Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

O as peel-off naudoju, dar irgi is senos pakuotes turiu
user posted image
Irgi labai patinka.
Atsakyti
Sveikos!
Gal kam reikia ADN serijos to serumo pigmentiniu demiu sviesinimui? Parduociau uz 110lt. Naujas.

user posted image

visais klausimais geriausiai rasykite i AZ.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nesenai pradejau naudoti si paakiu kremuka:
user posted image

Pastebejau, jog jis su zvilgesiu ir man iskilo keli klausimukai, gal ji galima naudoti kaip pagrinda seseliams ir gal jis turi dar kazkokia paskirti, jei jau zvilga?? g.gif

Gal kas turit ir pasidalintumet patirtim 4u.gif
Atsakyti
As ji naudojau, bet man netiko, nes is karto pradedavo perstet ir asarot akys.
O zvilgesys tas, kaip man kazkas pasakojo, esa seseliu funkcija ir atlieka, uzmaskuoja juodulius po akimis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 07 22, 09:54)
As ji naudojau, bet man netiko, nes is karto pradedavo perstet ir asarot akys.
O zvilgesys tas, kaip man kazkas pasakojo, esa seseliu funkcija ir atlieka, uzmaskuoja juodulius po akimis ir pan.

Na man normaliai akys priima, nors irgi labai jautrios, tik tas zvilgesys mane glumina... g.gif Juoduliu pas mane nera, gal bandyt kaip seseliu pagrinda naudoti? g.gif Nors siaip esu girdejus, jog paakiu kremo nerekomenduoja tepti ant voko..... Na ir zinok tu dabar, ka daryti.... unsure.gif
Atsakyti
o man yves rocher visai nepatinka. dar nesu doro dakto nusipirkus is ju, o kiek teko tai ne kas. na nebent duso zeles, bet ir tos is belekokio palmolive daug fainesnes/..
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 23, 14:41)
o man yves rocher visai nepatinka. dar nesu doro dakto nusipirkus is ju, o kiek teko tai ne kas. na nebent duso zeles, bet ir tos is belekokio palmolive daug fainesnes/..
g.gif

Uoj neeee, tik ne Palmolive, Pantene, Dove ir visi kiti sh..., kuriu pilnos lentynos prekybcentriuose.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos.gyvendama ispanijoje daznai uzsisakydavau sios firmos kosmetikos bet dabar lietuvoje nebezinau kaip ja galeciau uzsisakyti ir atsisiusti...labai buciau dekinga jeigu kuri galetumete padeti smile.gif
Papildyta:
man ir mano draugems labai patinka kvepalai evidence.
Atsakyti
QUOTE(ingusela @ 2009 07 23, 19:25)
sveikos merginos.gyvendama ispanijoje daznai uzsisakydavau sios firmos kosmetikos bet dabar lietuvoje nebezinau kaip ja galeciau uzsisakyti ir atsisiusti...labai buciau dekinga jeigu kuri galetumete padeti smile.gif
Papildyta:
man ir mano draugems labai patinka kvepalai evidence.

Man rods VLN, KLP ir KN galima rasti tos kosmetikos mirksiukas.gif

Tiesa, o kaip kvepaliukai? Gerai laiko YR? 4u.gif
Atsakyti
Evidence - vieni geriausiu ir stipriausiai laikanciu, kuriuos turiu thumbup.gif Pati pirma buteliuka gavau dovanu (32 eurai doh.gif), bet kai pasibaigs, galvoju, ar neteks paciai nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 07 23, 23:28)
Evidence - vieni geriausiu ir stipriausiai laikanciu, kuriuos turiu thumbup.gif Pati pirma buteliuka gavau dovanu (32 eurai doh.gif), bet kai pasibaigs, galvoju, ar neteks paciai nusipirkti biggrin.gif

O kaip YRIA? 4u.gif Uosciau meginuka, tokie skanus pasirode... wub.gif
Atsakyti
Del Yrios dabar nepamenu, bet man rodos, turiu dar nauja buteliuka biggrin.gif Galiu perparduot, jei sudomintu hihihi.gif
Atsakyti