti, kaip sekasi tvarkyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 29, 11:17)
As, asmeniskai laukiau puse metu. Bet, as nerodiklis, nes tax creditu jau laukiu metai su virsum.  biggrin.gif

Siaip, jie pailgino laika, dabar nuo application gavimo, jie tvarko 16 savaiciu  rolleyes.gif

Mes jau netoli triju men laukiam ax.gif reiskias dar tiek pat reiks palaukt cool.gif nes daugumai tvarko apie puse metu kiek girdejau doh.gif

O tax creditus gali pradet tvarkytis,kai sutvarko benefitus? g.gif ir jie priklauso kai mazos pajamos? blush2.gif

O tas application tai cia kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2008 12 29, 14:21)
Mes jau netoli triju men laukiam  ax.gif reiskias dar tiek pat reiks palaukt  cool.gif nes daugumai tvarko apie puse metu kiek girdejau  doh.gif

O tax creditus gali pradet tvarkytis,kai sutvarko benefitus? g.gif ir jie priklauso kai mazos pajamos?  blush2.gif

Tax creditai atskira pasalpa,tai nebutina laukti,kol sutvarkys Child benefit,o aplication yra prasymas(prasymo forma)
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2008 12 29, 16:21)
Mes jau netoli triju men laukiam  ax.gif reiskias dar tiek pat reiks palaukt  cool.gif nes daugumai tvarko apie puse metu kiek girdejau  doh.gif

O tax creditus gali pradet tvarkytis,kai sutvarko benefitus? g.gif ir jie priklauso kai mazos pajamos?  blush2.gif

Application, - tai, tavo uzpildyta forma.

QUOTE(vida/d @ 2008 12 29, 18:27)
Tax creditai atskira pasalpa,tai nebutina laukti,kol sutvarkys Child benefit,o aplication yra prasymas(prasymo forma)

Bent jau child tax creditu negali gauti anksciau. Pirmiausia turi buti Child benefit sutvarkyta. Bet realybeje zinau, kad yra zmoniu kurie gauna tax creditus be benefitu.
Atsakyti
Sveikos, reikės pasiskaitinėti šią temelę, nes už kelių mėn žadam persikelt į Londona...Tai dabar visiškai žalia ir nežinau nuo ko reiks pradėti tvarkytis dokumentus.. doh.gif
Gal galėtumėt kuri trumpai man patarti, ką daryti jeigu vasario mėn aš turėsiu eiti į darbovietę prasitęsti motinystės atostogas,antrus metus. O jau vasario pabaigoje žadam išvažiuoti, tai gal man neapsimoka Lt tvarkytis?Gal ten didesnę pašalpą gausiu, nes čia tai mano minimumas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2008 12 29, 18:39)
Sveikos, reikės pasiskaitinėti šią temelę, nes už kelių mėn žadam persikelt į Londona...Tai dabar visiškai žalia ir nežinau nuo ko reiks pradėti tvarkytis dokumentus..  doh.gif
Gal galėtumėt kuri trumpai man patarti, ką daryti jeigu vasario mėn aš turėsiu eiti į darbovietę prasitęsti motinystės atostogas,antrus metus. O jau vasario pabaigoje žadam išvažiuoti, tai gal man neapsimoka Lt tvarkytis?Gal ten didesnę pašalpą gausiu, nes čia tai mano minimumas... unsure.gif

Jei gyveni LT gauni LT pasalpas, jei gyveni UK gauni UK pasalpas.
Pirmoje zinuteje i visos nuorodos, i pasalpas UK mirksiukas.gif

Dabar pagalvoju: tu LT esi dirbanti, taip? TAi yra, gauni Sodros ismokas uz vaikus iki dveju metu ir plius soc.rupybos pasalpa 97 ar kiek ten litu, taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 29 gruodžio 2008 - 17:49
QUOTE(vida/d @ 2008 12 29, 15:27)

Bet kazkur skaiciau,kad reik pirma benefitus susitvarkyt g.gif o tik po to gali tax credit tvarkytis g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2008 12 29, 15:32)
Application, - tai, tavo uzpildyta forma.
Bent jau child tax creditu negali gauti anksciau. Pirmiausia turi buti Child benefit sutvarkyta. Bet realybeje zinau, kad yra zmoniu kurie gauna tax creditus be benefitu.

Aisku 4u.gif

O nebandet kuri per firmas tvarkytis situ pasalpu? g.gif 4u.gif Gal jie greiciau sutvarko? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 29, 17:48)
Jei gyveni LT gauni LT pasalpas, jei gyveni UK gauni UK pasalpas.
Pirmoje zinuteje i visos  nuorodos, i pasalpas UK  mirksiukas.gif

Dabar pagalvoju: tu LT esi dirbanti, taip? TAi yra, gauni Sodros ismokas uz vaikus iki dveju metu ir plius soc.rupybos pasalpa 97 ar kiek ten litu, taip?

Taip as Lt dirbanti ir gaunu tas dvi pasalpas..
bandziau tas nuorodas bet nedaug kas atsidare.. doh.gif truputi bendra vaizda susidariau, ten reikes viska savo vardu darytis man ar vyro?(nes jis dirbs)

Tai zodziu man turbut dar apsimoka susitvarkyti pasalpa LT?? nes ilgokai kol sutvarkys ten dokumentus visus, nes nieko neturui nei banko kortu nei pan...Ir ten kai susitvarkysiu, man LT automatiskai nuims pasalpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilia: 29 gruodžio 2008 - 18:09
QUOTE(Akvilia @ 2008 12 29, 19:07)
Taip as Lt dirbanti ir gaunu tas dvi pasalpas..
bandziau tas nuorodas bet nedaug kas atsidare..  doh.gif truputi bendra vaizda susidariau, ten reikes viska savo vardu darytis man ar vyro?(nes jis dirbs)

Tai zodziu man turbut dar apsimoka susitvarkyti pasalpa LT?? nes ilgokai kol sutvarkys ten dokumentus visus, nes nieko neturui nei banko kortu nei pan...Ir ten kai susitvarkysiu, man LT automatiskai nuims pasalpas?

Pas mane tokia pati situacija buvo. Tai, as nenutraukiau ne vienos pasalpos, bet i visas formas, irasem mane, kaip nedirbancia UK, ir gaunancia tokius ir tokius pinigus LT.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 29, 18:14)
Pas mane tokia pati situacija buvo. Tai, as nenutraukiau ne vienos pasalpos, bet i visas formas, irasem mane, kaip nedirbancia UK, ir gaunancia tokius ir tokius pinigus LT.

Ai tai zodziu tada visvien lietuvoj ejo pasalpa, o ten, UK skaiciavo mazesne?
Atsakyti